Close icon

KOSTKOVANÉ TAPETY – NAŠE NÁPADY PRO MODERNÍ DESIGN INTERIÉRU

úterý 16. března 2021

Kostkované vzory jsou již roky jedním z nejpopulárnějších trendů a nyní zdobí řadu prvků v interiérovém designu. Ať už si vyberete nábytek a textilie s károvanými vzory, nebo upřednostňujete kostkované tapety: moderní vzor vytváří základ vkusného a stylového interiérového designu a dává tak každé oblasti módní nádech.

VYZDOBTE SI INTERIÉR POMOCÍ KOSTKOVANÉ TAPETY

Kostkované tapety jsou nejen vizuálně přitažlivé, ale také přinášejí strukturu a pořádek do každé oblasti a dodávají Vaší zdi moderní nádech. Proto v našem internetovém obchodě najdete různé tapety se zaškrtnutými vzory v různých barvách a stylech. Určitě najdete perfektní tapetu pro Vaše individuální potřeby. Ať už si vyberete kostkované vzory v kontrastních odstínech, nebo upřednostňujete tapetu v rovnoměrném barevném schématu, která nenápadně zvýrazní kostkovaný vzor.

Tapeta 367151 Livingwalls Paradise Garden

Můžete si také vybrat mezi různými typy kostkovaných vzorů. Co třeba například diamantový vzor nebo klasický potisk glencheck? Pokud chcete být obzvláště moderní, doporučujeme tapetu s trendy kohoutím vzorem nebo šachovnicovým vzorem, přičemž tyto si přijdou na své v černé a bílé. Kostkované tapety lze navíc kombinovat s různými styly interiérového designu. Jednoduché grafické vzory si mohou přijít na své, a to zejména v kombinaci s interiérem ve skandinávském stylu. Zatímco hravé dekory se vzory Vichy v jemných barvách mohou dát Vaší místnosti styl venkovského domu. Popřípadě shabby chic stylový nádech, který zároveň podtrhne nostalgickou stránku interiérového designu.

 

TAPETA S KOSTKOVANÝMI VZORY PRO MODERNÍ INTERIÉR

Tapeta 368796 A.S. Création Emotion Graphic

S kostkovanou tapetou můžete položit základ moderního a vkusného interiérového designu. K tomu jsou obzvláště vhodné tapety s kohoutím vzorem nebo šachovnicovými vzory, nejlépe v černobílém barevném schématu, které je obzvláště účinné v kombinaci s červenými nebo jinými barevně náročnými dekorativními prvky. Samozřejmě můžete svému obytnému prostoru dát moderní nádech s barevnými tapetami s kostkovaným vzorem a zároveň ze své stěny udělat stylový poutač. Pokud je pro Vás kompletní design stěny s tapetami s kostkovaným vzorem příliš mnoho, můžete jen jednu zeď ozdobit kostkovanou tapetou, zatímco ostatní stěny zdobí jednoduchá obyčejná tapeta v odpovídající barvě. Tím se vytvoří rovnováha v zařízení.

 

SKANDINÁVSKÝ STYL KOSTKOVANÉ TAPETY: JEDNODUCHOST A STYL PRO KAŽDOU OBLAST

Moderní, jednoduchý, minimalistický: To jsou vlastnosti skandinávského stylu vybavení, který kombinuje přirozenost a lehkost se stylovým vintage vkusem. Používají se zejména jednoduché barvy jako bílá, béžová, šedá nebo různé pastelové tóny a také grafické vzory. Kostkovaná tapeta tak může dát Vašemu obytnému prostoru skandinávský nádech a proměnit jej v minimalistický ráj pohodlí. K tomu doporučujeme barevnou kombinaci bílé a šedé, bílé a béžové nebo bílé s jemnými pastelovými tóny. Ty si přijdou na své v kombinaci s jednoduchým bílým nábytkem, který tvoří základ harmonického designu místnosti.

ZPÁTKY DO MINULOSTI A KOSTKOVANÉ TAPETY V RETRO VZHLEDU

Tapeta 363902 A.S. Création California

Kostkovaná tapeta může také přinést na zeď krásné vzory minulosti a vytvořit tak základ nostalgického ráje pro dobrý pocit. V našem internetovém obchodě najdete hlavně kostkované retro tapety v intenzivních odstínech, jako je žlutá nebo oranžová, ale také Vám poskytneme některé kostkované tapety v retro vzhledu v jednoduchých barvách, které Vašemu obytnému prostoru dodají nostalgické kouzlo, aniž by jej přetěžovaly. Retro tapeta s kostkovaným vzorem si přijde na své v kombinaci s dřevěným nábytkem v retro vzhledu, ale můžete také vylepšit nostalgickou tapetu o moderní interiér a vytvořit vzrušující vybočení ze stylu.

 

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům