Close icon

BÍLÉ TAPETY SE VZOREM – NAŠE NÁPADY PRO SVĚTLÝ DESIGN

pondělí 1. února 2021

S bílou tapetou se vzorem můžete svůj obývací prostor proměnit ve vkusnou oázu pohody. Díky jemnému zbarvení vypadá tapeta čistě a dává každé oblasti styl a pořádek. Jednoduchý design je navíc vhodný pro mnoho různých stylů zařízení, takže můžete vylepšit jednoduchou tapetu podle svých osobních představ. Bílé tapety se hodí do všech prostor.

BÍLÉ TAPETY SE VZOREM: JEDNODUCHÁ ELEGANCE PRO VAŠE STĚNY

Tapeta 907851 A.S. Création Best of Wood'n Stone 2nd Edition

U bílé tapety se vzorem je jednoduchá barva zvýrazněna stylovými vzory, přičemž stěny díky jemnému barevnému schématu nevypadají příliš přeplněně. Díky jednoduchému designu navíc bílá tapeta se vzorem ponechává prostor pro vkusný a stylový design interiéru. Bílé tapety se vzory přicházejí v široké škále vzorů a variant - od geometrických vzorů přes květinové tapety a tapety s tečkami a pruhy až po luxusní mramorové tapety. Tímto způsobem můžete najít tapetu s dokonalým bílým vzorem pro svůj osobní vkus. Alternativně můžete také použít tapetu New Elegance 375494 A.S. Création, tapetu 361472 A.S. Création Elegance 5th Avenue nebo tapetu 363851 Livingwalls Hygge pro obzvláště přírodní kouzlo a vneste tím do svých čtyř stěn kus přírody.

 

GEOMETRICKÉ A GRAFICKÉ VZORY PRO STRUKTURU A POŘÁDEK V KAŽDÉ OBLASTI

Tapeta 369203 Livingwalls Metropolitan Stories

Tapety s geometrickými a grafickými vzory jsou mimořádně moderní a dodávají Vašemu životnímu prostoru strukturu a pořádek a zároveň zajišťují harmonický celkový obraz ve Vašem interiéru. Můžete si vybrat mezi mnoha tapetami s geometrickými a grafickými vzory, přičemž si můžete vybrat mezi různými barevnými kombinacemi, styly a tvary - od kruhů přes čtverce až po lichoběžníky. Tímto způsobem může každý najít tu správnou tapetu s geometrickým vzorem, která vytváří strukturované a uklizené prostředí a dává Vašemu obytnému prostoru stylový vkus. Obzvláště přitažlivý příklad geometrické tapety najdete v tapetě 348681 A.S. Création Björn, která boduje jemným vzorem a nechává tak prostor pro vkusný design interiéru. Případně tapeta 341377 A.S. Création Scandinavian Style promění Váš obývací prostor v moderní oázu pohody a dodá Vašemu interiéru skandinávský vkus.

 

KVĚTINOVÉ VZORY V JEMNÝCH BARVÁCH – BÍLÉ TAPETY SE VZOREM

Tapeta 366661 Architects Paper Di Seta

Květinová tapeta patří už roky ke klasice mezi obklady stěn - a to z dobrého důvodu. Květinové vzory přinášejí do Vašeho obývacího pokoje jaro, a to i v chladnějších ročních obdobích, a vytvářejí útulné a teplé prostředí a zároveň promění Váš obývací prostor v ráj pohodlí. Tapety s květinovými vzory přicházejí v široké škále variant, takže si můžete vybrat mezi mnoha stylovými barevnými variantami, květinovými vzory a variantami stylu. A co tapeta 358161 A.S. Création Club Tropicana, který kombinuje atraktivní květinový vzor s jednoduchou barevnou kombinací a je vhodný zejména pro boho vzhled interiéru. Tapeta 368961 Livingwalls Metropolitan Stories je obzvláště vhodná pro hravý design interiéru. Dokonce i stylové motivy listů, například tapety 367121 A.S. Création Flavour, dodají Vašemu interiéru stylový nádech a zároveň vnesou kousek přírody do Vašich čtyř stěn. Můžete si také objednat tapetu 367721 A.S. Création Character, která kombinuje květinový vzor s vintage vkusem.

 

BÍLÉ TAPETY SE VZOREM PRUHŮ A PUNTÍKŮ

Tapeta 361671 A.S. Création Neue Bude 2.0

Bílé tapety s puntíky a pruhy mohou Vašemu obytnému prostoru také něco dát. Zatímco tapety s tečkami jsou extrémně hravé a nadčasové, pruhované tapety jsou obzvláště moderní a stylové. Můžete si také vybrat mezi velkým počtem dekorů tapet s tečkovanými a pruhovými vzory, přičemž barevné kombinace, varianty stylů a varianty proužků a teček se u vzorů liší. Můžete například použít tapetu 361482 A.S. Création Elegance 5th Avenue, které jsou obzvláště účinné v obývacím pokoji a ložnici a přeměňují tyto pokoje na útulný a hravý ráj pohody. Pokud dáváte přednost pruhovanému vzoru, je obzvláště vhodná tapeta 361191 A.S. Création Neue Bude 2.0, která kombinuje stylové pruhy s jednoduchou barevnou kombinací krémově bílé a béžové.

 

MRAMOROVÉ BÍLÉ TAPETY SE VZOREM: DOTEK LUXUSU

Mramorované akcenty jsou již léta trendy a zdobí řadu prvků v interiérovém designu - nyní také tapety. Mramorová tapeta vyzařuje ryzí luxus a vypadá mimořádně ušlechtilé a vysoce kvalitní, přičemž mramorované vzory jsou extrémně stylové a moderní zároveň. Můžete si také vybrat mezi mnoha různými barevnými akcenty - od jednoduchých černých a šedých detailů přes stylové stříbrné akcenty až po nádherné zlaté mramorové prvky. Můžete si tedy najít perfektní tapetu s mramorovým vzorem pro svůj osobní vkus, aby se Váš obývací prostor proměnil v luxusní wellness ráj. Můžete například použít tapetu 361573 A.S. Création Materials, což je obzvláště klasická varianta mramorové tapety. Alternativně se můžete také rozhodnout pro tapetu 359124 Livingwalls, která vypadá mimořádně stylově a představuje moderní alternativu ke klasickým tapetám s mramorovými vzory.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům