Close icon
Project Floors floors@home/20 "PW 3810"
Project Floors floors@home/20 "PW 3810"Project Floors floors@home/20 "PW 3810"
Plánovače interiérů
Room planner icon
Plánovače interiérů
Room planner icon
  • günstige Einsteigerqualität
  • große Farbauswahl
  • authentische Designs
  • für hohe Beanspruchungen im Wohnbereich
511,00 Kčza m²
Minimální množství objednávky 5 balení
Minimální množství objednávky 5 balení

Celkový součet(Vč. DPH)
8 533,70 Kč
Delivery icon
Doprava: 

700 Kč za objednávku

Delivery time icon
Čas doručení: 

vinyllaminat_projectfloors

Bezpečná platba
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Popis produktu
Arrow icon

Naše doporučení do místností

O tomto Project Floors floors@home/20 "PW 3810"

Vysoce kvalitní vinylové podlahy na vás čekají v kolekci lepených vinylů Project Floors floors@home/20 pro obývací prostor. Designová podlaha od Project Floors je k dispozici celkem v 35 dekorech, které jsou rozděleny do 28 variací vinylových podlah v dřevěném vzhledu v klasickém formátu prken a 7 verzí vinylových podlah ve vzhledu dlaždic. Deskové dekory jsou k dispozici jako praktické vinylové dlaždice a mají atraktivní vzhled přírodního kamene a betonu.

Kromě dekorů světle šedého dubu nabízí designová podlaha ve dřevěném vzhledu nápadné, intenzivní designy s načervenalými nuancemi a tmavým, téměř černým dřevem, které vyhovuje každému vkusu. Rustikální vinylová podlaha nejenže opticky téměř dokonale imituje zrno skutečného dřeva, vzor povrchu lze také vnímat hapticky. Přineste kousek přírody do svých pokojů pomocí vinylu z podlah Project Floors floors@home20. Vinylový vzhled dlaždic na druhé straně nabízí design krémové barvy, stejně jako světlý a tmavě šedý tečkovaný kámen s minerální kvalitou a strukturami téměř černé břidlice. Vinylovou podlahu ve vzhledu přírodního kamene lze skvěle využít pro vkusný design kuchyně. I zde je povrch cítit jako u kamenných modelů.

Lepený vinyl od Project Floors floors@home/20 je zařazen do užitné třídy 22, a je proto perfektně navržen pro běžné použití v soukromém sektoru. Jako vinylová podlaha do kuchyně a chodby, ale také do pracovny nebo obývacího pokoje je vinylová podlaha úžasně vhodná. Lepený vinyl se ale také ukazuje jako vysoce kvalitní a přesný z hlediska technického zpracování.

Vinylová podlaha s instalační výškou 2 mm a nášlapnou vrstvou 0,2 mm je obzvláště renovační podlahová krytina, která je také antistatická, chemicky odolná a neklouže podle třídy R9 a u některých dekorů dokonce R10. Kromě vhodnosti pro kolečka židle pro soukromé použití je lepená vinylová podlaha vhodná také pro podlahové vytápění až do 28 °C a ochrannou povrchovou úpravu PU. Při výrobě lepeného vinylu z Project Floors je věnována pozornost udržitelnosti a šetrnosti k životnímu prostředí. Výrobky získaly mimo jiné označení „Indoor Air Comfort Gold“ díky nízkým hodnotám emisí. Project Floors také zaručuje použití zdravotně nezávadných materiálů ve své vysoce kvalitní kolekci Project Floors floors@home/20.

Project Floors floors@home/20 - cenově dostupná kolekce vinylových podlah pro obývací prostor s luxusním faktorem!

Technické informace
Arrow icon