SALE: Až 70% sleva na mnoho kategorií!

Unfortunately, we are currently experiencing technical problems with our product pages. We are working on a fix, we estimate that it will be fixed by 17:00.

Close icon

TMAVÉ TAPETY – NAŠE NÁPADY PRO ELEGANTNÍ VNITŘNÍ DESIGN

pondělí 7. prosince 2020

Tmavé tapety dodávají každé místnosti to správné množství stylu a vkusu. Vypadají obzvláště elegantně a lze je kombinovat s celou řadou nábytkových a dekorativních prvků, takže tímto způsobem položíte základ moderního designu místnosti. Tímto způsobem můžete vizuálně vylepšit každý pokoj a okouzlit ho stylovým kouzlem.

TAPETA V TMAVÝCH BARVÁCH PRO STYLOVÝ A MODERNÍ INTERIÉR

Tapeta 333734 Architects Paper Alpha

S tapetou v tmavých tónech můžete své stěně dát velmi zvláštní nádech a vylepšit vzhled svého interiéru. Zejména v chladnějších dobách vypadají tmavé tapety obzvláště elegantně a poskytují každé místnosti dokonalou úroveň pohodlí a stylu. Tímto způsobem můžete svůj pokoj proměnit v moderní oázu pohody. Můžete si vybrat mezi různými tapetami - od obyčejných tapet v tmavých barvách, které zajišťují jednoduchou eleganci v každém pokoji a ponechávají prostor pro stylový design interiéru, až po tapety s tmavým vzorem, které se stávají vrcholem v každé oblasti a dodávají každému pokoji moderní nádech do tmavých tapet s motivy, které jsou vzrušujícím poutačem a okouzlí každou místnost svým osobitým kouzlem. Pokud je pro Vás celá místnost s tmavými tapetami příliš mnoho, můžete také jednotlivým stěnám dát moderní nádech a zvolit tmavé tapety jako akcent pro určitý roh nebo jinou část stěny. Alternativně můžete kombinovat tmavé tapety s obyčejnými tapetami ve světlejších barvách. To vytváří zajímavý kontrast.

 

TMAVÉ TAPETY: JEDNODUCHÁ ELEGANCE PRO KAŽDOU OBLAST

Ušlechtilý vzhled tmavých barev si přijde na své, zejména s obyčejnou tapetou nebo tapetou s jednoduchým vzorem. Na jedné straně Vaše zeď nevypadá příliš přeplněná a na druhé straně jednoduchá optika nechává prostor pro barevný interiér. S obyčejnou tapetou v tmavých tónech můžete šikovně nastavit akcenty a dát svému interiéru ušlechtilý nádech. Monochromatické tapety jsou zvláště účinné v kombinaci se světlým nábytkem a světlými dekorativními prvky, protože vytvářejí vzrušující kontrast. Můžete si také vybrat mezi různými strukturami a barvami - například tapetou z černého kamene, která vnáší průmyslové kouzlo do každé oblasti, nebo jednoduchou, vínově červenou tapetou, která vypadá obzvláště elegantně a každou místnost okouzlí nádechem luxusu. S tapetou 30690-1 Livingwalls Around the World můžete například očarovat každou místnost jednoduchým kouzlem jednoduché tapety. Díky jemnému vzhledu můžete také tmavou tapetu vylepšit řadou stylových stylů vybavení a také použít barevné dekorativní prvky.

 

POUŽIJTE ZAJÍMAVÉ TAPETY TEMNÉHO VZORU

Fototapety Bold Gobelin 1 DD111111 Livingwalls Walls by Patel

Vzorované tapety v tmavých barvách také položily základ vkusného a moderního designu interiéru, který vypadá obzvláště elegantně. Můžete si vybrat mezi mnoha vzory - od geometrických vzorů, které přinášejí strukturu a pořádek do každé oblasti, až po stylové květinové tapety, které promění každou místnost v květinový ráj. Tmavé tapety se vzory si přijdou na své, když zdobí jednotlivé stěny, a jsou kombinovány s jednoduchými tapetami. Na jedné straně si můžete vybrat obyčejnou tapetu ve světlé barvě, abyste vytvořili vzrušující kontrast, nebo na druhé straně můžete zvolit tmavou obyčejnou tapetu, která se zaměřuje na motiv vzorované tapety.

 

GEOMETRICKÉ TAPETY PRO HARMONICKÝ INTERIÉR

Tapety s geometrickými a grafickými vzory jsou v trendu již několik let z nějakého důvodu. Proto nyní také zdobí obklady stěn. S tapetami s geometrickým vzorem můžete vytvořit jakoukoli strukturu místnosti, harmonický celkový obraz navíc vytváří zařízení v harmonii. Můžete si vybrat mezi mnoha geometrickými a grafickými vzory - od kruhů přes lichoběžníky až po čtverce. Tímto způsobem může každý najít perfektní tapetu s tmavým vzorem pro svůj osobní vkus. Například s tapetou 366641 A.S. Création Authentic Walls 2 umně nastavují akcenty a zároveň zajišťují strukturovaný a harmonický celkový obraz s citem pro detail. Alternativně můžete také použít tapetu 365754 A.S. Création Designdschungel 2 od Laury N., ve které je tmavé pozadí vylepšeno geometrickým vzorem v moderním bronzovém tónu.

 

KVĚTINOVÉ TAPETY V TMAVÝCH BARVÁCH PRO STYLOVÝ DESIGN INTERIÉRU

Fototapety Mystique 1 DD111186 Livingwalsl Walls by Patel

Můžete také najít květinové tapety v různých tmavých tónech - od klasických černých odstínů, které dodávají každému zařízení kouzlo, přes elegantní červené tóny, které přinášejí dotek luxusu do každé oblasti, až po vzrušující zelené tóny, které tvoří základ moderního interiérového designu. S tmavou květinovou tapetou můžete svůj pokoj proměnit v květinový ráj, který kombinuje kus přírody se zvláštní elegancí. Ať už si vyberete černé květinové tapety s bílými potisky - například fototapetu Blackboard 7 DD110336 Livingwalls Walls by Patel - nebo upřednostňujete elegantní dekory s nádhernými květinami - například fototapetu Bouquet Noir 1 DD110631 Livingwalls Walls by Patel - rozhodněte se: Tmavé květinové tapety dají každé místnosti něco určitého a položí základ vkusnému designu místnosti.

 

TMAVÉ TAPETY S MOTIVEM: MODERNÍ STYL PRO KAŽDOU MÍSTNOST

Fototapety Blackboard 5 DD110326 Livingwalls Walls by Patel

U tmavé tapety s motivem je jednoduché tmavé pozadí vylepšeno vzrušujícími motivy. Tímto způsobem se tapeta s tmavým motivem stane zvýrazněním v každé oblasti a také dodá každé místnosti individuální kouzlo. Například fototapeta Blackboard 2 DD110311 Livingwalls Walls by Patel vytváří vzrušující kombinaci moderního vkusu a přírodního kouzla, takže tmavá fototapeta zapadá do každé místnosti a vytváří základ pro stylový design interiéru. Alternativně můžete například zvolit fotografickou tapetu Blackboard 5 DD110326 Livingwalls Walls by Patel, která kombinuje jednoduché černé pozadí s atraktivním motivem ryb, který přináší rozmanitost do každé oblasti.

 

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům