Close icon

TAPETA PRO CHLAPECKÝ POKOJ – NAŠE NÁPADY PRO VZRUŠUJÍCÍ DESIGN

pondělí 1. března 2021

Chtěli byste vybavit pokoj Vašeho syna novou tapetou? Pak Vám představíme rozmanitý výběr vzrušujících tapet, které jsou obzvláště účinné v místnosti pro mládež. Bez ohledu na to, zda chcete jednobarevnou tapetu v oblíbené barvě Vašeho syna, nebo byste se raději rozhodli pro tapetu se vzorem - nabízíme Vám řadu atraktivních tapet, abyste našli přesně to pravé pro dospívající pokoj Vašeho chlapce. Tapeta pro chlapecký pokoj je k nalezení na webu Bricoflor!

DOKONALÁ TAPETA PRO CHLAPECKÝ POKOJ VAŠEHO DÍTĚTE

V našem internetovém obchodě najdete široký výběr tapet pro chlapecké pokoje. Nabízíme vše od černobílých tapet v různých barvách přes vzrušující vzorované tapety s pruhy, nebo mnoho dalších vzorů až po tapety s různými motivy. Pokud byste raději dali pokoji svého syna městský nádech, doporučujeme moderní graffiti tapetu nebo průmyslovou tapetu s kamenným vzhledem. Ten dává každé místnosti městský vkus a lze ji kombinovat mnoha způsoby.

 

JEDNORÁZOVÉ TAPETY PRO CHLAPECKÝ POKOJ: JEDNODUCHÝ DESIGN V OBLÍBENÉ BARVĚ

Tapeta 300451 A.S. Création Boys & Girls 6

S obyčejnou tapetou můžete položit základ vkusného a moderního designu interiéru. Takže můžete přeměnit pokoj svého syna na oázu pohody. Co třeba tapeta pro chlapecký pokoj v oblíbené barvě Vašeho syna, která dodá místnosti osobitý nádech? Díky našemu rozmanitému výběru černobílých tapet ve všech barvách určitě najdete perfektní dekor pro dětský pokoj Vašeho chlapce. Například si můžete vybrat černou nebo šedou tapetu, pokud Váš syn dává přednost tmavým barvám, nebo tapetu s modrou nebo zelené barevné schéma. Alternativně nabízíme také intenzivnější barvy, jako je červená, žlutá nebo oranžová, které dodávají místnosti přitažlivý barevný nádech a vždy zajišťují dobrou náladu. Kromě toho jsou černobílé tapety také ideální pro kombinaci s neobvyklými ukázkovými tapetami a vytvářejí zvlášť harmonický celkový obraz, zvláště pokud se navzájem barevně shodují. Například jedna stěna může být zdobena vzorovanými tapetami, zatímco ostatní stěny mohou být zdobeny monochromatickými tapetami v odpovídajících barvách. Díky tomu místnost nevypadá příliš přeplněná.

 

VZOROVANÉ TAPETY PRO JEDINEČNÝ DESIGN POKOJE

Kromě jednoduché obyčejné tapety mohou tapety s vzrušujícím vzorem také dát pokoji Vašeho syna něco speciálního. Proto najdete celou řadu tapet s různými vzory, například vzrušujícími kamuflážními vzory. Kromě klasiky, jako jsou naše tapety s geometrickými a grafickými vzory nebo tapety s moderními pruhy. Najdete také různé neobvyklé tapety se vzorem, které se stanou výrazným aspektem každé místnosti.

 

TAPETA PRO CHLAPECKÝ POKOJ V PRŮMYSLOVÉM STYLU PRO MĚSTSKOU POHODU

Tapeta 364941 A.S. Création Il Decoro

Není bez důvodu, že industriální styl je už roky jedním z nejpopulárnějších stylů vybavení. Kombinuje různé vintage prvky s některými moderními akcenty a tímto způsobem vytváří ucelený celkový obraz modernosti a nostalgie. Zejména kamenná tapeta může dát stylu průmyslového vybavení rustikální kouzlo. Pokud si nepřejete tapetu s kamenným vzhledem pro průmyslový ráj pohody v pokoji Vašeho syna, doporučujeme například tapetu s betonovým vzhledem. Ta má na jedné straně jednoduché barevné schéma a na druhé straně je obzvláště moderní.

 

AUTENTICKÉ TAPETY V KAMENNÉM VZHLEDU VYTVÁŘEJÍCÍ MODERNÍ INTERIÉR

Kamenné tapety jsou jednou z klasik mezi moderními tapetami. Realistické dekory odpovídají různým stylům vybavení a dodávají se v široké škále barev a vzhledu. Kromě klasických šedých nebo hnědých kamenných tapet najdete také různé dekory v modré nebo černé barvě, které dodávají jednoduchému kamennému vzhledu něco určitého. Stejně jako opotřebované vzory v atraktivním vintage vzhledu, které často bodují vzhledem přírodního kamene s autentickými detaily.

TAPETA PRO CHLAPECKÝ POKOJ S MĚSTSKÝM MOTIVEM

Pokud chcete dát průmyslovým tapetám osobitý nádech, doporučujeme jednu z našich tapet s městskými motivy, které bodují vzrušujícími motivy nejkrásnějších metropolí světa. Například můžete pomocí různých tapet umístit na zeď legendární motivy z New Yorku nebo Londýna a proměnit pokoj svého syna v městskou oázu pohody.

 

TAPETA PRO CHLAPECKÝ POKOJ S GRAFFITI VZORY PRO KREATIVNÍ DESIGN

Pokud chcete svému synovi dát něco speciálního, doporučujeme jednu z našich vzrušujících graffiti tapet, které každému pokoji dodají moderní nádech a promění zeď v pravý poutač. Můžete si vybrat mezi městskými dekory s jednoduchým barevným schématem, které lze kombinovat obzvláště všestranně, nebo moderními tapetami, které byly vylepšeny několika barevnými odstíny a proměnily tak Vaši zeď v barevný ráj.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům