Close icon

TAPETY INDUSTRIAL STYLE – STĚNY PRO MODERNÍ BYDLENÍ

středa 27. května 2020

Díky tapetě v průmyslovém stylu můžete své pokoje proměnit v moderní podkroví a změnit své prostory k nepoznání. Tapety Industrial Style vychází zejména z přímých linií, chladných barevných odstínů, designových doplňků, upravených kusů nábytku a kombinace kovu, kamene a dřeva. Pokud jde o design zdi a tapety, může být trochu rustikální, a tím můžete vytvořit atmosféru staré tovární haly.

Tapety z materiálové a přírodní optiky jsou tedy zvláště vhodné pro implementaci moderního průmyslového stylu. Existují však také různé tapety, které podtrhují moderní prohlášení tapety Industrial style. Jedná se o kombinaci starého a nového, retro stylu a moderny, výrobku „udělej si sám“ a módního designu, stejně jako kombinaci rustikálnosti a přímočarosti.

 

SKVĚLÝ MATERIÁL PRO VÝROBU: TAPETA V PRŮMYSLOVÉM STYLU

Tapeta 361404 A.S. Création Neue Bude 2.0

Pokud se rozhodnete pro prostředí v moderním průmyslovém stylu, tapeta s materiálem s přírodní optikou je ideální. Díky tomto vzhledu totiž dodáváte svým pokojům rustikálním a přirozeným způsobem tovární a vintage průmyslový styl. Tapety Industrial style přitom obvykle nejsou o napodobování dnešních ultramoderních továren - spíše o zdůraznění krásy starých věcí a především funkčnosti, kterou lze nalézt ve starých továrních halách 19. a 20. století.

Tapeta v průmyslovém stylu v kamenné, rzí nebo dřevěné optice vyvolává povzbuzující symbiózu přirozenosti a průmyslové, neboli umělé kouzlo, jakož i rustikálnost a přímočarost. Stylové tapety najdete v průmyslovém stylu, například v kolekci Decoworld 2 od renomovaného výrobce tapet A.S. Création, který přichází s autentickou materiálovou optikou, jako je dřevo, kámen a kov.

 

PAPÍR MÍSTO ZDI: TAPETY INDUSTRIAL STYLE V KAMENNÉM VZHLEDU

Tapeta 9078-13 A.S. Création New England 2

S kamennou tapetou získáte vše, co se týká úspěšné atmosféry v průmyslovém stylu. Protože co víc souvisí s kouzlem staré tovární budovy než cihlové zdi? Tapeta v průmyslovém stylu může mít různé kamenné vzhledy a inspiruje autentičností a moderním, přesto rustikálním vzhledem. Zde máte také na výběr mezi modernějšími nebo vintage kamennými tapetami.

V rámci kolekce A.S. Création Best of Wood`n Stone 2. na Vás čeká velký výběr vkusných kamenných tapet. Tapeta vypadající jako z kamene může mít tmavou antracitovou barvu, elegantní bílou, přírodní tóny nebo klasický červený tón tzv. kamenného slínku, takže si můžete vytvořit vlastní osobní atmosféru s tapetou v průmyslovém stylu. Pokud se Vám líbí trochu pestřejší styl, barevné kamenné tapety jsou také vhodné pro několik barevných skvrn v jinak jednoduchém průmyslovém stylu.

 

URBAN ELEGANCE: BETONOVÝ VZHLED TAPETY INDUSTRIAL STYLE

Kromě klasické kamenné tapety s cihlovým vzhledem, tapety s konkrétním vzhledem jsou také ideální pro moderní bydlení v průmyslovém stylu. Zde různé odstíny šedé inspirují svou rezervovanou a městskou elegancí, sofistikovaným šarmem a jistým množstvím nadčasovosti.

Tapeta 30179-1 Lutèce Authentic Walls

I zde se tapeta v průmyslovém stylu snaží přesvědčit několika používanými vzhledy a různými strukturami a povrchy, které připomínají skutečné betonové zdi. Konkrétní tapetu lze velmi stylově kombinovat s trendy a domácími doplňky, jako jsou holé žárovky nebo mřížový nábytek, a její tichá estetika je vhodná pro širokou škálu interpretací průmyslových stylů.

