SALE: Až 70% sleva na mnoho kategorií!

Unfortunately, we are currently experiencing technical problems with our product pages. We are working on a fix, we estimate that it will be fixed by 17:00.

Close icon
Project Floors floors@work/55 "PW 3065"Image maximise icon
Project Floors floors@work/55 "PW 3065"Image maximise icon
Project Floors floors@work/55 "PW 3065"Image maximise icon
Room planner icon
Plánovače interiérů
Fire sale icon

Tento produkt byl zakoupen 112 krát za poslední 4 týdny.

Room planner icon
Plánovače interiérů
text
882,00 Kčza m²
Minimální množství objednávky 5 balení
Minimální množství objednávky 5 balení

Celkový součet(Vč. DPH)
14 729,40 Kč
Delivery icon
Doprava: 

700 Kč za objednávku

Delivery time icon
Čas doručení: 

vinyllaminat_projectfloors

Bezpečná platba
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tento produkt byl zakoupen 112 krát za poslední 4 týdny.

Popis produktu
Arrow icon

Naše doporučení do místností

O tomto Project Floors floors@work/55 "PW 3065"

Sbírka lepených vinylových podlah od Project Floors floors@work/55 překonává všechna očekávání. V neuvěřitelně velkém výběru více než 100 dekorů v optice dřeva a dlaždic by neměl být výběr obtížný. Máte zájem o odolnou designovou podlahu s dřevěným vzhledem nebo vkusnou vinylovou podlahu s dlaždicovým vzhledem, která odolá namáhání ve smluvních a komerčních prostorech? Pak vám kolekce floors@work/55 od Project Floors nabízí tu správnou lepenou vinylovou podlahu pro stylový design nejrůznějších oblastí.

V kolekci Project Floors floors@work/55 najdete vše, po čem vaše srdce po vizuální stránce touží. Vinylová podlaha v dřevěném vzhledu je k dispozici v 78 verzích jako formát prkna a simuluje zrno skutečného dřeva klamně realistickým způsobem. Naleznete zde lepený vinyl v dubovém designu, nápadité vinylové podlahy v ořechovém vzhledu, exotické druhy dřeva s načervenalým nádechem, vinylové podlahy s a jemným zrnem pro moderní koncepce bydlení. Pokud dáváte přednost modernizaci svého prostoru luxusními kamennými dekory, lepený vinyl od Project Floors vám nabízí výběr z 31 variant vzhledu dlaždic.

Kolekce Project Floors floors@work/55 také obsahuje jemné, krémově zbarvené lepené vinylové podlahy, které splývají do šedé barvy s přitažlivým mramorováním, a také hrubozrnné vinylové podlahy s hrubým povrchem s pískovcovým vzhledem. Ušlechtilé imitace mramoru vynikají z lepeného vinylu v kamenné optice s asymetrickým formátem dlaždic; šedohnědá designová podlaha s liniovými strukturami vytváří řád a pravidelnost. Kromě detailní rozmanitosti designu s hapticky vnímatelnými strukturami je třeba zdůraznit také technické vlastnosti lepené vinylové podlahy od Project Floors floors@work/55.

Společnost Project Floors vybavila prvotřídní vinylovou podlahu nášlapnou vrstvou o tloušťce 0,55 mm a dodatečným PU povlakem, který nejen chrání povrch tím nejlepším možným způsobem, ale také výrazně usnadňuje čištění a údržbu. Odolnost předurčuje tento vinyl k použití v silně frekventovaných oblastech - ať už v soukromých místnostech, kancelářích nebo průmyslových oblastech – užitné třídy 23, 33 a 42 umožňují použití až do lehkého průmyslu, jako jsou malé dílny a skladovací prostory.

Použití koleček židlí navíc neovlivňuje vinylové podlahové krytiny. Kromě antistatické povrchové úpravy, protiskluznosti podle R9, v závislosti na dekoru dokonce R10 a vhodnosti pro podlahové vytápění, má vinylová podlaha od Project Floors třídu požární ochrany Bfl-s1 a chemickou odolnost. Četná ocenění, jako je zlatá certifikace „Indoor Air Comfort“ nebo profesionální certifikát TÜV, potvrzují ekologickou a udržitelnou výrobu vinylových podlah ze sbírky floors@work/55. Objevte dnes odolnou vinylovou podlahu od Project Floors a zažijte trvanlivý lepený vinyl s vkusným dekorem v neuvěřitelném výběru designu.

Technické informace
Arrow icon