Close icon

TAPETY Z CEST – VYJEĎTE NA CESTU S TAPETOU A OBJEVTE SVĚT

pondělí 2. listopadu 2020

Vydejte se na cestu kolem světa s tapetami a po celý rok si užívejte výhled na nejkrásnější panoramata, pláže a moře na světě. Podle motivu si můžete vybrat normální tapety z cest nebo alternativně zvolit fototapetu s 3D motivem, která Vám nabídne ještě autentičtější efekt.

TAPETY Z CEST - OBJEVTE SE NA NEJKRÁSNĚJŠÍCH MÍSTECH NA TOMTO SVĚTĚ

S tapetami si můžete svá oblíbená města a pláže přivést do svých vlastních pokojů a užít si širokou škálu motivů, které Vás okamžitě naladí na cestovní náladu. Ať už si vyberete vzrušující dekory s působivými panoramaty New Yorku, Londýna, Paříže nebo jiné metropole, nebo upřednostňujete idylické vzory, které zobrazují pláž, moře nebo dokonce palmy -tapety s motivem cestování Vám nabízí krásný motiv pro Vaše stěny po celý rok, abyste si mohli užívat krásný výhled i v šedých a deštivých dnech.

Fototapeta GreekBay DD118660 A.S. Création Designwalls

FOTOTAPETY SE SKYLINE MOTIVEM: NEOMEZENÉ PERSPEKTIVY

Užijte si motivy úchvatných mrakodrapů a legendárních památek nejpopulárnějších metropolí světa s fototapetou s motivem panorama. Takže si můžete na zeď postavit Big Ben nebo legendární červené telefonní budky s fototapetou s motivem Londýna. S fototapetou, která zobrazuje panorama New Yorku, pohled na slavné mrakodrapy na Manhattanu, vzrušující scenérii Times Square. Nebo si užijte architektonické potěšení z Brooklynského mostu, popřípadě si přiveďte romantické prostředí města lásky na své vlastní stěny díky tapetám s pařížským motivem. Panoramatická tapeta okouzlí každou místnost svým městským nádechem a položí základ moderního a kosmopolitního designu interiéru. Motivy vypadají extrémně živě a budí dojem, že nejkrásnější města na světě jsou přímo na Vaší zdi.

 

FOTOTAPETY S TÉMATEM NEW YORKU: PŮSOBIVÉ MOTIVY MĚSTA, KTERÉ NIKDY NESPÍ

Fototapeta SkylineNewYork1 DD118678 A.S. Création Designwalls

Empire State Building, Socha svobody, Pátá avenue, Times Square - slavné panoramata New Yorku nabízí řadu působivých motivů, které mohou brzy vyzdobit Vaši zeď v podobě fotografické tapety. „The big apple“ již dlouho stojí za svými legendárními památkami, které již dlouho zdobily četné živé doplňky a předměty každodenních potřeby - nyní včetně fototapet. Černobílé dekory z města, které nikdy nespí, jsou obzvláště moderní, například fototapeta Brooklyn Bridge New York City AS403705 A.S. Création Design Print. Tyto konstrukce zajišťují obzvláště moderní design místnosti, který zároveň nepůsobí přetíženě. Černobílé dekory si přijdou na své zejména v kombinaci s červeným nábytkem. Případně si můžete vychutnat výhled na Brooklynský most a průmyslové budovy v newyorské čtvrti, například pomocí fototapety Brooklyn Bridge DD118682 A.S. Création Designwalls. Tyto designy si přijdou na své v kombinaci s opotřebovanými materiály v průmyslovém stylu Díky nim to vypadá, jako byste žili v podkroví v Brooklynu.

 

ROMANTICKÉ PROSTŘEDÍ S PAŘÍŽSKÝM MOTIVEM – TAPETY Z CEST

Pro obzvláště romantické prostředí si můžete vybrat fototapetu s pařížským motivem. Motivy, které město lásky nabízí, očarují každý pokoj svým jedinečným kouzlem. Svůj den můžete začít přímo před Eiffelovkou a celý rok si užívat pozadí francouzské metropole. Ať už si vyberete čelní motivy Eiffelovy věže, které nabízejí obzvláště realistický pohled na slavnou památku, nebo se rozhodnete pro výhled na celé francouzské panorama, které kombinují romantiku Paříže s městským nádechem - fototapeta s motivem Paříže okouzlí každý pokoj svým vlastním magickým vkusem a okamžitě jej promění v romantickou oázu pohody. Fototapeta Eiffel Tower DD118684 A.S. Création Designwalls nabízí obzvláště krásný výhled na město lásky.

ČISTÁ RELAXACE: TAPETY S MOTIVEM PLÁŽE NEBO MOŘE

S tapetami s motivem pláže nebo moře se můžete naladit na prázdninovou náladu, a dokonce i v chladném období budíte dojem, že je to teplý letní den, kdy relaxujete na pláži a užíváte si výhled na moře. Tyto idylické dekory si zvlášť přijdou na své v kombinaci s námořním interiérem, který znovu podtrhuje moře. Takto Vám tapety dovolí si po celý rok užít ráj námořní dovolené.

 

TAPETY S PALMAMI A JINÝMI ROSTLINAMI PRO EXOTICKÝ VZHLED

Tapety s tématem cestování nemusí nutně zobrazovat panorama nebo pláž - tapeta s palmami může také vytvořit exotický pocit a vizuálně zahřát Váš byt. Zelený listový design přináší do Vašich čtyř stěn kus přírody, takže si vždy můžete užít živou atmosféru. Pokud se pro Vás hluk městské džungle stane příliš velkým, můžete se vydat na cestu objevování s tapetami z džungle a použít originální a divoký design jako základ vkusného a stylového designu interiéru. Například s tapetou 362001 A.S. Création Neue Bude 2.0 proměníte každou místnost ve Vaši osobní, realistickou džungli. Botanické dekory také bodují s mimořádně autentickým vzhledem, díky němuž to vypadá, jako byste byli skutečně obklopeni rostlinami.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům