Close icon

LAMINÁT VE VZHLEDU KAMENE A DLAŽBY – SKVĚLÝ DESIGN I KVALITA

pondělí 16. listopadu 2020

Elegantní podlahy z přírodního kamene nebo keramické podlahy vypadají ušlechtile a dodávají každému pokoji zvláštní a elegantní atmosféru. Není však žádným tajemstvím, že pokládání takových obkladů z přírodního kamene je velmi nákladné a časově náročné. Navíc Vám poskytují poměrně výrazný chlad pod nohama. Laminát se vzhledem dlaždic je dobrou, a především levnou alternativou. V tomto příspěvku na blogu Vám představujeme nádherné laminátové podlahy s klamně skutečným vzhledem dlaždic a kamene, které lze jen těžko odlišit od původního materiálu.

Laminát s dlaždicovým vzhledem je vzrušující typ podlahy a má mnoho vlastností, které kombinují prvotřídní kvalitu tvrdé podlahy s jedinečným vzhledem. Díky různým velikostem a nízké hmotnosti se pružné laminátové podlahy se zámkovým systémem velmi snadno přepravují, lze je rychle a snadno pokládat, cítíte se díky nim v teple a pohodlně. Využít je přitom můžete prakticky v každém soukromém i komerčním prostoru.

 

BERRY ALLOC LAMINÁT: OBKLADY VE VZHLEDU TMAVÉHO KAMENE S VYNIKAJÍCÍ ROBUSTNOSTÍ

BerryAlloc Impulse "62001201 Retro Chic Modro Šedá"

Tři laminátové podlahy ve vzhledu dlaždic pocházejí z výroby Berry Alloc a nesou názvy BerryAlloc Finesse „62001408 Stone Šedá“, BerryAlloc Finesse „62001258 Stone Tmavě Šedá“ a BerryAlloc Ocean V4 „62001322 Stone Šedá“. Podlahové desky a dlaždice mají autenticky reliéfní povrch s klamně reálným vzhledem. Se svou třídou použití 32 jsou ideální pro použití v komerčních místnostech. Kromě toho tento laminát zpomaluje hoření podle třídy požární ochrany Cfl-s1 a lze jej snadno kombinovat s teplovodním podlahovým vytápěním.

 

JOKA LAMINÁT: REALISTICKÝ VZHLED BETONU A DLAŽBY S VÝROBOU OHLEDUPLNOU K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ

Joka je známá svou šetrnou a udržitelnou výrobou a vysoce kvalitními laminátovými podlahami. To zahrnuje také robustní a snadno udržovatelný laminát Joka ve vynikajícím vzhledu betonu a dlaždic: Joka 332 BD Broadway „3675 Beton Šedý V4“, Joka 532 FD Skyline „5802 Concrete V5“, Joka 532 FD Skyline „5801 Grid V5“, Joka 532 FD Skyline "5803 Palace V5", Joka 532 FD Skyline "5815 Stone Dark V5", Joka 532 FD Skyline "5803 Palace V5" a Joka 532 FD Skyline "5801 Grid V5". Díky autentickým povrchovým strukturám a vzorům lze tyto značkové podlahy jen těžko odlišit od skutečných betonových podlah. Díky své rozmanité velikosti jsou skutečným poutačem pro oko v každé místnosti. Technické výhody, jako je nízká hořlavost, snadná instalace a částečně impregnované, vodoodpudivé základové desky. To vše činí z těchto podlah spolehlivého společníka pro každý den v soukromých místnostech i v podnikání. Velkou výhodou podlah Joka je výroba šetrná k životnímu prostředí a s nízkými znečišťujícími látkami. Ta byla oceněna řadou pečetí, jako je Modrý anděl a značka PEFC.

 

BAREVNÉ A VZOROVANÉ LAMINÁTOVÉ PODLAHY

Ter Hürne Classic Line "Tile Georgetown T13"

Tento click laminát od různých značek připomíná známé portugalské dlaždice s jedinečným vzhledem dlaždic a retro vzory pro zvláštní vkus ve Vašem bytě. BerryAlloc Impulse „62001092 Retro Chic Světlá“, BerryAlloc Ocean „62001243 Retro Chic Černá“, BerryAlloc Ocean „62001090 Retro Chic Modro Šedá“ a Ter Hürne Classic Line „Tile Georgetown T13“ přesvědčí svou enormní odolností, požární odolností, stálostí proti světlu a příjemným teplým pocitem při chůzi.

Doufáme, že se budete cítit inspirováni naším výběrem laminátových podlah ve vzhledu dlaždic. Zajistěte si dnes jeden z elegantních laminátů a brzy budete mít prospěch z většího pohodlí a pohody ve Vaší domácnosti.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům