Close icon
Desso Airmaster® "9104"Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
  • Strukturované koberce s pruhovaným dekorem
  • Příze vyrobená ze 100% recyklovaného nylonu
  • Snadná pokládka (samoležící dlaždice)
  • Nejvyšší užitná třída textilních krytin (NK 33), vhodné pro komerční prostory
424,75 Kč za kobercovou dlaždici
1699,00 Kč za m²
Produkt je k dispozici pouze v jednotkách po 20 Kobercové dlaždice
Produkt je k dispozici pouze v jednotkách po 20 Kobercové dlaždice

Celkový součet(Vč. DPH)
0,00 Kč
Delivery icon
Doprava: 

390 Kč za objednávku

Delivery time icon
Čas doručení: 

6-8 pracovních dní

Bezpečná platba
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Popis produktu
Arrow icon

O tomto Desso Airmaster® "9104"

S kobercovými dlaždicemi z kolekce Desso AirMaster® Classic můžete snadno dosáhnout nových rozměrů v interiérovém designu. Inovativní kobercové čtverce se vyznačují výjimečnou funkčností a klasickou pruhovanou strukturou. Fuknčnost podtrhuje zejména fakt, že dílce jsou samoležící, díky čemuž je pokládka až nečekaně jednoduchá a praktická. Díky patentované technologii je pak tento produkt schopný absorbovat jemný škodlivý prach ze vzduchu, čímž zajišťuje příjemné a čistší klima v místnostech. Nejen díky těmto přednostem je koberec vhodný pro instalaci ve všech velmi intenzivně používaných komerčních prostorech (užitná třída 33). Ať už v kancelářích, konferenčních místnostech, hotelech nebo obchodech, 5,5 mm silné kobercové čtverce AirMaster® jsou vždy spolehlivé a dlouhodobé řešení. A tato řada se nemusí za nic schovávat ani co se týče vzhledu, nabízí více než 20 atraktivních odstínů v pruhovaném vzoru. To, že se jedná o vysoce kvalitní podlahovou krytinu, naznačují také vlastnosti jako je protiskluznost, ohnivzdornost či zvuková izolace až 23 dB.

Kobercové čtverce řady AirMaster® Classic z dílny Desso jsou dostupné rovněž s podložením EcoBase® chránící životní prostředí. Pokud si přejete tuto konstrukci, informujte nás o tom ve své objednávce. 

Technické informace
Arrow icon