Close icon
Tapeta 350641 Architects Paper Meistervlies 2020Image maximise icon
Tapeta 350641 Architects Paper Meistervlies 2020Image maximise icon
Tapeta 350641 Architects Paper Meistervlies 2020Image maximise icon
Brand claim
  • Vysoká kvalita tapeta od A.S. Création
  • Z kolekce Meistervlies 2020
  • Doporučeno pro Kancelář, Chodba/Hala, Kuchyň, Ložnice, Obývací pokoj
  • Styl: Strukturovaný, Jednobarevný
-14 %
4 262,00 Kč za roli
3 653,00 Kčza roli
164,11 Kč za m²
NABÍDKY
Na skladě zbývá pouze 251 role

Celkový součet(Vč. DPH)
0,00 Kč
Delivery icon
Doprava: 

250 Kč za objednávku

Delivery time icon
Čas doručení: 

3-4 pracovních dní

Bezpečná platba
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Popis produktu
Arrow icon

O tomto Tapeta 350641 Architects Paper Meistervlies 2020

Nová a individuální kolekce tapet Meistervlies 2020 od A.S. Création vám nabízí velkou rozmanitost různých variací. Vynikající kvalita, snadné zpracování a nekonečné možnosti designu činí z Meistervlies 2020 jednu z nejpopulárnějších sérií tapet od A.S. Création. Současná kolekce individuálně natíratelných stěnových krytin na stěny a stropy spojuje nejlepší série a vzrušující struktury speciálních efektů pro jedinečné designy stěn podle osobních preferencí.
Repertoár sahá od jemných pruhů, sádrového a textilního vzhledu až po hravé květinové tapety a stylové barokní tapety, které si každý může přetřít svou oblíbenou barvou podle svého přání.
Obzvláště velkolepých výsledků lze dosáhnout pomocí Meistervlies 3D: U těchto nástěnných oděvů zajišťuje speciální povrchová úprava granulátu vzrušující vícebarevné efekty - vše pouze s jedním nátěrem.
Meistervlies dělá tapetování snadnější než kdy dříve. Extrémně rozměrově stabilní tapety zajišťují rychlé a dokonalé výsledky s nádhernými trojrozměrnými efekty.
Na zvláště namáhaných stěnách, například na chodbě nebo v dětském pokoji, vykazují tapety Meistervlies Protect odolné proti poškrábání vynikající trvanlivost.
Série Meistervlies ECO šetrná k životnímu prostředí je zcela nová. Bez PVC, změkčovadel, rozpouštědel, formaldehydu, těžkých kovů, ftalátů a skleněných vláken zajišťuje optimální vzduch v místnosti a dobrý pocit z bydlení.
Vezměte prosím na vědomí, že kolekce tapet Architects Paper Meistervlies 2020 obsahuje kromě rozměrů euro role také speciální rozměry - 10,05 metru na délku a 0,53 metru na šířku.
Tapety na zeď z kolekce Meistervlies 2020 od známého výrobce A.S. Création na vás zapůsobí svou jednoduchostí, která vám zaručuje tvůrčí svobodu. Díky vysoce kvalitnímu zpracování rouna jako nosného materiálu a vinylu jako povlaku inspirují obklady stěn svou enormní robustností a trvanlivostí a lze je rychle a snadno připevnit na zeď.

Technické informace
Arrow icon