SALE: Až 70% sleva na mnoho kategorií!

Unfortunately, we are currently experiencing technical problems with our product pages. We are working on a fix, we estimate that it will be fixed by 17:00.

Close icon

Kobercové čtverce: Objevte v sobě duši projektanta

pátek 22. března 2019

Nudné, špinavé podlahy už vás otravují? Jste unavení z chůze po drsném, tvrdém povrchu? Nebojte se, je tu naděje! Kobercové čtverce jsou stále více známé pro své zajímavé vlastnosti, které působí proti problémům s existujícími podlahami. Jsou k dispozici v každé barvě, stylu a vzoru umožňujícím přizpůsobit se prakticky každému typu interiéru.

Instalace koberce obvykle vyžaduje pomoc specialisty, což zvyšuje náklady, kterým by se všichni chtěli vyhnout. V případě kobercových dlaždic tento problém zmizí a instalaci můžete provést sami, i když v této oblasti nemáte předchozí zkušenosti. Jsou koneckonců tou pravou věcí, kterou můžete použít ve svém projektu nezávislé renovace domů.

Kobercové čtverce je možné různě kombinovat, navíc jsou snadno a rychle instalovatelné

Díky inovativnímu způsobu montáže, který využívá, stačí, když položíte čtverce na podlahu bez nutnosti použití lepidla nebo jiného lepení na podklad. To je možné díky vysoké hmotnosti, což znamená, že se mohou posunout pouze tehdy, když chcete.

 

Heuga 530 "5072 Sycamore"

Kobercové čtverce ze stejných sbírek jsou stejné velikosti, což otevírá širokou škálu možností designu. Objevte svůj vlastní interiér a vytvořte podlahu, která zaujme každého na první pohled. Smíchejte a kombinujte různé barvy, abyste vytvořili zajímavé vzory, jako jsou pásy nebo šachovnice. Možnosti jsou nekonečné.

 

Pokud se nudíte se svým vzorem, vše, co musíte udělat, je vyzvednout čtverce a namontovat je na jiných místech. Jste nájemce nebo se chystáte přestěhovat? Můžete si vzít kobercové čtverce s vámi a nainstalovat je ve vašem novém bytě. Pokud se stane, že jedna z dlaždic bude zničena, můžete ji snadno vyměnit. Jednotlivé díly nejsou žádným způsobem připevněny k zemi, což vše zjednodušuje.

 

Kterou značku vybrat? V BRICOFLORu nemůžete udělat chybu

Slavné dlaždice Heuga byly po léta zbožňovány domácími i komerčními uživateli. Můžete si je pohodlně objednat s dodáním do Vašeho domova v internetovém obchodě BRICOFLOR. Kombinace dlaždic do kreativních návrhů je opravdu jednoduchá. Bavte se s barvami, smíchejte neutrální odstíny nebo vytvořte barevný a živý vzhled.

Schatex Traffic Plus

Schatex je dalším výrobcem kobercových čtverců, které lze objednat v našem obchodě. Jsme nadšeni jejich kolekcí Traffic Plus, která má nejen úžasné a překvapivé vzory, ale je také vysoce odolná a umožňuje vysokou frekvenci provozu. To je důkaz, že kobercové dlaždice mohou být také použity komerčně, což vám umožní vytvářet zajímavé návrhy v obchodních místnostech, kancelářích a dokonce i v obchodech.

 

Bez ohledu na to, kde používáte dlaždice, je pohodlí zajištěno díky odolnosti, pohlcování zvuku a vysoké protipožární třídě Cfl-s1.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR team!

Zpět k příspěvkům