Close icon
Project Floors Loose-Lay/55 "PW 1250"Image maximise icon
Project Floors Loose-Lay/55 "PW 1250"Image maximise icon
Project Floors Loose-Lay/55 "PW 1250"Image maximise icon
Plánovače interiérů
Room planner icon
Plánovače interiérů
Room planner icon

text

989,00 Kčza m²
Minimální množství objednávky 11 balení
Minimální množství objednávky 11 balení

Celkový součet(Vč. DPH)
18 167,93 Kč
Delivery icon
Doprava: 

700 Kč za objednávku

Delivery time icon
Čas doručení: 

vinyllaminat_projectfloors

Bezpečná platba
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Popis produktu
Arrow icon

Naše doporučení do místností

O tomto Project Floors Loose-Lay/55 "PW 1250"

Kolekce Project Floors Losse-Lay/55 od výrobce Project Floors zaujme svou jednoduchou instalací, mnoha možnými způsoby využití a atraktivním dekorem dřeva a dlaždic pro širokou škálu konceptů místností. Samoležící vinyl z kolekce Project Floors Loose-Lay/55 je vinylová podlaha, která se pokládá skoro sama, do obytných a stísněných prostor, což přináší revoluci ve vlastnostech vinylových designových podlah a činí pokládku dětskou hrou. Kolekce Loose-Lay/55 od Project Floors zahrnuje 20 různých variant vinylových podlah v dřevěném vzhledu a samoležících vinylových dlaždic, z nichž všechny jsou vysoce kvalitní a vážně konkurují dřevěným a kamenným modelům.

Vinyl je k dispozici v klasickém formátu prken, ale vinylová podlaha vypadá jako dlaždice. Řada návrhů zahrnuje velký výběr světlých přírodních dřev, šedivých tónů až po výrazné a plné odstíny hnědé. Vyberte si například rustikální dekor jako vinylovou podlahu v obývacím pokoji, zatímco pro moderní design kuchyně zvolíte šedou vinylovou podlahu. Pokud jde o dotek, vlastnosti více než spravedlivé pro jejich přirozené protějšky. Autentický a hmatový povrch uměle sleduje stopy dřeva a vytváří luxusní vinylovou podlahu téměř přírodní.

Loose-Lay od Project Floors se svojí 0,55 mm tlustou nášlapnou vrstvou je předurčen pro náročné použití v komerčních a obytných oblastech. Samoležící vinylová podlaha, zařazená do užitných tříd 23, 33 a 42, je vhodná nejen pro použití v obývacích pokojích a ložnicích, kuchyních, chodbách a halách, ale může být také použita při vybavení prodejen nebo v hotelovém průmyslu. Odolné vinylové podlahy od Project Floors Loose-Lay/55 lze použít i v lehkém průmyslu. Při profesionální instalaci je podlaha dokonce vhodná jako vinylová podlaha v koupelně.

Kromě toho může volně položený vinyl snadno odolat použití koleček židlí. Vhodnost pro podlahové vytápění a nízký zbytkový dojem 0,06 mm jsou stejně tak součástí vlastností vinylových podlahových krytin jako antistatická úprava a odolnost proti skluzu podle R9 a R10. Samoležící vinyl je navíc vybaven povrchovou úpravou PU, která chrání vinylovou podlahu před všemi druhy opotřebení. To znamená, že designovou podlahu lze nejen používat různými způsoby, ale také se snadno čistí a ošetřuje, zejména proto, že podlaha může díky své chemické odolnosti bodovat.

Ale to nejlepší teprve přijde. Kolekce Project Floors Loose-Lay/55 vyvinula progresivní, samoležící vinylové podlahy, které na rozdíl od většiny designových podlah nemusí být lepeny ani spojovány zámky. Místo toho je samoležící vinyl Project Floors položen volně. Tímto způsobem lze akční oblasti v oblasti objektů jednoduše umístit na stávající oblasti. Kromě jednoduché konstrukce je kdykoli přístupná demontáž beze zbytků a opětovné použití vinylových dlaždic a vinylového laminátu. Protože se nepoužívají lepidla, lze místnosti znovu použít ihned po demontáži. Přesvědčte se o nové vinylové designové podlaze od Project Floors Loose-Lay/55 v našem internetovém obchodě BRICOFLOR.

Technické informace
Arrow icon