Close icon

ZELENÉ VINTAGE TAPETY – NAŠE NÁPADY PRO RETRO INTERIÉR

pondělí 15. února 2021

Chtěli byste svému obytnému prostoru dát nostalgický nádech a cestovat zpět v čase? Pak jsou naše zelené vintage tapety to pravé pro Vás. U nás najdete řadu retro tapet v zelené barvě, jak jednoduchých dekorů, které dodávají Vašemu obytnému prostoru jemný retro vzhled, tak i barevných dekorů s neobvyklými vzory.

ZELENÉ VINTAGE TAPETY PRO NOSTALGICKÝ DOTYK

Tapeta 333711 Architects Paper Alpha

Vintage tapety v zelené barvě přicházejí v mnoha různých variantách, takže můžete najít přesně tu správnou retro tapetu pro Vaše individuální nápady. Ať už si vyberete tapetu s geometrickým nebo grafickým vzorem, která zajistí harmonický celkový vzhled zařízení a zároveň vnese strukturu do každé oblasti, nebo upřednostňujete hravou květinovou tapetu, která se hodí zejména do ošumělého elegantního interiéru. Alternativně můžete také najít různé tapety v zeleném barevném schématu, které jsou obzvláště účinné v kuchyni. Kromě toho nabízíme také řadu dalších retro dekorů, které přinášejí minulost do Vašeho obývacího prostoru a zároveň bodují obzvláště stylovým a přitažlivým vzhledem. Například tapeta 362975 Livingwalls Cozz je vhodná k vylepšení Vašeho interiéru jemnými barvami a hravým vzorem. Tapeta 30476-1 Livingwalls Around The World také boduje jednoduchým vzhledem a přitažlivým barevným schématem, přičemž zelená obzvláště dobře boduje na béžovém pozadí s hořčicově žlutými a modrými akcenty. Pokud dáváte přednost neobvyklým dekorům a barevně náročným tónům, tapeta 362973 Livingwalls Cozz je pro Vás určitě to pravé! Tato stylová retro tapeta Vás zve na cestu zpět v čase do 60. let.

 

GEOMETRICKÉ A GRAFICKÉ VZORY PRO STRUKTURU A ŘÁD

Tapeta s geometrickým vzorem zajišťuje strukturované prostředí v každé oblasti a dává designu místnosti soudržný celkový obraz. Zelené vintage tapety s geometrickými a grafickými vzory vytvářejí základ stylového vybavení a během chvilky promění Váš obývací prostor v nostalgický ráj. Máte k dispozici pestrý výběr vzorovaných tapet, abyste si mohli vybrat perfektní dekor pro své individuální nápady. Co třeba například tapeta Esprit 358193 | Esprit 13, která boduje jemným odstínem zelené barvy a atraktivním vzorem, a proto je vhodná pro různé možnosti kombinací. Pro neobvyklejší motiv je obzvláště vhodná tapeta 366621 A.S. Création Authentic Walls 2, která také boduje vzrušujícím 3D efektem.

 

KVĚTINOVÉ ZELENÉ VINTAGE TAPETY: ZVYŠTE KVĚTINOVOU SÍLU VE VAŠEM POKOJI

Tapeta 359544 Livingwalls

Samozřejmě by neměly chybět ani květinové tapety. Zdůrazňují sedmdesátá léta a dodávají každé místnosti to správné množství květinové síly. I zde si můžete vybrat mezi jednoduššími dekory v jemných odstínech zelené s neobvyklými, barevně náročnými vzory. Například tapeta 366935 A.S. Création Flavour dodá Vašemu interiéru hravý nádech. Tapeta 359544 Livingwalls i tapeta 364981 Michalsky Living Dream Again nenápadně vytvářejí vintage nádech, přičemž tyto jednoduché dekory jsou obzvláště vhodné pro nostalgický ošumělý elegantní interiér. Jednoduše zkombinujte květinové tapety s dřevěným nábytkem v použitém vzhledu a hravými textiliemi a Váš útulný a stylový vintage ráj je připraven. Pokud si chcete svou oázu pohody zpestřit v retro stylu, doporučujeme tapetu 367194 Livingwalls Paradise Garden. Zde si květinový vzor přijde na své díky kombinaci s atraktivním hořčicově žlutým odstínem.

 

DLAŽDICOVÉ ZELENÉ VINTAGE TAPETY: NOSTALGIE NEJEN PRO VAŠI KUCHYŇ

Dlaždicová tapeta Vám může přinést minulá desetiletí v obytném prostoru, přičemž tato tapeta je obzvláště vhodná do kuchyně. Tímto způsobem můžete své kuchyni dát nostalgický retro nádech a nechat se při vaření inspirovat stylovými vintage motivy. Co třeba například tapeta 364851 A.S. Création Authentic Walls 2, která ve vkusném stylu kombinuje řadu neobvyklých vzorů se zeleným a modrým barevným schématem. Pokud se Vám to líbí trochu jemnější, pak tapeta 343002 A.S. Création Il Decoro ve stylových zelených a žlutých barvách je pro Vás to pravé. Pokud chcete dát nostalgické zaručit větší modernost, doporučujeme tapetu 362963 Livingwalls Cozz, která kombinuje různé zelené, modré a oranžové tóny s různými přitažlivými vzory a vytváří tak neobvyklý celkový obraz, který Vaší kuchyni dodá stylový a jemný dotek.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům