SALE: Až 70% sleva na mnoho kategorií!

Unfortunately, we are currently experiencing technical problems with our product pages. We are working on a fix, we estimate that it will be fixed by 17:00.

Close icon

KOBERCE – 5 NEJLEPŠÍCH ZNAČEK, SE KTERÝMI ZÍSKÁTE NEJVYŠŠÍ KVALITU

pátek 1. listopadu 2019

Jsou dobré pro naše zdraví, snadno se čistí, jsou pevné a poskytují dobrou zvukovou izolaci. Není to poprvé, co nás potěšily kvalitativní výhody koberce. Historie této podlahové krytiny začala před několika tisíci lety. Není divu, že koberce velmi často zdobí byty a mnoho z nich si bez nich neumí představit design interiéru. Abychom lépe porozuměli koberci, představujeme dnes pět nejlepších značek.

 

KOBERCE - NEJLEPŠÍ KVALITA V EVROPĚ

Mnoho výrobců ze střední Evropy je považováno za zvláště renomované prvotřídní značky. Tyto společnosti s pobočkami ve Francii, Belgii a Německu působí po celém světě a odtud distribuují své výrobky světové úrovně. Často se specializují na určité materiály nebo výrobky, díky čemuž jsou odborníky ve svém oboru.

KOBERCE Z AW - TRADICE NEBO MODERNA? OBOJE!

AW je jednou z největších kobercových společností, která zaměstnává téměř 630 zaměstnanců. AW znamená Associated Weavers, jejíž sídlo je v Ronse v Belgii. Společnost se specializuje na prošívané koberce a získala uznání od samého začátku, zejména díky vzrušujícím návrhům Axminster. Společnost samozřejmě udržuje krok s dobou a pružně reaguje na přání a požadavky svých zákazníků, což dává širokou škálu elegantních barevných a dekorativních kombinací.

KOBERCE Z AW – UNIKÁTNÍ DESIGN

Značka Associated Weavers dnes nabízí nadčasové modely koberců využívající vzrušující koncepty. Kolekce Sedna odkazuje na mýtickou bohyni moře, která se rozzlobeně dívala na smrtelné přestupky. Dnes AW používá jméno bohyně jako součást recyklačního programu, který získává materiál z opuštěných a rozbitých rybářských sítí. Toto ekologické řešení vytváří měkký a elegantní design koberců. Tato strategie zabraňuje ohrožení vzácných mořských živočichů a zajišťuje udržitelnou produkci. Pletený materiál ECO FusionBac je navíc vyroben ze 100% recyklovaných PET lahví. Samotný koberec je nejvyšší kvality a na dotek velmi měkký, takže poskytuje nejvyšší třídu luxusu. Zde se můžete spolehnout na jednobarevné a skvrnité vzory, které jsou navrženy tak, aby zachytily mořskou duši.

AW navíc přesvědčí hustotou koberců kolekce Vivendi, měkkostí kolekce Sensualité, přirozeností Gai nebo pevností Invictus.

 

KOBERCE Z BALSANU - NEJLEPŠÍ KVALITA ZE SRDCE FRANCIE

Značka Balsan, známá svými měkkými, ale solidními koberci, pochází z královské textilní farmy Ludvíka XV. Vzhledem ke své dlouhé tradici je výrobce považován za specialistu v oblasti podlahových krytin a není bez důvodu vůdcem trhu ve Francii.

Kromě rozsáhlého výběru barev a dekorů nabízí Balsan řadu textilních výrobků. Jako příklad můžeme uvést kobercové dlaždice, a dokonce i podlahové desky. Je také jedinečné, že výroba probíhá kompletně na místě.  Společnost neustále vylepšuje svůj vlastní systém environmentálního managementu, například s ohledem na integrovanou čistírnu odpadních vod. Kromě toho může Balsan v případě větších objednávek přizpůsobit produkty na požádání.

 

NEJLEPŠÍ ZPRACOVÁNÍ TUHÝCH MATERIÁLŮ

Široká nabídka společnosti Balsan je působivá! Ve sbírkách najdete vše od klasických dekorů a materiálů až po modernu. Jejich výrobky jsou vhodné jak pro použití ve vlastním domě, tak v komerční oblasti (hotely, kancelářské vybavení nebo konferenční místnosti). Návrháři společnosti Balsan se ujistili, že každý může najít ten správný produkt. V nabídce jsou jak koberce s ozdobnými prvky, které upoutají pozornost, tak jednoduché barvy a vzory. Pro ty, kteří hledají něco zvláštního, doporučujeme sbírky Ilda, Gina nebo Leon inspirované Haute Couture à la Française. Jejich návrhy připomínají skutečná umělecká díla. Díky vysoké luxusní třídě, výrazným barvám a mnoha dalším atributům této značky přinášejí produkty Balsan spoustu spokojenosti.

KOBERCE INTERFACE - VÁŠ PARTNER V OBLASTI MODULÁRNÍCH VÝROBKŮ

Značka koberců Interface je jedním ze světových lídrů na trhu textilních podlah a má kanceláře a výrobní zařízení po celém světě. Kromě sídla firem v USA, Austrálii, Novém Zélandu nebo Asii existují zástupci s pobočkami v Nizozemsku a Velké Británii na evropském kontinentu. Mezníkem pro společnost byl nákup nizozemské společnosti Heuga v roce 1987. Heuga je dnes považována za vynálezce a tvář praktických kobercových dlaždic, které revolucionizovaly modulární trh.

Stejně jako všechny hlavní značky i Interface podporuje udržitelnou výrobu a je nadšený z našeho životního prostředí. Například nizozemský závod ve Scherpenzellu provozuje 100% energie z obnovitelných zdrojů, spoléhá na zdroje, které lze znovu použít, nebo představuje modulární produkty, které produkují méně odpadu. Program Net-Works také zpracovává staré a rozbité rybářské sítě, které by jinak zničily naše moře. Interface jde ještě o krok dále s novým programem Climate Take Back, který působí proti nepřirozenému přerozdělování CO2 a obnovuje harmonii v přírodě.

 

OBJEVTE SVOU KREATIVITU POMOCÍ TÉTO INSTALACE

Kolekce Interface jsou stejně ambiciózní jako sociální cíle společnosti. Ve svých sbírkách rolí, desek a dlaždic získáte vše, po čem vaše srdce touží. Objevte četné barvy, geometrické vzory, organické vzory, lineární struktury nebo jednoduché a jednotné dekory. Dlaždice a desky můžete kombinovat podle vlastního uvážení a vytvořit si vlastní individuální prostory. Například s kolekcí Luxury Living, která nabízí dokonalou kombinaci jemnosti a vysoké pevnosti, je koberec díky svému obkladovému tvaru velmi snadno položitelný. Velký výběr z nabídky Interface to umožňuje.

 

KOBERCE Z TRETFORDU – ODOLNÁ PODLAHA

Tretford jako společnost z oblasti Dolního Porýní nabízí malou specializaci mezi našimi značkami koberců. Výrobce vyrábí především textilní podlahy z kašmírových kozích chlupů. Známý jako zvláště měkká vlna, kašmír, je uznáván především v segmentu luxusních módních domů. Tretford však používá cenné vlastnosti příze pro výrobu koberců a dlaždic, což je ještě snadněji udržuje.

Materiál získaný z povrchové vrstvy mongolských koz chrání zvířata v zimních měsících před extrémními povětrnostními podmínkami, jako je mráz, vítr, srážky a prach. Tyto odolné vlastnosti také zahrnují koberce Tretford a poskytují teplý pocit pro vaše nohy, když vstanete z postele. Přirozená struktura vláken příze také poskytuje přirozenou ochranu před kontaminací světlem. Vnější srst je v jarních měsících jemně sklizena, aby nedošlo k ublížení zvířatům.

 

NECHTE SVÉ POKOJE SVÍTIT BARVAMI

Koberec Tretford se vyznačuje důrazem na detaily a zářivé odstíny barev. Zářivé tóny také vyplývají z přírodních vlastností vrchního nátěru. Díky své struktuře dokonale nabírá barvy a autenticky a silně je odráží! Díky tomu získává celá řada produktů Tretford výjimečně přirozený a originální vzhled, který pomáhá najít klid a pohodu. Kolekce se vyznačují také podlouhlými žebrovými konstrukcemi, které dodávají místnostem dynamický, uspořádaný a čistý vzhled. Populární sbírky Tretford zahrnují Tretford Ever a Dolce Vita.

 

KOBEREC VORWERK - EXKLUZIVNÍ KVALITA "VYROBENÁ V NĚMECKU"

Jako jeden z nejznámějších a nejúspěšnějších rodinných podniků vyrábí Vorwerk koberce od roku 1883. Značka koberců dnes působí po celém světě a je založena na mnohaletém know-how při výrobě textilních podlah. Výběr nejlepších materiálů v kombinaci s neustále se vyvíjejícími výrobními procesy umožňuje udržitelnou výrobu, a tak se stává ztělesněním firemní filozofie ve všech oborech.

Tento výrobce, specializující se na textilní výrobky, vyrábí nejen klasické válce, ale také koberce, kobercové dlaždice a mnoho kreativních speciálních řešení.

 

TOTO JE VORWERK - ZMĚŇTE SVÉ PROSTORY S VÝHRADNÍMI NÁVRHY

Díky mnohaleté existenci společnosti je Vorwerk dnes synonymem velkého a všestranného výběru vzorů a dekorů, pomocí kterých můžete navrhovat své pokoje podle vlastního uvážení. Důraz je kladen vždy na příkladnou kvalitu produktu, která je viditelná i cítitelná.

Společnost také nabízí široký výběr barev a přesvědčí klasickými tlumenými tóny, díky čemuž vaše pokoje mohou zářit ve všech barvách duhy. Nadčasové modely Modena a Bolero jsou hitem prodeje.

Jak je tomu často, doufáme i dnes, že jsme mohli v našem příspěvku představit pohled na rozmanitost mezi nejlepšími značkami koberců. Podrobně objevte četné kolekce zde v našem internetovém obchodě a vyberte koberec, který vám nejlépe vyhovuje!

 

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR team!

Zpět k příspěvkům