Close icon

SPECIÁLNÍ KOBERCE – S TÍMTO PŘÍSLUŠENSTVÍM VYTVOŘÍTE SKVĚLOU ATMOSFÉRU

pondělí 30. listopadu 2020

Koberec nejen vyzařuje teplo a poskytuje extra porci pohodlí, ale také může završit Váš koncept osobního života. Speciální koberce mohou vyjádřit Váš individuální styl a završit vkusný zážitek z místnosti. Barevné vzory, svěží a neobvyklé designy i vysoce kvalitní materiály činí z koberce speciální druh bytového doplňku.

SPECIÁLNÍ KOBERCE V MODERNÍM OBLEČENÍ

Koberec Amazonka 096002 Antracit/Tyrkysová

Se speciálními koberci designéři rádi navazují na aktuální trendy a spoléhají na smysluplné vzory. Proto jsou speciální koberce ideální také pro moderní interiéry. Moderní koberec často přichází v obdélníkovém formátu, který nabízí návrhářům dostatek prostoru pro neobvyklé vzory.

Kromě divokých vzorů a vysoce kontrastních barevných kombinací se zde používají také kovové nebo třpytivé efekty, díky nimž Vaše pokoje září a poskytují speciální poutače pro oči. Speciální koberec někdy přichází s velmi podrobnými vzory. Proto zde najdete hlavně koberce s krátkým vlasem, které díky kratší délce vláken umožňují různé motivy.

 

PRŮMYSLOVÉ KOBERCE PRO TYPICKÉ OBECENSTVO

Zejména u moderních koberců jsou stále oblíbenější speciální koberce v průmyslovém stylu. Ty většinou přesvědčí kovovým vzhledem v odstínech šedé, stříbrné, béžové, hnědé a antracitové. Průmyslové koberce inspirují svými trojrozměrnými efekty a realistickým kovovým vzhledem. Moderní bytové doplňky jsou ideální pro zařízení v módním průmyslovém stylu, ale také individuální koncepty místností, které zde nastavují několik městských akcentů. Speciální stříbrný koberec také vyzařuje určité futuristické a sportovně elegantní kouzlo.

NASTAVTE AKCENTY S 3D KOBERCI

Pokud se Vám líbí obzvláště neobvyklé věci, 3D koberec je ideální pro opravdu neobvyklé vybavení. Speciální koberec v trojrozměrném stylu přichází v různých provedeních a vytváří mimořádný prostorový zážitek. Někdy neobvyklé koberce připomínají materiálové struktury, jako je dřevo nebo kov, někdy moderní bytové doplňky okouzlí svou autentickou stínovou hrou. 3D koberec vytváří živý vzhled a vnáší do designu místnosti trochu dynamiky a pohybu.

 

SPECIÁLNÍ KOBERCE S LESKEM: ŽIVÉ ZKUŠENOSTI

Bavlněný Koberec Amazonka 117006 Černá/Zlatá

Třpytivý koberec nebo speciální koberec s kovovým efektem poskytuje několik zářivých akcentů a lesklý vzhled. Zde často najdete geometrické vzory a velmi trendy barvy. Třpytivý koberec je ideální pro moderní skandinávský interiér a poskytuje v každé místnosti několik druhů světel. Někdy kovové nuance vstupují do stimulující symbiózy se základní barvou speciálního koberce. Například růžové zlato nebo kombinace růžové a stříbrné barvy působí velmi hravě a romanticky, zatímco koberec v černé a zlaté barvě vyzařuje určitý kultivovaný vkus a je ideální pro vybavení ve stylu Art Deco.

 

KLASICKÉ KOBERCE S NOVÝM VZHLEDEM: SPECIÁLNÍ KOBERCE PRO KAŽDÝ VKUS

Kromě speciálních koberců, které přicházejí s neobvyklými vzory, se designéři také rádi chopili klasických vzorů koberců a interpretovali je zcela novým způsobem. Od orientálních koberců po koberce s pruhy lze pomocí těchto nových interpretací vytvořit velmi stylové prostředí. Protože tyto speciální koberce Vás zvou ke klasickým i neobvyklým nápadům na bydlení, a proto jsou vhodné pro téměř každý styl vybavení a lze je jednotlivě kombinovat.

ZVLÁŠTNĚ ZAJÍMAVÉ: KOBERCE VE STYLU VINTAGE

Koberec Amazonka 094002 Vícebarevný

Klasický orientální koberec je nepostradatelnou součástí světa interiérového designu. Jemná ozdoba inspiruje jak v ložnici, tak v obývacím pokoji a vyvolává několik exotických akcentů. Orientální vzory také vyzařují určitou notu z Arabských nocí a vyjadřují teplo a vyrovnanost.

Dnes si klasické koberce stále více nacházejí cestu do našich obytných prostor ve stimulačních vintage interpretacích. Orientální ozdoby vyzařují obzvláště uvolněnou a klidnou atmosféru v diskrétním použitém vzhledu. Pastelové barvy mezitím zajišťují trochu veselosti, zatímco odstíny modré zase trochu svěžesti. Barevné vintage koberce ve speciálním stylu lze také skvěle použít pro přírodní interiéry v Boho Chic.

 

ZE VŠEHO NĚCO: SPECIÁLNÍ KOBERCE PRO APARTMÁN A EXKLUZIVNÍ OKOLÍ

Pokud chcete vyjádřit svůj smysl pro styl a máte rádi exkluzivní designy s neobvyklým nádechem, měli byste sáhnout po vysoce kvalitním designovém koberci. Tyto speciální koberce často vyzařují stylovou eleganci jednoduše díky použitým materiálům a díky promyšlenému designu.

 

ZVLÁŠTNÍ VISKÓZOVÝ KOBEREC PRO LESKÝ VZHLED

Viskózový koberec je velmi speciální koberec, protože má přirozený, hedvábný lesk. Koberec vyrobený z viskózy se skládá z rostlinných vláken, která jsou však průmyslově zpracována. Vysoce kvalitní koberce vykazují velkolepé barevné efekty v závislosti na dopadu světla a díky svému přirozenému lesku působí velmi hodnotně a elegantně. Protože tento speciální koberec je také živým doplňkem vyrobeným z rychle obnovitelné suroviny, můžete s viskózovým kobercem dovedně kombinovat styl a povědomí o životním prostředí.

 

SPECIÁLNÍ KOBERCE PRO VÍCE STRUKTUR V DOMÁCÍCH POKOJÍCH

Bavlněný Koberec Amazonka 098001 Šedá/Meruňková

Při výběru koberce hraje kromě vzorů a barev také roli délka vlákna, materiál a požadovaný pocit. Speciální koberec někdy nezapůsobí zvláště barevným designem, ale neobvyklou strukturou nebo různými délkami vláken.

Například koberec z přírodních vláken se někdy vyznačuje velmi hrubou a přirozenou strukturou, zatímco koberec z polypropylenu je útulný a měkký. Podle svého vkusu a zbytku prostředí si můžete vybrat konkrétní materiálovou verzi. Koberce, které prostřednictvím různých struktur vytvářejí stimulující pocit, mají obzvláště neobvyklý účinek.

 

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům