Close icon

HOŘČICOVĚ ŽLUTÉ TAPETY – NAŠE NÁPADY NA PODZIMNÍ INTERIÉR

úterý 6. října 2020

Hořčičná žlutá je již léta jednou z nejoblíbenějších barev a lze ji vidět všude - i na tapetách. Takže můžete vylepšit jakýkoliv prostor pomocí moderní trendové barvy a proměnit své vlastní čtyři stěny ve stylovou oázu pohody. Obzvláště nyní na začátku podzimu jsou hořčicově žluté tapety vhodné, aby Vám přinesly v chladnějším období více tepla do Vašeho domova.

 

HOŘČICOVĚ ŽLUTÉ TAPETY: STYLOVÝ INTERIÉR S PODZIMNÍMI TRENDY BARVAMI

Tapeta 333712 Architects Paper Alpha

Hořčicově žluté tapety vytváří svěží pocit bydlení a vizuálně vylepšují každou místnost. Tímto způsobem se vytváří letní a podzimní nálada současně. Zatímco jasná barva přináší v teplejších ročních obdobích slunečné prostředí, každá místnost je v chladnějších dobách opticky zahřátá. Bez ohledu na to, zda si vyberete jednoduchou obyčejnou tapetu v hořčicově žluté nebo vzorovanou tapetu s geometrickými vzory, tečkami, pruhy nebo dokonce květinami, nebo dáváte přednost nostalgické tapetě v retro vzhledu - tapeta v hořčicově žluté barvě dodá každému pokoji stylový vkus a propůjčí mu základ pro moderní design interiéru.

 

UNI-TAPETA V HOŘČICOVĚ ŽLUTÉ: MÉNĚ JE VÍCE

Jasná hořčicově žlutá je často zdůrazněna velmi jednoduchým vzorem nebo jednobarevnou tapetou. S hořčicově žlutými stěnami můžete nastavit akcenty s jednotlivými hořčičně žlutými stěnami nebo přeměnit celou místnost na teplý ráj pohodlí. Jednoduchý vzhled jednobarevné tapety také ponechává prostor vkusnému a stylovému vybavení a brání tomu, aby místnost vypadala příliš přeplněná, čímž podzimní trendová barva harmonizuje zejména s dřevěným nábytkem a přírodními dekorativními prvky. Monochromatické tapety v hořčicově žluté barvě se mohou lišit svou strukturou a vzorem, aby z jednoduchých obyčejných tapet udělaly stylové obložení stěn prostřednictvím malých detailů, které mohou brzy zdobit Vaše vlastní čtyři stěny. Například s tapetou 369762 Architects Paper Absolutely Chic najdete obzvláště přitažlivou variantu hořčičně žluté tapety.

 

TAPETA 70. let: ZPĚT V ČASE – HOŘČICOVĚ ŽLUTÉ TAPETY

Ve stylu sedmdesátých let mohou hořčicově žluté tapety vnést do Vašeho domova nostalgické vintage kouzlo. V kombinaci s teplými barvami, jako je hnědá nebo oranžová, hořčicově žlutá tapeta 70. let dokonale zapadá do barevného schématu barevné dekády. Například perfektní tapetu pro interiér v retro stylu najdete v tapetě 701312 Livingwalls Style Guide Jung.

 

STRUKTURA A POŘÁDEK S GEOMETRICKOU TAPETOU

Není bez důvodu, že geometrické a grafické vzory jsou v trendu po celá léta a lze je najít všude - dokonce i na obložení stěn. Geometrická tapeta zajišťuje strukturu a pořádek v každé místnosti. Harmonický celkový obraz vytváří harmonii, takže je místnost vizuálně vylepšena. Geometrické a grafické vzory se pohybují od kruhů přes lichoběžníky až po čtverce a obsahují širokou škálu tvarů, aby byl připraven ideální vzor pro každý vkus. Například tapeta 371743 A.S. Création Ethnic Origin může brzy vyzdobit Vaše stěny a zajistit tak soudržný a uklizený celkový obraz.

HOŘČICOVĚ ŽLUTÉ TAPETY V RETRO VZHLEDU

Se žlutou tapetou s tečkami získáte plusový bod z hlediska designu. Populární vzor okouzlí každý pokoj nostalgickým retro vkusem a položí tak základ vkusného a stylového designu místnosti, aniž by působil přetíženě. Pruhovaná tapeta v hořčicově žluté barvě také boduje svým mimořádně atraktivním vzhledem. Můžete si vybrat mezi širokou škálou pruhových vzorů - svislých, vodorovných, úhlopříčných, širokých nebo úzkých - a tímto způsobem vylepšit vzhled Vašich stěn moderním trendovým vzorem.

 

KVĚTINOVÉ VZORY V HOŘČICOVĚ ŽLUTÉ PRO VESELOU NÁLADU

Můžete také najít květinové tapety v hořčicově žluté barvě. Jarní vzor v kombinaci s teplou barvou vytváří v každé místnosti šťastnou atmosféru. S hořčicově žlutou tapetou s květinami můžete přeměnit jakoukoli oblast na slunnou oázu pohody a nechat si domů nastěhovat jaro.

Fototapety flower plaid 1 DD113822 Livingwalls Walls by Patel

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům