SALE: Až 70% sleva na mnoho kategorií!

Unfortunately, we are currently experiencing technical problems with our product pages. We are working on a fix, we estimate that it will be fixed by 17:00.

Close icon

FOTOTAPETY S AFRICKÝM MOTIVEM – ZAŽIJTE DIVOKÝ DESIGN INTERIÉRU

pondělí 14. prosince 2020

Nedotčená krajina, divoká zvířata a smyslná hra barev - svět fototapet s africkými motivy je bohatý na fotografie velkolepých přírodních monumentů. Často velmi teplé fotografické tapety jsou ideální pro exotické styly vybavení, jako je Boho nebo Ethno Chic, ale velmi moderní zařízení lze stylově vylepšit také vysoce kvalitní fotografickou tapetou s africkým designem. Najdete zde nejen obrazy savany v poslední záři západu slunce, ale také dechberoucí záběry lvů, slonů a leopardů. Objevte fototapety s africkým motivem a vydejte se na safari ve svých pokojích.

ZKUŠENOSTI NOVÉ PERSPEKTIVY S FOTOGRAFICKOU TAPETOU S AFRICKÝM MOTIVEM

Pokud jde o fotografické tapety s africkými motivy, jsou obzvláště oblíbené fotografické tapety s krajinami. Fototapety a africkým motivem přicházejí většinou ve velmi teplých barvách, jako je oranžová, hnědá a červená, a vytvářejí tak velmi smyslnou a domáckou atmosféru. Poslední večerní světlo se často vznáší nad africkou stepí, zobrazuje úchvatné přírodní scenérie v oranžovo-červeném světle a vytváří romantickou atmosféru. Proto je fototapeta s motivem Afriky ideální také do ložnice.

V kombinaci s exotickými bytovými doplňky, spoustou rostlin, dřevěným nábytkem a přírodními materiály, jako je například proutí, vytvářejí fototapety s africkým motivem přírodní smyslnou kompozici, která Vás zve k odpočinku a relaxaci.

 

MODERNÍ ŽIVOT V PÍSKOVÝCH BARVÁCH – FOTOTAPETY S AFRICKÝM MOTIVEM PRO VÍCE OTEVŘENÝ PROSTOR

Fototapeta Duny DD119147 A.S. Création Designwalls

Kromě divokých afrických stepí najdete mezi fotografickými tapetami s africkými motivy také několik jednodušších dekorů. Například fotografická tapeta s pouští zaujme svým přirozeným vzhledem a je vhodná pro téměř každý životní styl díky přirozeně elegantní barevné paletě, ale je vhodná zejména pro koncepty přírodních místností s mnoha rostlinami, jejichž zelené listy vstupují do přirozené symbiózy s pískovými barvami. Jemné linie a šrafování mírně se svažujících dun vytváří dynamický a jemně plynoucí obraz místnosti, zatímco palmy poskytují několik letních poutačů pro oči. Africké fototapety s pouští lze perfektně kombinovat s bílým nábytkem, boho chic bytovými doplňky a koberci z přírodních vláken, jako jsou vlněné koberce.

 

STYLOVÝ DESIGN STĚNY FOTOTAPETAMI S AFRICKÝMI ZVÍŘATY

Pokud se Vám prostory líbí méně idylické a romantické a dáváte větší hodnotu určité divoké notě ve svých čtyřech stěnách, přijdete si na své se zvířecí fototapetou s africkým motivem. Exotická zvířata, která běžně vidíte pouze v zoo nebo na obrázcích, ožívají na vašich zdech a dodávají místnosti neobvyklý nádech. Žirafa, hroch a to, co se někdy schovává ve svěží zelené savaně nebo cválá před temně modrou oblohou. Rozmanité záběry divokých zvířat v kolekci XXL World Trip od A.S. Création například inspirují svou blízkostí a brilantní kvalitou.

FOTOTAPETY S AFRICKÝM MOTIVEM – MAJESTÁTNÍ DESIGN

Fototapeta Lev DD118921 A.S. Création Designwalls

S fototapetou s africkým motivem můžete nejen vytvořit obzvlášť útulný a přirozeně smyslný vkus, ale také vytvořit několik skutečných poutačů pro oči. Různá zvířata znamenají v bájkách lidské vlastnosti. Tuto symboliku lze také použít s fototapetou v africkém designu. Zejména fotografické tapety se lvy zaujmou svým majestátním vzhledem a vyzařují sílu a jistotu. Lev v posledním večerním světle vypadá obzvláště mocně a vytváří harmonickou a energickou náladu zároveň. Speciální fototapety s africkým motivem jsou proto ideální také do kanceláře nebo do studia.

 

FOTOTAPETY S AFRICKÝM MOTIVEM PRO VÍCE KLIDU

Pokud chcete jít trochu výše a jako spolubydlící preferovat mírumilovnější zvířata, je pro několik exotických akcentů ideální fotografická tapeta se žirafou. Díky velikosti žiraf vyzařuje tato fototapeta s africkým motivem také určitý majestátní vkus. Speciální zvířata však působí velmi klidným dojmem. Tento dojem umocňuje často svěží zelené pozadí, které v barevné psychologii znamená relaxaci a harmonii.

 

OKAMŽITÝ VÝBĚR STYLOVÉHO ŽIVOTA

Fototapeta Duel DD119046 A.S. Création Designwalls

Černobílé snímky jsou stále populárnější, zejména u fototapet se zvířaty. V kolekci Designwalls od A.S. Création najdete vysoce kvalitní fotografické tapety s africkými motivy, které zachycují jedinečné okamžiky a přinášejí je na Vaši zeď. Zejména u majestátních zvířat, jako jsou sloni, žirafy nebo lvi, vyzařuje africká tapeta velmi důstojný a významný vkus, zatímco fotografie ve vysokém rozlišení vytvářejí velmi cenný dojem. Černobílé fototapety s africkým motivem jsou také ideální pro moderní designové interiéry.

 

FOTOTAPETY S AFRICKÝM MOTIVEM V MODERNÍM DESIGNU

Kromě klasických fototapet se zvířaty a přírodními motivy se designéři stále častěji obracejí k neobvyklým motivům a nechávají se inspirovat africkou kulturou a přírodou. Například grafické návrhy dovedně kombinují přírodní motivy s městem a moderností. Inspirativní jsou také kombinace přírodních fotografií a neobarokních obrazů, stejně jako konkrétní optika a grafické návrhy lva v trendy barvách. Fototapety s africkým motivem jsou ty pravé „nástěnné šaty“ téměř pro každý pokoj.

 

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům