SALE: Až 70% sleva na mnoho kategorií!

Unfortunately, we are currently experiencing technical problems with our product pages. We are working on a fix, we estimate that it will be fixed by 17:00.

Close icon

JAKÝ POUŽÍT KOBEREC K BÍLÉMU NÁBYTKU

pondělí 1. března 2021

Hledáte perfektní koberec, který by se dal zkombinovat s Vaším bílým nábytkem? K dispozici je spousta stylových variant. Ať už dáváte přednost udržení celého zařízení ve světlých tónech a kombinaci bílého nábytku s jednoduchými koberci v jemných barvách, vytváříte vzrušující kontrast s tmavým kobercem nebo dáváte přednost variantě v jasných barvách, která každou oblast spojuje do jednoho zajímavého prostoru - s námi určitě najdete svůj správný koberec k bílému nábytku.

BÍLÝ NÁBYTEK: KTERÝ KOBEREC JE NEJLEPŠÍ SE SVĚTLÝM INTERIÉREM

Díky jednoduchému vzhledu je nábytek v bílých a krémových tónech vhodný pro různé stylové koberce. Bez ohledu na to, zda si vyberete klasický černobílý koberec, nebo upřednostňujete variantu s barevnými odstíny barev, které jemně zvýrazní nábytek. Můžete si tedy vybrat mezi množstvím barevných variant, vzorů a stylů. Koberec, který obsahuje bílé detaily, však zajišťuje soudržný celkový obraz. Kromě vzorovaných koberců, které jsou vizuálním zvýrazněním v každé oblasti, najdete také jednoduché jednobarevné koberce v různých variantách, které jsou vhodné pro mnoho stylů vybavení. Co třeba například načechraný koberec k bílému nábytku, který promění každou oblast v ráj pohodlí a zároveň zaboduje s mimořádně přitažlivým vzhledem.

Koberec Amazonka 091010 Bílá/Šedá

KOBEREC K BÍLÉMU NÁBYTKU SE VZOREM: OPTICKÉ ZVÝRAZNĚNÍ PRO KAŽDOU OBLAST

Se vzorovaným kobercem můžete vizuálně vylepšit každou místnost. Z tohoto důvodu najdete v našem online obchodě velké množství koberců s různými vzory, abychom mohli poskytnout dokonalý koberec pro každý styl vybavení. Nabízíme různé moderní koberce, ale také velké množství nostalgických historických koberců, které do Vašeho obývacího prostoru vnesou kus minulosti. Kromě toho si můžete vybrat mezi koberci s jednoduchým barevným schématem různých odstínů šedé, černé, bílé nebo béžové, nebo se můžete rozhodnout pro barevný koberec k bílému nábytku. Například můžete do obývacího pokoje vnést trochu barvy vzorovaným kobercem s barevnými detaily, přičemž koberce s individuálními bílými akcenty v kombinaci s bílou pohovkou nebo jiným světlým nábytkem si přijdou na své.

 

KOBEREC K BÍLÉMU NÁBYTKU S GEOMETRICKÝMI A GRAFICKÝMI VZORY PRO STRUKTURU V KAŽDÉ OBLASTI

Viskózový koberec Astra Julia "D204 C004 Krém/Antracit Design"

Obzvláště moderní variantu vzorovaného koberce najdete na koberci s geometrickým a grafickým vzorem, který je k dispozici také v široké škále variant. Pokud chcete vytvořit vzrušující kontrast mezi kobercem a Vaším světlým nábytkem, doporučujeme tmavý koberec s bílým vzorem, který skvěle harmonizuje s bílým gaučem a jiným nábytkem ve světlých barvách. Pokud je pro Vás koberec v šedé, černé nebo bílé barvě příliš nudný, pak je pro Vás rozhodně vhodný barevný koberec k bílému nábytku. Ten je vylepšen barevnými detaily a vytváří tak mimořádně moderní celkový obraz a vytváří základ stylové oázy pohoda.

 

KOBEREC S PRUHY: MODERNÍ, STYLOVÝ A VŠESTRANNÝ

Pruhovaný koberec je z nějakého důvodu klasikou mezi vzorovanými koberci. Pruhy jsou obzvláště různorodé a dodávají se v mnoha variantách, takže můžete koberec kombinovat s pruhy se širokou škálou stylů vybavení. V našem internetovém obchodě najdete různé dekory, které dodávají klasickému pruhovanému vzoru zajímavý nádech, a jsou proto obzvláště moderní. Alternativně můžete také zvolit například barevný koberec k bílému nábytku, nejlépe s několika bílými detaily, který je skutečným poutačem pro oko.

MRAMOROVANÝ KOBEREC K BÍLÉMU NÁBYTKU: DOTEK LUXUSU PRO VÁŠ ÚTULNÝ RÁJ

Kromě koberců s pruhy nebo geometrickými vzory najdete také koberce mramorového vzhledu, které proměňují každou oblast v útulný ráj luxusu a vizuálně vylepšují vybavení. Pomocí tmavého koberce můžete například vytvořit vzrušující kontrast k bílému nábytku a zároveň dát svému obytnému prostoru koberec, který vypadá obzvláště kvalitně a elegantně.

 

MĚKKÉ KOBERCE: KOMFORT JE DŮLEŽITÝ

Bavlněný koberec Amazonka 098001 Šedá/Meruňková

V našem internetovém obchodě najdete nejen různé vzorové koberce, ale také velké množství koberců, které jsou mimořádně příjemné na dotek. S měkkým, plyšovým kobercem můžete každou oblast proměnit v obzvlášť útulný ráj pro dobrý pocit, který vyzařuje pohodlí a styl. I zde si můžete vybrat z mnoha variant. Například u nás najdete různé načechrané koberce, které bodují hravými a jemnými barvami, ať už přírodními béžovými tóny nebo spíše stylovými odstíny růžové. Naše útulné koberce přicházejí nejen ve vzorovaných verzích. Můžete si také vybrat jednoduché, jednobarevné varianty, přičemž si můžete vybrat také z různých barevných variant. Takže si můžete vybrat perfektní koberec pro Vaše osobní požadavky, který dává Vašemu obytnému prostoru to správné pohodlí a je obzvláště všestranný.

 

KOBEREC K BÍLÉMU NÁBYTKU JAKO ZÁKLAD PRO ÚTULNÝ INTERIÉR

Pokud chcete svým kobercem vytvořit atraktivní boho vzhled, který vyzařuje svobodu a dává každé oblasti pohodlí a harmonii, pak je koberec s třásněmi pro Vás rozhodně tou správnou volbou. A co třeba koberec, který ladí s přirozeným barevným schématem, a proto jej lze mnoha způsoby kombinovat, takže je ideální pro kombinaci s bílou pohovkou nebo jiným světlým nábytkem. Alternativně máme také „třásněné“ koberce, které jsou vylepšeny barevnými akcenty, a tak proměňují každou oblast v oázu pohody.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům