Close icon
Project Floors floors@work/80 "PW 3910"Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
Plánovače interiérů
Room planner icon
Plánovače interiérů
Room planner icon
text
1 236,00 Kčza m²
Minimální množství objednávky 5 balení
Minimální množství objednávky 5 balení

Celkový součet(Vč. DPH)
20 579,40 Kč
Delivery icon
Doprava: 

700 Kč za objednávku

Delivery time icon
Čas doručení: 

vinyllaminat_projectfloors

Bezpečná platba
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Popis produktu
Arrow icon

Naše doporučení do místností

O tomto Project Floors floors@work/80 "PW 3910"

Sbírka lepených vinylů Project Floors floors@work/80 hýří přirozeností a autentičností. Kolekce floors@work/80 obsahuje vinylové podlahy v 10 autentických dekorech dřeva, které jsou také ideální pro silně využívané oblasti.

Project Floors, věrný detailům dřevěného modelu, vytvořil designovou vinylovou podlahu, která vypadá ohromně reálně na dotek i na pohled. Výběr 10 dřevěných prken neponechává žádné otázky nezodpovězené. Od lehkého lepeného vinylu v dubovém dekoru přes rustikální vinylové podlahy v ořechovém vzhledu až po vinylové podlahy jako prkna. Plné, tmavě hnědé dekory a podlahové desky v mírně načervenalém vřesu dokonale dotváří hru barev odolných vinylových podlahových krytin od Project Floors floors@work/80. Povrch vinylové podlahy ve dřevěném vzhledu navíc napodobuje pocit skutečného dřeva blízkého přírodě. Například je také cítit vlnové a liniové vzory.

Díky neuvěřitelné nášlapné vrstvě 0,8 mm a celkové tloušťce 2,5 mm je lepený vinyl od Project Floors floors@work/80 ideálně vhodný pro použití ve velmi frekventovaných oblastech. Užitné třídy 23, 34 a 43 ukazují, že lepená vinylová podlaha je vhodná jak pro hustý provoz v obytných prostorách, tak pro náročné použití v komerčních a dokonce průmyslových oblastech. To vám umožní pokládat vinylovou podlahu do obývacího pokoje a chodby, ale také do víceúčelových hal a výrobních hal.

Dodatečný PU povlak chrání povrch vinylové podlahy před nárazy a poškrábáním a umožňuje vám užívat si atraktivní vzhled po dlouhou dobu. Mezi další vlastnosti designové podlahy Project Floors patří vhodnost pro kolečková křesla, chemická odolnost a odolnost proti skluzu podle R9, u některých dekorů dokonce R10. S tloušťkou materiálu pouhých 2,5 mm je vinylová podlaha Project Floors floors@work/80 ideální podlahovou krytinou pro stavební a renovační opatření. Je možná i instalace do vlhkých místností, protože vinylová podlaha z Project Floors je chráněna před bobtnáním. Lepená vinylová podlaha v koupelně je perfektní alternativou k citlivým parketovým podlahám.

Četné certifikace pro kolekci Project Floors floors@work/80 ukazují, že výrobce přikládá velký význam také životnímu prostředí. Kromě využívání zdrojů s udržitelnou výrobou  a vyhýbání se ftalátům lze lepený vinyl po použití také recyklovat. Certifikát „Indoor Air Comfort Gold“ potvrzuje, že požadavky úřadů na hodnoty emisí jsou nejen splněny, ale dokonce spadají pod. Tímto způsobem se celkový ekologický obraz výrobce Project Floors neztratí z dohledu. Podívejte se do online obchodu BRICOFLOR a přesvědčte se o autentickém lepeném vinylu od Project Floors!

Technické informace
Arrow icon