Close icon

ŽLUTÝ GAUČ, JAKÝ KOBEREC?

úterý 16. března 2021

Žlutá je již léta jednou z absolutních trendových barev. Tato barva proto nyní také zdobí řadu prvků v oblasti interiérového designu, včetně nábytku, a tak vyvstává dožitá otázka – žlutý gauč, jaký koberec? Teplá barva dává Vašemu obytnému prostoru to správné pohodlí. Pokud chcete tuto útulnost ještě více podtrhnout, hodí se zejména koberec, pomocí kterého můžete za okamžik vytvořit stylovou oázu pohody.

 

KTERÝ KOBEREC SE HODÍ KE ŽLUTÉ POHOVCE?

Se správným kobercem můžete dát žluté pohovce něco navíc a přidat svému obytnému prostoru další pohodlí. Můžete si vybrat z pestrého výběru koberců a vybrat si perfektní koberec pro své individuální potřeby. Kromě černobílých koberců v široké škále odstínů najdete také řadu vzorovaných koberců - od koberců s geometrickými a grafickými vzory přes pruhované koberce až po ethno koberce - a také plyšové koberce, které mohou každou místnost proměnit ve stylovou oázu pohody, a to jak v monochromatickém designu, tak se vzorem.

ŽLUTÝ GAUČ, JAKÝ KOBEREC? MNOHO BAREV PRO HARMONICKÝ DESIGN

Jednobarevné koberce harmonizují obzvláště dobře se žlutým nábytkem, takže intenzivní barevný tón můžete kompenzovat jednoduchým kobercem. Pokud chcete svůj pokoj opticky rozjasnit, pak je pro Vás koberec v bílé nebo krémové barvě tou pravou volbou. Zvláště černý koberec vytváří vzrušující kontrast k barevné pohovce. K žlutému gauči mohou také ladit přírodní béžové a hnědé tóny nebo neobvyklé koberce v zelené nebo modré barvě.

 

MÁTE ŽLUTÝ GAUČ? ZAZÁŘETE SE VZOROVANÝMI KOBERCI

Vzorovaný koberec však může dokonale ladit také se žlutou pohovkou, zvláště pokud má vzor žluté akcenty. To může v interiéru vytvořit úžasnou harmonii. To je obzvláště efektivní, pokud zvolíte několik bytových doplňků v odstínech žluté. V našem internetovém obchodě najdete pestrý výběr vzorovaných koberců, takže můžete svému obytnému prostoru dát strukturu, například s geometrickým vzorem nebo poskytnout pohodlí a útulnost díky ethno koberci.

KOBERCE S GEOMETRICKÝMI A GRAFICKÝMI VZORY: STRUKTURA PRO VAŠI ŽIVOTNÍ OBLAST

Koberec Amazonka 121006 Slonová Kost

Koberec s geometrickým a grafickým vzorem zajišťuje díky lineárnímu a strukturovanému designu harmonický design interiéru a je také mimořádně moderní a všestranný. Abychom také našli perfektní koberec pro Vaše osobní nápady, nabízíme Vám rozmanitý výběr koberců s geometrickými vzory. Můžete si například vybrat mezi čtverci, kosočtverci a klikatými vzory v různých barvách a tímto způsobem přidat svému interiéru strukturu a pořádek. Najdete také různé dekory se žlutými detaily, které obzvláště dobře ladí se žlutým gaučem a promění Váš obývací prostor na vizuální zvýraznění. Pokud je to pro Vás příliš mnoho barev, může být pro vás vhodný černobílý, šedobílý nebo béžově bílý design, jehož jednoduché barevné schéma poskytuje stylovou vyváženost poutavého vzhledu pohovky.

 

KOBEREC S PRUHY A ŽLUTÝ GAUČ: MODERNOST A STYL V KAŽDÉ OBLASTI

Není divu, že pruhované koberce patří mezi koberci mezi klasiky. Pruhy jsou extrémně univerzální a hodí se k různým stylům interiérů. Kromě toho je k dispozici pestrý výběr koberců s pruhy, takže si můžete vybrat mezi různými barvami a styly. Koberce se navíc liší šířkou pruhů. Můžete učinit prohlášení se širokými pruhy nebo zvolit jemný koberec s úzkými pruhy, který jemně vytvoří stylový interiér. K žlutému gauči se hodí moderní koberec s pruhy v černé a bílé barvě, které vytvářejí vzrušující kontrast s barevně náročnou pohovkou.

 

ETHNO KOBEREC: POHODLÍ, TEPLO A KVALITA

Žlutá pohovka harmonizuje obzvláště dobře s ethno koberci, které dodávají pohodlí, teplo a útulnost každé oblasti. Ethno koberce většinou přicházejí v teplých barvách, jako je červená a oranžová, stejně jako různé zemské tóny, které zvláště dobře ladí se žlutou barvou pohovky. Kombinace pohovky a teplých tónů si přijde na své s tmavou dřevěnou podlahou a dřevěným nábytkem, takže vznikne stylová souhra rustikálu a útulnosti, která Vašemu obytnému prostoru dodá individuální kouzlo.

ŽLUTÝ GAUČ A PLYŠOVÝ KOBEREC PRO JEDINEČNÉ POHODLÍ

Viskózový koberec Astra Julia "D204 C004 Krém/Antracit Design"

Pokud chcete svému obytnému prostoru poskytnout pořádnou dávku útulnosti a chcete si tímto způsobem vytvořit ráj pohodlí, je vhodný zejména načechraný plyšový koberec. I zde si můžete vybrat mezi univerzálními variantami, protože plyšové koberce se liší jak barvou, tak tvarem. Například si u nás můžete zajistit klasický kulatý nebo obdélníkový koberec, ale také hravé koberce ve tvaru zvířat, srdcí nebo hvězd, z nichž každý je k dispozici v široké škále barev - od bílé přes růžovou po modrou a černou. Kromě toho zde také najdete načechrané koberce se vzory, které Vašemu obytnému prostoru dodají stylový vkus.

 

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům