SALE: Až 70% sleva na mnoho kategorií!

Unfortunately, we are currently experiencing technical problems with our product pages. We are working on a fix, we estimate that it will be fixed by 17:00.

Close icon

STYL ART DECO – UŽITEČNÉ NÁPADY PRO ELEGANTNÍ DESIGN INTERIÉRU

středa 19. května 2021

Vydejte se na cestu časem do bouřlivých dvacátých let minulého století se zařízením ve stylu Art Deco. Vašemu obytnému prostoru můžete dát nostalgický nádech v kombinaci s nádechem luxusu, s výraznými vzory, elegantními barvami, dřevěným nábytkem, zlatými akcenty a útulnými textiliemi. Představujeme také několik možností, kterými můžete vyzdobit podlahu a zeď v duchu stylu Art Deco.

VYTVOŘTE SI DOMA POHODOVÝ RÁJ S NÁBYTKEM VE STYLU ART DECO

Fototapety Jurassic 2 DD113692 Livingwalls Walls by Patel

Chtěli byste svému obytnému prostoru dodat luxusní vkus a zároveň mu zajistit pohodlí a útulnost? Pokud hledáte výrazné vzory, různé barvy a zlaté akcenty, pak je interiér ve stylu Art Deco ideální pro Vaše nápady. Styl vybavení vycházející z prvních dvou desetiletí minulého století dává každému pokoji obzvláště elegantní vzhled a díky použití textilií a primárně teplé barevné škály vypadá obzvláště útulně. Kromě oranžových a červených tónů, hnědé, fialové a zlaté jsou pro design Vašeho obývacího pokoje ve stylu Art Deco vhodné také chladnější nuance, jako je benzínová barva, máta nebo antracit, a také různé zelené tóny. Kromě toho můžete svému zařízení dát nádech speciálnosti díky obložení stěn a podlahám, a tak položíte základ vkusného a stylového designu místnosti Art Deco.

 

NAJDĚTE SI SPRÁVNÉ PODLAHY PRO INTERIÉR STYLU ART DECO

Gerflor Senso Clic Premium "1205 Shale Beige"

V našem internetovém obchodě najdete rozmanitý výběr podlahových krytin vhodných pro interiér ve stylu zařízení Art Deco. Kromě podlah s dřevěným vzhledem lze do Vašeho nostalgického ráje dokonale integrovat také textilní podlahové krytiny, jako jsou metrážové koberce, kobercové čtverce či podlahové lamely. Pokud se rozhodnete pro tvrdou podlahovou krytinu, doporučujeme zejména autentické dekory v teplých, tmavších tónech dřeva, zatímco ve stylu Art Deco si přijdou na své koberce z veluru v ušlechtilých barvách.

 

PARKETY: ELEGANCE A STYL S VYSOKOU KVALITOU SKUTEČNÉ DŘEVĚNÉ PODLAHY

Parkety poskytují řadu mimořádně praktických výhod, včetně značné odolnosti a dlouhověkosti v kombinaci s prvotřídní kvalitou a ušlechtilým, stylovým vzhledem. Tvrdá podlaha dodává každé místnosti útulnou atmosféru a rustikální kouzlo. Kromě toho díky parketové podlaze najdete udržitelnou a extrémně zdravou podlahovou krytinu. V našem internetovém obchodě najdete širokou škálu parketových podlah, takže si můžete vybrat mezi různými barevnými variantami, druhy dřeva a jakostí povrchu. Pro vybavení ve stylu Art Deco jsou obzvláště vhodné varianty v teplejších a tmavších barvách s rustikálním odstínem. Vypadají mimořádně přirozeně a zaujmou Vás obzvláště elegantním vzhledem, který dokonale zapadá do stylu vybavení dvacátých let.

 

LAMINÁTOVÁ PODLAHA: PŘÍRODNÍ ALTERNATIVA S MNOHA VÝHODAMI

BerryAlloc Grand Avenue HPL "62001084 Embassy Row"

V laminátové podlaze najdete podlahovou krytinu, která přesvědčí extrémně autentickým vzhledem dřeva a kombinuje ho s některými obzvláště výhodnými vlastnostmi. Laminát je stejně jako parkety extrémně rozměrově stabilní a odolný, takže si i po letech intenzivního používání můžete nadále užívat tvrdé podlahové krytiny, jako těsně po nákupu. Laminátové podlahy se navíc vyznačují prvotřídními akustickými vlastnostmi, které významně přispívají ke kvalitnímu a tiššímu bydlení.

Laminát je také k dispozici v široké škále variant, takže si můžete vybrat mezi mnoha barvami a vzhledy dřeva. Stejně jako u parket jsou tmavé varianty obzvláště vhodné pro interiér ve stylu Art Deco, protože jsou obzvláště elegantní a dodávají každému pokoji pocit útulnosti.

 

KOBERCE: TEXTILNÍ POHODLÍ PRO POHODU VAŠICH NOHOU

Pokud chcete svůj obytný prostor proměnit v ráj pohodlí, jsou vhodné zejména textilní podlahové krytiny. Kromě extrémně měkkého a příjemného povrchu mají koberce také atraktivní vzhled a jsou k dispozici v široké škále variant, které se primárně liší barvou a strukturou podlahové krytiny. K vybavení ve stylu Art Deco je vhodný především metrážový koberec vyrobený z veluru, který Vám poskytuje obzvláště příjemný pocit při chůzi a podtrhuje tak útulný podtón stylu interiéru. Můžete si také vybrat mezi různými barevnými variantami, přičemž primárně jsou vhodné teplé červené, hnědé nebo fialové tóny, ale také zelené, benzínové či tyrkysové. Pokud dáváte přednost jednoduché podlahové krytině, můžete samozřejmě zvolit také světlejší barvy, jako je růžová nebo béžová. Metrážový koberec boduje nejen díky svým optickým a haptickým výhodám, ale také proto, že je extrémně zdravý. Místo toho, aby se jemné částice domácího prachu distribuovaly ve vzduchu, ulpívají na podlaze, takže se výrazně zvyšuje kvalita vnitřního vzduchu.

 

DODEJTE SVÝM POKOJŮM ELEGANCI A NOSTALGICKÝ DOTYK DÍKY TAPETÁM ART DECO

Tapeta 374271 Livingwalls New Walls

S tapetou můžete položit základ vkusného a stylového interiérového designu nejen ve Vašem obývacím pokoji. Samozřejmě, že zařízení ve stylu Art Deco může Vašim pokojům přinést něco speciálního. Můžete si vybrat ze široké nabídky. Pokud chcete, aby Vaše stěna zůstala poměrně jednoduchá, jsou vhodné zejména černobílé tapety. Nabízejí mnohostranný design a jsou k dispozici v široké škále barev. Obyčejná tapeta v jednoduchých růžových a béžových tónech, teplé barvy, jako je červená, oranžová, levandule nebo růžová.  Stejně jako benzínová, tyrkysová a zelená, dodávají všem prostorům Art Deco nádech. Ty pak mohou být zaokrouhleny odpovídajícími barevnými dekorativními prvky, takže v interiéru vznikne harmonie. Pokud chcete svou zeď vizuálně zvýraznit, můžeme Vám doporučit vzorované tapety. Ornamentální vzory a barokní tapety jsou zvláště vhodné pro nostalgický nádech ve smyslu stylu 20. let minulého století. Tapety s nápadným vzorem lze také kombinovat s barevně sladěnými obyčejnými tapetami, aby byl poutavý vzhled tapety doplněn vzorem.

 

KVĚTINOVÉ VZORY PRO HRAVÝ A JARNÍ VZHLED ART DECO

Pokud chcete hravým způsobem vylepšit nostalgický nádech ve stylu Art Deco, hodí se zejména tapety s květinovým vzorem. S květinovou tapetou můžete nechat jaro přijít do Vašeho domova a užít si příjemnou atmosféru po celý rok. Můžete se například rozhodnout pro jednoduché vzory, které jemně doplňují nábytek v interiéru, nebo se rozhodnout pro pompézní květinové vzory v odvážných barvách nebo pro zlaté detaily, díky nimž můžete ze své zdi udělat skutečný poutač pro oko každého návštěvníka.

 

TAPETA S GEOMETRICKÝMI A GRAFICKÝMI VZORY PRO HARMONII V INTERIÉRU

S tapetami s geometrickým vzorem můžete dát svému obytnému prostoru strukturu a pořádek a zároveň zajistit harmonický celkový obraz interiéru. I zde máte k dispozici široký výběr, který se liší nejen barvou, ale také vzorem. Můžete si vybrat mezi diamanty, kruhy, čtverci a mnoha dalšími geometrickými tvary. Pro interiér Art Deco jsou obzvláště vhodné tapety v zelené, fialové nebo benzínové barvě, které jsou dále zdobeny geometrickými nebo grafickými vzory ve zlatě či bronzu.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům