Close icon

KOBEREC V INDUSTRÁLNÍM STYLU – NAŠE NÁPADY PRO MĚSTSKÝ DESIGN

úterý 13. dubna 2021

Není bez důvodu, že industriální styl je již léta jedním z nejpopulárnějších trendů v zařizování a dává mnoha prvkům v oblasti interiérového designu zajímavý nádech - včetně koberců. Styl průmyslového vybavení kombinuje řadu moderních prvků s nostalgickými dekorativními doplňky ve stylu vintage a zavede Vás na cestu časem skrz trendy vybavení posledních desetiletí – pořiďte si koberec v industriálním stylu.

DEJTE SVÉMU INTERIÉRU MĚSTSKÝ VZHLED S KOBERCEM V PRŮMYSLOVÉM STYLU

Koberec Amazonka 144004 Krémová/Modrá

Koberec s průmyslovým vzhledem dodává Vašemu interiéru moderní, městský nádech a dobrou úroveň pohodlí a útulnosti. To také vytváří základ pro vkusný a stylový design interiéru. Průmyslový styl představuje kombinaci starého a nového a obsahuje tak prvky v retro vzhledu, ale také moderní dekorativní doplňky, se kterými jste vždy trendy. Například můžete svému interiéru dát nostalgický nádech ve smyslu industriálního stylu pomocí vintage koberce nebo opticky vylepšit rustikální dřevěnou podlahu koberci s pruhovanou optikou i geometrickými a grafickými vzory. Pokud chcete svému průmyslovému zařízení dodat extra dávku pohodlí, hodí se například také načechraný koberec v industriálním stylu ve stylových barvách.

 

KOBEREC V INDUSTRIÁLNÍM STYLU A VZHLEDU VINTAGE PRO NOSTALGICKÉ KOUZLO

Koberec Amazonka 081004 Šedá

Vintage koberce jsou vhodné zejména do interiéru v průmyslovém stylu, který se vyznačuje kombinací starých a nových dekorativních prvků a nábytku. S nimi můžete dát Vaší podlaze přitažlivý retro vzhled a Vašemu průmyslovému ráji dobrý rustikální nádech. Patří sem například designy se skvrnitým vzhledem, který je podobný použitému vzhledu. Ten často zdobí nábytek v průmyslovém stylu, nebo četné vzorované koberce v různých barevných variantách, které promění Vaši podlahu ve vizuální zvýraznění. Koberce v retro stylu jsou obzvláště účinné na rustikálních dřevěných podlahách, ale mohou také dát moderním vinylovým podlahám něco malého navíc.

 

BUĎTE STYLOVÍ A VYUŽIJTE VZOROVANÝ KOBEREC V INDUSTRIÁLNÍM STYLU

Vzorované koberce mohou také dát Vašemu interiéru industriální kouzlo. Můžete se například rozhodnout pro koberec se vzorem v retro vzhledu, kterým zdůrazníte nostalgické prvky industriálního stylu, nebo si můžete vybrat moderní koberec se vzorem, který je obzvláště účinný v kombinaci s dřevěnými podlahami ve vintage vzhledu a zajišťuje tak vzrušující přechod ve stylu. Pokud chcete efektnější koberec, pak je pro Vás rozhodně to pravé vzorovaný koberec. Koberec tohoto typu podtrhuje rustikální prvek stylu průmyslového vybavení.

PRŮMYSLOVÉ KOBERCE S PRUHY PRO MODERNÍ DOTEK

Pruhované vzory bodují nadčasovým a obzvláště stylovým vzhledem. Jsou extrémně rozmanité a lze je kombinovat s různými trendy interiérového designu, včetně průmyslového interiérového designu. Koberec s pruhy je Vám k dispozici v mnoha barevných variantách, stylech a formátech, takže si můžete být jisti, že v naší nabídce najdete svůj nový koberec snů. Ten může brzy vyzdobit Váš wellness ráj v průmyslovém stylu. Koberce v tlumeném barevném schématu neutrálních černých, bílých a šedých odstínech jsou zvláště vhodné pro design místností v průmyslovém stylu. Můžete se ale samozřejmě rozhodnout také pro dekory v intenzivnějších barvách, které dodají Vašemu interiéru barevný nádech.

 

KOBEREC V INDUSTRIÁLNÍM STYLU S GEOMETRICKÝMI A GRAFICKÝMI VZORY PRO KOORDINOVANÝ CELKOVÝ VZHLED

Geometrické a grafické vzory dodávají každé ploše strukturu a pořádek, takže Vaše zařízení boduje harmonickým a stylovým celkovým obrazem. Toho dosáhnete obzvláště dobře kobercem s geometrickým a grafickým vzorem, který v našem internetovém obchodě najdete v mnoha atraktivních variantách. Pro vybavení v průmyslovém stylu jsou obzvláště vhodné geometrické a grafické vzory v jednoduchých barvách, jako je černá, bílá a šedá nebo různé béžové a hnědé tóny a stylové odstíny modré. Samozřejmě se můžete také rozhodnout pro barevnější dekory, které dodávají průmyslovému designu interiéru něco jistého.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

 

Zpět k příspěvkům