Close icon

SVĚTLÉ PODLAHY, KTERÝ KOBEREC?

pondělí 22. března 2021

Pokud chcete svému obytnému nebo pracovnímu prostoru přidat větší pohodlí, jsou vhodné zejména útulné koberce. Nevíte ale, jaký druh koberce se nejlépe hodí k světlé podlaze? Pak jste na správném místě!. V následujícím textu Vám představíme nejlepší možnosti, jak vylepšit a zútulnit světlé podlahy kobercem.

KTERÝ KOBEREC SE HODÍ NA SVĚTLÉ PODLAHY

Koberec Amazonka 110013 Červená

Světlé podlahy Vám nabízejí řadu možností kombinace s kobercem. Můžete se například rozhodnout pro jednobarevné koberce nebo zvolit vzrušující vzorovaný koberec, který promění Vaši podlahu ve skutečný poutač pro oči. Kromě toho si můžete vybrat z mnoha barevných variant, které všechny dodávají Vaší světlé podlaze něco určitého. Co třeba například žlutý koberec, který Vašemu obytnému prostoru dodá trochu barvy, nebo alternativně koberec v pastelových barvách, který umožní, aby do Vašeho domova přišlo jaro? Pokud dáváte přednost vytvoření vzrušujícího kontrastu mezi kobercem a podlahou, doporučujeme koberec v tmavší barvě, například černý koberec nebo koberec v modré nebo zelené barvě.

 

VZOROVANÝ KOBEREC JAKO ZÁKLAD VAŠEHO MODERNÍHO DESIGNU POKOJE

Chcete vizuálně vylepšit podlahu kobercem? Pak je koberec se vzorem pro Vás určitě to pravé. V našem internetovém obchodě najdete pestrou nabídku vzorovaných koberců, které skvěle ladí se světlou podlahou. Ať už chcete koberec s pruhy nebo s geometrickým a grafickým vzorem, nebo se rozhodnete pro neobvyklé varianty, jako je ethno koberec, určitě u nás najdete svůj zcela nový koberec snů, který Vašemu obývacímu prostoru dodá pohodlí.

HARMONICKÉ USPOŘÁDÁNÍ DÍKY KOBERCI S GEOMETRICKÝM A GRAFICKÝM VZOREM

Koberec Amazonka 096009 Černá / Bílá / Červená

Není bezdůvodné, že geometrické a grafické vzory zdobí řadu prvků v interiérovém designu po celá léta. Jsou obzvláště moderní, dodávají každé oblasti strukturu a pořádek a lze je kombinovat s různými styly vybavení. Takže koberec s geometrickým a grafickým vzorem může položit základ vkusného a stylového designu místnosti a dát Vašemu vybavení harmonii. I zde si můžete vybrat mezi tmavšími a světlejšími dekory, podle toho, co se do Vašeho interiéru hodí lépe. Pro světlé podlahy v teplých barvách jsou vhodné koberce v béžových a hnědých tónech a také ve žluté a oranžové, pokud dáváte přednost intenzivním barvám, zatímco podlahy ve studených barvách harmonizují zejména v kombinaci s koberci v modré nebo šedé barvě, ale také s jemnými pastelové tóny jako růžová nebo světle modrá si přijdou na své.

 

SVĚTLÉ PODLAHY A KOBERCE S PRUHY: MODERNÍOST STYLOVOST A VŠESTRANNOST

Tkaný koberec Amazonka 061003 Přírodní / Antracit

Pruhy jsou z nejednoho důvodu jedním z nejpopulárnějších trendů v designu interiérů. Jsou mimořádně moderní, univerzální a každému pokoji dodávají stylový nádech. U nás si můžete vybrat mezi různými pruhovanými vzory, které se liší v závislosti na barvě a šířce pruhů. Pro světlou podlahu jsou obzvláště vhodné světlé koberce s tenkými pruhy v černé nebo tmavě modré barvě, které Vašemu obytnému nebo pracovnímu prostoru dodají námořní nádech. Alternativně může barevný koberec s pruhy dát Vašemu vybavení určitou jistotu a proměnit Vaši podlahu ve vizuální zvýraznění.

 

STYLOVÉ ETHNO KOBERCE PRO POHODLÍ A KLIDNÝ ŽIVOT V INTERIÉRU

Teplé barvy, stylové vzory a pořádná dávka pohodlí - ethno koberec vnáší do obytných prostor dojmy různých kultur a zároveň vytváří základ pro útulný design interiéru, který Vás zve, abyste se cítili dobře. Tímto způsobem můžete stylově vizuálně vylepšit své světlé podlahy. Díky barevnému schématu ethno koberců jsou vhodné zejména pro světlé podlahy v teplých tónech. Ty harmonizují obzvláště dobře s barvami, jako je žlutá, oranžová nebo červená, stejně jako s přírodními tóny země.

 

VYTVOŘTE ZÁKLAD ÚTULNÉHO INTERIÉRU S PLYŠOVÝM KOBERCEM NA SVĚTLÉ PODLAHY

Pokud chcete svému obytnému prostoru poskytnout více pohodlí, je vhodný zejména načechraný koberec, pomocí kterého můžete z jakékoli oblasti udělat útulnou oázu pohody. Vhodné jsou plyšové koberce v jemných odstínech, jako je bílá, krémová nebo růžová, ale také nadýchané koberce ve výrazných barvách, jako je žlutá, červená nebo zelená, které představují zajímavý kontrast ke světlému tónu podlahy. Tímto způsobem jsou zvláště vhodné pro kombinaci se světlou podlahou a pro položení základu pro moderní design interiéru.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

 

Zpět k příspěvkům