Close icon
Project Floors floors@home/40 "PW 1250"Image maximise icon
Project Floors floors@home/40 "PW 1250"Image maximise icon
Project Floors floors@home/40 "PW 1250"Image maximise icon
Plánovače interiérů
Room planner icon
Plánovače interiérů
Room planner icon
text
778,00 Kčza m²
Minimální množství objednávky 5 balení
Minimální množství objednávky 5 balení

Celkový součet(Vč. DPH)
12 992,60 Kč
Delivery icon
Doprava: 

700 Kč za objednávku

Delivery time icon
Čas doručení: 

vinyllaminat_projectfloors

Bezpečná platba
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Popis produktu
Arrow icon

Naše doporučení do místností

O tomto Project Floors floors@home/40 "PW 1250"

Zatímco kolekce floors@work/80 a floors@work/55 jsou perfektně přizpůsobeny silně frekventovaným místnostem ve smluvním a průmyslovém sektoru, výrobce Project Floors přináší na trh lepenou vinylovou podlahu s podlahami Project Floors z kolekce floors@home/40 , která je předurčena pro celou obytnou část. Vizuální rozmanitost 25 dekorů splňuje nejlepší technické vlastnosti, které vinylové podlahové krytiny mohou nabídnout. S vkusnými dekory dřeva a dlaždic z kolekce floors@home/40 od ​​Project Floors si můžete vytvořit svou vlastní příjemnou atmosféru.

Díky velkému výběru dekorů autentického dřeva a ušlechtilého kamene můžete navrhnout své čtyři stěny, jak se vám líbí. Vinylová podlaha v dřevěném vzhledu je k dispozici v klasickém formátu prken. Vinyl má 21 designů a inspiruje svým přirozeným vzhledem a všestranným dekorem. Paleta barev podlah Project Floors floors@home/40 se pohybuje od světle šedých vinylových podlah přes ořechová, lehce načervenalá dřevěná prkna až po silnou vinylovou podlahu s plným rustikálním zrnem. Kdo dává přednost modernějším dekorům, přijde si na své s lehkým lepeným vinylem v dubovém dekoru.

Neexistují však žádná omezení pouze pro různorodost barev, vzor lepeného vinylu se také liší od lehkého zrna, přes jemné tečkované struktury až po hrubé dekory, které lze také vnímat na dotek, a nejsou tedy v žádném případě horší než skutečná podlaha krytina ze dřeva.

Obdobná situace je u vinylových dlaždic, které jsou v kolekci Project Floors floors@home/40 k dispozici ve vkusné kamenné optice ve 4 provedeních. Výrobce Project Floors se také orientuje na kamenné modely s lepeným vinylem v kamenné optice a s autentickou vinylovou podlahou v optice z přírodního kamene přináší na trh řadu designů, které jsou vhodné pro ty nejúžasnější koncepty bydlení. Vinylové podlahy v kamenném vzhledu v béžové barvě přesvědčí jemným středomořským kouzlem, zatímco vinylové podlahy v šedém provedení s dlaždicemi mohou přesvědčit městskou elegancí. Lepené vinylové dlaždice od Project Floors floors@home/40 jsou doplněny tmavě hnědými designovými podlahami, jejichž dekor obkladů umí umně kombinovat kamenná a dřevěná zrna.

Lepená vinylová podlaha floors@home/40 kolekce Project Floors je zařazena do užitných tříd 23, 32 a 41, a proto nejsou ideální pouze pro použití v soukromých prostorech, ale také pro běžné použití v obchodní oblasti a malý provoz v lehkém průmyslu. To vám umožní pokládat vinylovou podlahu do kuchyně, obývacího pokoje a koupelny, ale také na chodbu, kanceláře a technické místnosti. Stejně tak lze na lepené vinylové podlahy bez váhání použít kolečka židlí.

Vinylová podlaha o konstrukční výšce 2 mm a 0,4 mm silné nášlapné vrstvě je také obzvláště vhodná pro renovace a má dodatečný PU povlak, který chrání vysoce kvalitní lepený vinyl od Project Floors před poškrábáním a nárazy a usnadňuje péči o podlahovou krytinu. Vinylová kolekce Project Floors floors@home/40 rovněž zvažuje bezpečnostní aspekty: lepená vinylová podlaha se vyznačuje protiskluzností podle R9, v závislosti na dekoru dokonce R10, antistatickou povrchovou úpravou a protipožární třídou Bfl s1. Project Floors se také zaměřuje na životní prostředí. Výrobce věnuje pozornost výrobě zdravotně nezávadných produktů a velmi nízkým hodnotám emisí. To je důvod, proč produkty Project Floors nesou označení „Indoor Air Comfort Gold“.

Objevte dnes svoji vinylovou dřevěnou podlahu nebo lepené vinylové dlaždice od společnosti Project Floors floors@home/40 - odolnou vinylovou podlahu do obytných a smluvních prostor!

Technické informace
Arrow icon