Close icon

PVC dlažba Fortelock: Nejlepší podlaha do garáže, dílny či průmyslu

pátek 25. května 2018

Chcete podlahu, která je odolná vůči vysoké zátěži, rychle se adaptuje na jakékoli prostředí, má dlouhou životnost a můžete ji mít za nejlepší cenu? Díky velkému úsilí českého výrobce Fortemix takové řešení existuje. V dnešním příspěvku Vám představíme Fortelock PVC garážovou dlažbu se zámkovým systémem pokládky, která Vám usnadní život. Výrobce svými kolekcemi pokrývá všechny typy použití (od nejintenzivnějšího až po méně zátěžové). PVC dlaždice jsou tedy všestranné, používají se i v průmyslu. Nehledě na to, do jakého prostoru potřebujete položit podlahu, Fortelock dlaždice se vždy přizpůsobí, aniž by vyžadovaly specifickou instalaci. PVC dlažba Fortelock uspokojí Vaše nejvyšší nároky a očekávání.

FORTELOCK – kvalitní produkt s mnoha výhodami

PVC dlaždice jsou do sebe vzájemně zapojené pomocí zámkového systému, což je na první pohled skoro neviditelné. Fortelock dlažba absorbuje naprostou většinu hluku a vibrací, je ohnivzdorná a odolná vůči zátěži až 1,5 tuny. Výrobce na své podlahy poskytuje 12letou záruku. Životnost produktů je však více než dvojnásobná, a to v případě správného udržování. Fortemix navíc vyrábí také z recyklovaných materiálů, čímž snižuje dopad na životní prostředí, a stává se s cenou velmi silným hráčem na trhu. Všechny jeho produkty jsou na konci svého života 100% recyklovatelné.

 

UŽ ŽÁDNÉ PLÍSNĚ. DÍKY UNIKÁTNÍMU AIR-FLOW SYSTÉMU

PVC dlažba Fortelock je odolná podlahovina vůči skvrnám nebo vylitým tekutinám, jako jsou technické oleje, potraviny nebo chemikálie. Zároveň přichází s důmyslným systémem Air-Flow, který je umístěný ve formě malých odvodných kanálků pod PVC dlaždicemi. Tento systém je vytvořený pro „dýchání“ podlahy a odpařování tekutin, díky čemuž se vyhnete deformacím a poškození podlahy. Největší výhodou je však, že tento systém zabraňuje vzniku plísní a hub. Zbývá si už tedy jen vybrat, jaký vzor a povrch Vám udělá největší radost. Bude to hladká hadí kůže (Fortelock Invisible 2030/2030 ECO), diamant (Industry 2010/2010 Industry ECO a Light 2050), kůže (Industry 2020/2020 ECO a Light 2060), penízky (Industry 2040/2040 ECO a Light 2080) nebo nová řada Decor (Home 2110, Business 2120, Solid 2130)? Záleží jen na Vás.

 

VARIABILNÍ POUŽITÍ FORTELOCK PRODUKTŮ

Přemýšlíte, jestli je tato PVC dlažba ideální pro Vás interiér? Pochyby nejsou na místě, Fortelock nabízí široké spektrum použití svých dlaždic. Napříč kolekcemi si můžete vybrat, jestli chcete mít rovný povrch, anebo upřednostňujete nějaký design. To vše v několika barvách (černá, červená, grafit, modrá, šedá, zelená, žlutá). Kolekce ECO je dostupná v elegantn

í a diskrétní černé a šedé variantě. Není důležité, zda bude tuto garážovou podlahu instalovat v omezeném prostoru nebo naopak na velké ploše, vždy bude dobře sloužit. Díky Fortelock kolekcím máte téměř neomezené možnosti, kde PVC dlaždice položit.

Jak už jsme zmínili, PVC dlažbu Fortelock můžete položit v mnoha prostorech. Jejich výhodou je adapatabilita na prostředí a odolnost vůči vysokému zatížení, včetně vysokozdižných vozíků. Zvládnou však mnohem více. Fortemix doporučuje dlaždicový systém (v závislosti na modelu) pro následující prostory:

  • Výstavní a prodejní stánky
  • Autoservisy a pneuservisy
  • Nádraží a letiště
  • Kancelářské prostory
  • Nákupní centra
  • Továrny
  • Fitness studia, sportovní centra, tělocvičny
  • Garáže pro těžkou techniku
  • Garáže, dílny
  • Sklepy
  • Hangáry
  • Školy
  • Kanceláře
  • Průmysl a sklady
  • Strojírenské závody
  • Provozy
  • Policejní a hasičské stanice

 

Nyní vidíte, kde všude je možné instalovat tento typ podlahy. Všechny kolekce českého výrobce máme také v našem online obchodě. Na nic tedy nemusíte čekat, objednejte si produkt podla vlastních potřeb a užijte si snadnou pokládku.