 

JEDNODUCHÉ A MODERNÍ: TAPETY V PRŮMYSLOVÉM STYLU

Tapeta 367141 Livingwalls Paradise Garden

Kromě různých autentických kamenných tapet, pomocí kterých se všichni pokoušejí vytvořit určitý povrch a určitý stavební materiál, na Vás zapůsobí také jednoduché, prosté tapety s určitým průmyslovým nádechem. Protože různé struktury uni tapety v průmyslovém stylu někdy připomínají omítnuté zdi nebo namáhané zdi tovární haly, v níž se prováděla dlouhá intenzivní práce.

Ale i jednodušší tapety mohou být použity k tomu, aby zbytek interiéru a speciální zařízení mluvily samy za sebe. Zejména v průmyslovém stylu je vyžadován neobvyklý nábytek ze starých pracovních stolů, kliky dveří ze starožitných nástrojů nebo stoly z prken lešení, pro které tapeta v průmyslovém stylu tvoří ideální scénu. Kromě toho lze jemné průmyslové tapety také ideálně kombinovat s jinými vzorovými tapetami.

 

KOVOVÝ VZHLED TAPET V PRŮMYSLOVÉM STYLU

Kovová optika je také ideální jako tapeta průmyslového stylu. S tímto stylem bydlení by samozřejmě neměl být opomíjen kovový nábytek a bytové doplňky. Zde je ukázána funkční stránka průmyslového stylu, která však nebrání zvláště stylovému a elegantnímu vybavení.

Kovový nástěnný vzhled je ideální pro poskytnutí několika lesklých a stylových okamžiků v interiéru. Kromě toho tapety ve stříbrném nebo jiném metalickém vzhledu mohou vypadat velmi městsky a někdy i trochu futuristicky. Díky tapetám v průmyslovém stylu se také můžete obejít bez historických okamžiků a vytvořit atmosféru orientovanou na budoucnost.

 

STARÁ LÁSKA NEREZAVÍ: TAPETY INDUSTRIAL STYLE PRO ZAJÍMAVÉ BYDLENÍ

Tapeta 30756-1 A.S. Création Decoworld 2

Pokud si nechcete nechat ujít atraktivní vintage okamžiky, najdete A.S. Création také autentické tapety v rezavé optice. Kromě teplých tónů a určité rustiky, tyto zapůsobí na jejich přirozenou krásu. Protože zde příroda vytváří neobvyklé vzory a dekory, z nichž některé jsou dokonce obohaceny o modré nuance, a tak připomínají patinu. Na rozdíl od toho, že stará láska nekoroduje, tato tapeta v průmyslovém stylu okouzlí svým obzvláště starým kouzlem a vytváří zvláštní efekty v prostorovém efektu.

 

TAPETY INDUSTRIAL STYLE V DŘEVĚNÉM VZHLEDU

Tapeta 363332 A.S. Création Materials

Stylové interiéry v průmyslovém stylu lze také generovat pomocí tapety v dřevěném vzhledu. Protože průmyslový styl mimo jiné hraje s kontrastem mezi umělým designem a přirozeností, tapety s dřevěným vzhledem jsou ideálním společníkem přirozeného, ​​ale současného a městského prostředí. I zde máte na výběr méně hrubý vzhled dřeva, zrna a spíše světlé nebo tmavé dřevo. Realistickou dřevěnou tapetu v průmyslovém stylu lze velmi vkusně kombinovat s vysokým kontrastem s kovovým nábytkem. Pokud dáváte přednost přirozenějšímu a námořnímu vzhledu, můžete použít také návrhářské předměty, jako jsou například lampy na laně.

 

NÁMOŘNICKÝ STYL V PRŮMYSLU

Tapety Industrial style lze kombinovat také s různými styly, jelikož průmyslový interiér je někdy vybaven například v námořním vzhledu. S námořními prvky a domácími doplňky z námořnictví můžete vytvořit vzhled, který připomíná například staré loděnice. Kromě dřevěných tapet, cihlových tapet a dalších materiálových optik lze zde také použít vysoce kvalitní fotografické tapety v omšelé eleganci.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR team!

Zpět k příspěvkům