Close icon
Tapeta 953131 Architects Paper Meistervlies 2020Image maximise icon
Tapeta 953131 Architects Paper Meistervlies 2020Image maximise icon
Tapeta 953131 Architects Paper Meistervlies 2020Image maximise icon
Fire sale icon

Tento produkt byl zakoupen 7 krát za poslední 4 týdny.

Brand claim
  • Vysoká kvalita tapeta od A.S. Création
  • Z kolekce Meistervlies 2020
  • Doporučeno pro Kancelář, Strop, Chodba/Hala, Kuchyň, Obývací pokoj
  • Styl: Jednobarevný
-56 %
2 216,00 Kč za roli
974,00 Kčza roli
51,95 Kč za m²
NABÍDKY
Na skladě zbývá pouze 300 role

Celkový součet(Vč. DPH)
0,00 Kč
Delivery icon
Doprava: 

250 Kč za objednávku

Delivery time icon
Čas doručení: 

3-4 pracovních dní

Bezpečná platba
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tento produkt byl zakoupen 7 krát za poslední 4 týdny.

Popis produktu
Arrow icon

O tomto Tapeta 953131 Architects Paper Meistervlies 2020

Nová a individuální kolekce tapet Meistervlies 2020 od A.S. Création vám nabízí velkou rozmanitost různých variací. Vynikající kvalita, snadné zpracování a nekonečné možnosti designu činí z Meistervlies 2020 jednu z nejpopulárnějších sérií tapet od A.S. Création. Současná kolekce individuálně natíratelných stěnových krytin na stěny a stropy spojuje nejlepší série a vzrušující struktury speciálních efektů pro jedinečné designy stěn podle osobních preferencí.
Repertoár sahá od jemných pruhů, sádrového a textilního vzhledu až po hravé květinové tapety a stylové barokní tapety, které si každý může přetřít svou oblíbenou barvou podle svého přání.
Obzvláště velkolepých výsledků lze dosáhnout pomocí Meistervlies 3D: U těchto nástěnných oděvů zajišťuje speciální povrchová úprava granulátu vzrušující vícebarevné efekty - vše pouze s jedním nátěrem.
Meistervlies dělá tapetování snadnější než kdy dříve. Extrémně rozměrově stabilní tapety zajišťují rychlé a dokonalé výsledky s nádhernými trojrozměrnými efekty.
Na zvláště namáhaných stěnách, například na chodbě nebo v dětském pokoji, vykazují tapety Meistervlies Protect odolné proti poškrábání vynikající trvanlivost.
Série Meistervlies ECO šetrná k životnímu prostředí je zcela nová. Bez PVC, změkčovadel, rozpouštědel, formaldehydu, těžkých kovů, ftalátů a skleněných vláken zajišťuje optimální vzduch v místnosti a dobrý pocit z bydlení.
Vezměte prosím na vědomí, že kolekce tapet Architects Paper Meistervlies 2020 obsahuje kromě rozměrů euro role také speciální rozměry - 10,05 metru na délku a 0,53 metru na šířku.
Tapety na zeď z kolekce Meistervlies 2020 od známého výrobce A.S. Création na vás zapůsobí svou jednoduchostí, která vám zaručuje tvůrčí svobodu. Díky vysoce kvalitnímu zpracování rouna jako nosného materiálu a vinylu jako povlaku inspirují obklady stěn svou enormní robustností a trvanlivostí a lze je rychle a snadno připevnit na zeď.

Technické informace
Arrow icon