 

NEJVĚTŠÍ VÝHODA? RYCHLÁ POKLÁDKA ŠETŘÍCÍ ČAS

Po zakoupení podlahy Forteock doporučujeme věnovat pozornost návodu, jak správně položit Vaši novou podlahu. Pokud se budete řídit manuálem od výrobce, budete schopni dlouhodobě udržet svou investici, a navíc v té nejlepší možné kondici.

Pokládka má vždy přesně daný postup. Jednotlivé kroky jsou však velmi zjevné, jednoduché a rychlé. Konkrétně je nejprve nutné, abyste celý povrch, kam podlahu položíte, zametli. Následně si prostor rozdělte do několika čtverců, vyměřte prostor a položte jednotlivé dlaždice. Do sebe je zapojíte pomocí gumové paličky. Na vyplnění zbylého prostoru u okrajů, si nařežte celé dlaždice na menší kusy.

Že je pokládka opravdu hračka, Vám bude zřejmé z tohoto videa, v němž dva pracovníci položili 46m2 za hodinu.

 

VŠECHNO JE TO DOBRÝ A HEZKÝ. ALE JAK BUDE PVC DLAŽBA FORTELOCK VYPADAT NA MÍSTĚ?

Samozřejmě vždy je dobré mít na mysli jasný plán, ale je také třeba přemýšlet o tom, jak ve skutečnosti vypadá materiál, který si chci objednat. To je důvod, proč byste měli využít nezávazného objednání vzorků u BRICOFLOR, což Vám umožní si podlahu „osahat“. Prostudujte si také, jaká kolekce se hodí do Vašeho prostoru nejvíce, nebo jakými přednostmi se daný produkt pyšní. Mimo jiné Vás to může přivést na nápad, kam by se tato podlaha ještě hodila, aniž by Vás to dřív napadlo.

Každá garáž dostane s dlaždicemi Fortelock nový punc

Z reklamní fotografie Vám bude hned jasné, že produkty Fortelock jsou vizuálně velmi atraktivní a v garáži vypadají dobře. Můžete si označit parkovací místo, vymezit určitou oblast nebo si vytvořit garáž s neobvyklým vzorem. V otevřených garážích můžete do podlahy dokonce integrovat čísla slotů nebo únikové cesty. To znamená, že Fortelock je vhodná volba pro malé soukromníky, stejně jako pro veřejně přístupné garáže. Auto, těžké stroje nebo nábytek můžete na novou dlažbu umístit ihned po jejím dokončení, provoz se tedy nemusí přerušovat na dlouhou dobu. Odolnější podlahu v garáži jste ještě neměli!

Dílna, sklad nebo obchod. Fortelock je vždy profesionální

Dlaždic české společnosti Fortemix jsou velký hit v oblasti komerčního využití. V prostorech s vysokým provozem můžete díky barevnému odlišení zpříjemnit a zjednodušit život mnoha lidem. V prodejních místech se tak dají rozlišit oddělení, nebo usnadnit zákazníkům cestu do kanceláře či k informační přepážce. V autoservisech lze upozornit na technické zóny, kde hrozí nějaké nebezpečí a prostory, kde se nacházejí například zvedací plošiny. S dlaždicemi Fortelock však můžete udělat radost i těm nejmenším zákazníkům. Odolné PVC můžete umístit v obchodním domě, kde vyznačíte hrací plochy nebo hned celé firemní školky. V kancelářích, či jiných centrech poskytujících služby se nemusíte ani obávat ztráty příjmů, celá pokládka je časově nenáročná, takže se můžete svým obchodním záměrům zase brzy naplno věnovat.

Náš tip: Fortelock jako sportovní podlaha ve fitness centru

Fortelock Industry 2010 Diamant "zelená"

Pokud už Vás unavuje nevzhledná podlaha Vašeho fitness centra nebo malá odolnost koberce pod rotopedem, je čas to změnit. Fortelock průmyslová a garážová dlažba je ideální krytinou pro takový prostor. Všechny kolekce jsou úžasně pohodlné, dokonale absorbují zvuk a Vy tak můžete mít hodiny zumby či aerobiku, aniž byste rušili ostatní návštěvníky v posilovně. Podlaha navíc zaujme ihned na pohled, umožní Vám odlišit jednotlivé sekce nebo vyznačit místo pro stroj a místo pro chůzi. Dlaždice jsou velmi odolné vůči oděru a opotřebení. Uplatníte je tedy v tělocvičně i šatně, přičemž barevností všechny příjemně naladíte. Uvidíte, že se k Vám budou chtít vrátit.
Věříme, že jste se v dnešním příspěvku dozvěděli, kde všude můžete použít PVC Fortelock dlažbu a už teď přemýšlíte, kterým prostorem začnete. Všechny kolekce a spoustu barev dlaždic najdete v našem eshopu. Vytvořte si originální prostory, ve kterých bude radost pracovat i odpočívat.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Budeme se případně těšit také na Váš kontakt prostřednictvím telefonu nebo e-mailu.

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR team!

 

Zpět k příspěvkům