Close icon

PVC DLAŽDICE FORTELOCK – TOP VÝKONNOST ZA SKVĚLOU CENU

pondělí 15. července 2019

Ten, kdo se při renovaci někdy dostal do kontaktu s vinylovými podlahami, ocení tuto inovativní podlahu a její četné výhody. Odolná a vysoce kvalitní PVC dlažba nejenže v obytných místnostech září, ale také se velmi dobře hodí pro použití v oblastech a objektech, které potřebují výraznou odolnost. Ti, kteří chtějí větší kvalitu za spravedlivé peníze, by měli zbystřit – PVC dlaždice Fortelock jsou výrobek, se kterým budou maximálně spokojeni.

DLAŽDICE OD FORTELOCKU – KOLEKCE INDUSTRY: GARÁŽOVÉ PODLAHY EXTRA CLASS

Výrobce Fortemix Vám může být dobře známý, protože díky svým vysoce kvalitním PVC obkladům Fortelock a dalším podlahovým krytinám je jednou z hlavních firem na evropském trhu. Známé podlahové systémy jsou vyrobeny z pevného a homogenního 100% PVC a mají nápadný design s click systémem, který umožňuje snadné a rychlé pokládání DIY.

Nejúspěšnějším výrobkem a chloubou společnosti je kolekce Fortelock Industry, která splňuje evropskou normu EN 14014 a byla navržena s třídami zatížení 42, 43 speciálně pro použití v průmyslovém a vysokém zatížení. Vinylové dlaždice o rozměrech 51 x 51 cm mají obrovskou tloušťku 7 mm a vydrží zatížení až 1,5 tuny, aniž by se jejich povrch otřel nebo ztratily svůj tvar. Rovnoměrný povrch spojených dlaždic se osvědčuje jako samozhášecí (Bfl -s1), zvukově a vibračně izolační a protiskluzový (R10). Tato podlaha je skutečně impozantní všestrannost, která zjednodušuje váš soukromý i profesní život. Společnost je hrdá na to, že její dlaždice Fortelock získala řadu certifikátů, a tak Vám nabízí dobré řešení a záruku výrobce až 12 let. Při správné údržbě může být životnost až 25 let.

SAMOZŘEJMĚ, FORTELOCK MÁ TAKÉ JINÉ KOLEKCE PRO JAKÉKOLIV PŘÁNÍ

Výrobní řada značky Fortelock rozlišuje mezi praktickými vinylovými dlaždicemi click a bezpečnou garážovou podlahou Fortelock Invisible. V závislosti na oblasti použití se vyplatí používat dlaždice s různými službami a třídami použití. Fortemix naštěstí s obrovským produktovým portfoliem pokrývá všechny potřeby použití!

FORTELOCK BUSINESS DECOR / FORTELOCK SOLID DECOR

PVC vinylové desky z kolekce Fortelock Business Decor a Fortelock Solid Decor díky svým užitným třídám 34 a 43 umožňují flexibilní instalaci prakticky ve všech místnostech: halách, hotelech, nákupních centrech, nemocnicích či dokonce veletrzích! K dispozici jsou obklady o rozměrech 47,2 x 47,2 cm a kvalitní podlahová plocha v nádherném kamenném vzhledu. Tmavé vzory s více skvrnami se mohou vyrovnat s jakýmkoliv druhem nečistot, takže podlaha bude nepřetržitě elegantní.

FORTELOCK HOME DECOR

Fortelock Decor

Neméně robustní, ale elegantnější: Home Decor.

S třídou 22 jsou tyto PVC vinylové dlaždice zvláště vhodné pro soukromé použití ve vaší domácnosti - ať už v obývacím pokoji nebo v kuchyni. Rozměry 47,2 x 47,2 cm se perfektně přizpůsobí malým místnostem a autentický vzhled dřeva přináší potřebné teplo a pohodu.

FORTELOCK INVISIBLE

Kolekce Fortelock Invisible splňuje podobné cíle jako průmyslová sbírka Fortelock Industry a díky své vysoké nosnosti nabízí dokonalou podlahu v průmyslových nebo smluvních prostorách. Dlažba je k dispozici v sedmi různých barvách: od klasických černých, šedých nebo grafitových až po veselé a živé barvy jako modrá, červená, zelená nebo žlutá, které mají živý a motivující účinek. Moduly se kombinují s inovativním zámkovým systémem, který zakrývá spoje pro rovnoměrný obraz. Dlažba je navíc jistá, neklouzavá podle kategorie R10 a samozhášecí. To vše z ní činí doporučenou podlahovou krytinu pro vaši garáž nebo vaše nemovitosti.

SYSTÉM PRŮTOKU VZDUCHU JAKO BEZPEČNÝ VÝROBEK

Každá dlaždice Fortelock má na spodní straně unikátní systém průtoku vzduchu, který zajišťuje odvodnění na dně a podporuje odpařování ještě většího množství vody. Průmyslová podlaha tak dýchá a přispívá ke zdravému vnitřnímu prostředí. I když nelepíte dlažbu z PVC a nepoložíte ji, tento povrch chrání váš substrát před plísní a zabraňuje tvorbě vlhkosti a hnilobě. To platí zejména v komerčních budovách, kde není vyloučen kontakt půdy s chemickými látkami, oleji nebo vodou. S podlahovými dlaždicemi Fortelock můžete volně dýchat.

RYCHLÁ POKLÁDKA ŠETŘÍ ČAS A PENÍZE

Mezi další výhody podlahových systémů patří jednoduchá a nekomplikovaná instalace. Vinylové dlaždice Fortelock mají praktický mechanismus zámku, který jednoduše spojuje moduly navzájem jako dokonalý systém. Díky konstrukci ve tvaru puzzle jsou vadné montážní rukojeti prakticky odstraněny a spojovací body již nejsou viditelné. PVC dlaždice můžete položit volně na zem nebo je lepit - tato volba je zcela na vás. V obou případech je podlaha bezpečná, odolná, hodně vydrží a bude vám sloužit dlouho.

Dokonce i moduly garážových podlah Fortelock mohou být vzájemně propojeny integrovaným systémem blokování v několika jednoduchých krocích a nemusejí být dodatečně lepeny na konci. Kromě výhody rychlé montáže ušetříte také na drahých lepidlech a v případě potřeby můžete vyměnit jednotlivé prvky, aniž byste museli vyměňovat celou podlahu. Pro úspěšnou instalaci se doporučuje, aby podlaha PVC garáže byla před použitím 24 hodin odvětrána a aklimatizována na požadovanou pokojovou teplotu.

TĚŽKÉ PRŮMYSLOVÉ PODLAHY Z FORTELOCKU

Velkou výhodou PVC dlaždice Fortelock je nedostatek viditelných spojů, které zabraňují prasknutí podlah. Podlahové krytiny by měly být v závislosti na stupni znečištění zameteny v soukromé domácnosti a poté otřeny vlhkým hadříkem. Pokud byste se měli uchýlit ke speciálním čisticím prostředkům, doporučujeme používat neutrální čisticí prostředky a čisticí prostředky, které neobsahují mýdlo, aby se zabránilo vzniku zbytků na povrchu a jiných nečistotách.

V průmyslových oblastech lze alkalické čisticí prostředky použít k rozpuštění mastných látek pro dobrý a čistý celkový výsledek.

S tímto článkem o průmyslových PVC podlahách od firmy Fortelock jsme vám chtěli představit levnou alternativu k běžným krytinám. Četné výhody optiky, funkčnosti, technologie a použití jsou zřejmé. PVC dlaždice Fortelock jsou velmi odolné a snadno se instalují bez lepidla, což vám ušetří spoustu času a peněz po prvním nákupu. Kromě toho ušetříte profesionální instalace betonových, kamenných a dlažebních podlah profesionálními řemeslníky, takže vedle materiálních nákladů vznikají také obrovské personální náklady, které jsou dlaždicemi Fortelock úspěšně odstraněny jako velmi dobrá alternativa.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR team!

Zpět k příspěvkům