Close icon

FORTELOCK DECOR 2110/2120/2130 - vinylová podlaha s unikátním vzhledem

To je přesně to, co slibuje nová řada Fortelock DECOR. V závislosti na produktu, který si vyberete, o…

Přečtěte si více

Nebyly nalezeny žádné produkty!

Změňte prosím kritéria vyhledávání a zkuste to znovu. Pokud stále nenajdete nic relevantního, navštivte domovskou stránku a vyzkoušejte některé z našich bestsellerů!

1 - 0 z 0 Produkty

CLICK VINYLOVá podlaha - všechny odstíny a barvy

V závislosti na oblasti použití, můžete vybírat ze širokého sortimentu výrobků tak, aby vše barevně co nejlépe pasovalo do vaší místnosti. Hlavní zaměření je to, zda je vaše podlaha vhodná pro daný prostor. Typické vlastnosti PVC vinylová podlaha však spojují všechny. Nikdy se nevzdávejte vynikajícího majetku, hotelů či obchodních prostor. Takže už neváhejte a dozvíte se více o silných stránkách dekorů!

FORTELOCK BUSINESS DECOR - vinylová podlaha

Jak název napovídá, Business Decor je ideální vinylová podlaha pro častější místa. Třídy 34 a 43 dle DIN EN 658 vám dávají možnost použít tuto stylovou podlahu téměř všude.Vinylová podlaha je velmi dolný materiál pro chodby, kanceláře a hotely, stejně jako pro veřejné prostory, restaurace, školy, nemocnice nebo dokonce veletrhy.

S rozměry 47,2 x 47,2 cm Vám nabízíme pohlednou vinylovou podlahu. Béžový design vypadá jako mírně mramorovaný kámen a má obrovský efekt.

MAXIMÁLNÍ ODOLNOST POSKYTOVANÁ FIRMOU FORTELOCK - vinylová podlaha

Rovněž Solid DECOR má vysokou odolnost potvrzenou třídami 34 a 43, a proto může být silně zatěžován. Tato PVC vinylová podlaha je vhodná zejména pro haly, veřejné prostory, kanceláře, hotely, restaurace nebo veřejné obchody.

Znovu se společnost spoléhá na velikost 47,2 x 47,2 cm, ale v tomto případě vytvořila mnohem silnější vrstvu, která je zaměřena na vysokou provozní zátěž. V důsledku toho nejsou první známky opotřebení viditelné a vinylová podlaha si zachovává estetický vzhled. Povrch je k dispozici ve světle šedé barvě, která je vybavena různými specifikacemi různých odstínů šedé. Díky různým zbarvením lze lehké znečištění snadno odstranit na konci dne.

FORTELOCK HOME DECOR – Vinylová podlaha S PŘÍRODNÍM DŘEVĚNÝM DESIGNEM

Tato vinylová podlaha je ideální pro pracovny nebo kuchyně, ale také pro použití v chodbách nebo kancelářích. Vynilová podlaha je ideální pro domácí mazlíčky, které je někdy obtížné uhlídat. Díky tomu vám nehrozí poškrábaná podlaha.

Tyto dlaždice jsou k dostání v klasickém dřevěném provedení, takže vaše vinylová podlaha vypadá jako parkety. Samozřejmě, že klasicky má velikost DECOR 47,2 x 47,2 cm, což vám pomůže přilákat pozornost i do malých místností.

Vinylová podlaha - VLASTNOSTI VINYLOVÝCH DLAŽEB VE VAŠÍCH POKOJÍCH

Jednotlivé dekory mají hodně společného, ​​a to například jejich vynikající vlastnosti. To znamená, že výrobky o tloušťce 6,5 mm mohou být snadno udržovány. Díky dobré chemické odolnosti nemusíte být při výběru komerčních čistících prostředků opatrní. Navíc všechny výrobky mají vysokou požární odolnost Bfl-s1, která je nejen vysoce nehořlavá, ale také vytváří málo kouře. Vinylová podlaha také mají vynikající vliv na akustickou kvalitu místnosti.

Chcete-li zajistit plynulý pohyb na hladkém povrchu, použitelný povrch má protiskluzové vlastnosti, které vám zabraňují vklouznutí a zranění. Výrobky firmy DECOR Home a Business mají hodnotu odolnosti proti skluzu R10. Avšak koeficient tření musí být větší než 10-19 °. Solidní varianta, na druhé straně, pouze slibuje hodnotu R9, která vám dává pouze nízkou úroveň 6-9 °. Při zachování montážního úhlu však obě varianty nabízejí dostatečnou kvalitu.

CLICK VINYLOVá podlaha- jednoduchá instalace

Jeden z nejvíce inovativních aspektů společnosti Fortelock. Jedná se o zásuvný systém na míru, pomocí kterého můžete jednotlivé moduly snadno propojit. Místa připojení ponechávají malý prostor pro vadnou instalaci a po dokončení instalace již nejsou viditelné. Aby tato vinylová podlaha byla správně položena, nepotřebujete žádné lepidlo. Ušetřete na drahých doplňcích nebo vyměňte luxus za to, že snadno vyměníte jednotlivé moduly. Tuto podlahu si můžete vychutnat pohybem.

Zkontrolujte podlahu, aby měla požadovanou pokojovou teplotu. Také se ujistěte, že povrch je rovný, suchý a čistý, jak je to možné. Zdobené podlahové dlaždice a podlahové dlaždice se velmi dobře drží!

FORTELOCK DECOR - CLICK VINYLOVá podlaha PRO VŠECHNY NYNÍ DOSTUPNÉ V BRICOFLORU

Vinylová podlaha Fortelock či jiných zátěžových prostor je velmi důležitá na kvalitu. Bez ohledu na účel nebo požadavky na design, které hledáte, jistě najdete to, co hledáte, s obrovským výběrem sbírek pro širokou škálu použití. Přesvědčte se sami a kombinujte dlažbu jednotlivých barev.. Pokud se však chcete osobně podívat na vybraný design, je vám kdykoliv k dispozici naše bezplatná vzorková služba, pomocí které můžete získat vzorek vinylové podlahy Fortelock přímo k vám domů! Chcete koupit větší množství, například proto, že chcete předělat celý kancelářský komplex? Pak kontaktujte náš přátelský personál a my vám vypracujeme individuální nabídku! Můžete nás kdykoli kontaktovat telefonicky, online pomocí kontaktního formuláře nebo jednoduše e-mailem. Kontaktujte nás s vaší žádostí! Už se na vás těšíme!

Plus icon Přečtěte si více