Close icon

KOBEREC DO LOŽNICE – NAŠE NÁPADY NA ÚTULNÝ INTERIÉR

úterý 29. září 2020

Není divu, že koberec patří již mnoho let k nejoblíbenějším podlahovým krytinám. Díky mnoha výhodám je textilní podlahová krytina vhodnou volbou pro design podlahy v komerčních i obytných prostorách, zejména v ložnici si však můžete užít neuvěřitelně praktické výhody. Zjistěte v našem dnešním blogu, proč použít koberec do ložnice.

OBSAH

  • Koberec do ložnice: Praktické výhody textilního koberce
  • Teplé, měkké a útulné: Koberce pro prvotřídní pohodlí
  • Akustické výhody koberců
  • Koberec do ložnice pro znatelně lepší kvalitu vnitřního vzduchu
  • Čištění a péče o koberce
  • Koberec do ložnice pro vkusný a stylový design podlahy

 

KOBEREC DO LOŽNICE: PRAKTICKÉ VÝHODY TEXTILNÍHO KOBERCE

Balsan Luxe "963 Ardoise"

Díky mnoha výhodám najdete koberce jako nejlepší volbu pro podlahu v ložnici. Na jedné straně textilní podlahová krytina boduje prvotřídními výhodami, pokud jde o vzhled a dojem. Z metrážového koberce vyzařuje úroveň pohodlí, kterou sotva může nabídnout jakákoli jiná podlahová krytina. Na druhou stranu, koberce nabízejí pestrý výběr barevných a dekorativních variant, takže při navrhování podlahy můžete svou kreativitu nechat plynout. Akustické výhody koberce navíc zajišťují, že si vždy můžete užít příjemně klidnou atmosféru. Kromě toho Vám podlaha nabízí mimořádně pohodlný pocit z bydlení a promění každý pokoj ve stylový ráj pohodlí. Kromě toho koberec do ložnice boduje prvotřídní odolností a hodnotami zatížení, takže si můžete podlahovou krytinu užívat i po letech intenzivního používání.

 

TEPLÉ, MĚKKÉ A ÚTULNÉ: KOBERCE PRO PRVOTŘÍDNÍ POHODLÍ

Textilní povrch koberce má několik výhod. Díky svému měkkému povrchu nabízí podlaha velmi příjemný zážitek z chůze a tímto způsobem významně přispívá k pohodlí bydlení. Právě z tohoto důvodu je koberec obzvláště vhodný pro pokládku do ložnice, protože si hned po vstávání můžete užívat jeho teplý a měkký povrch.

 

AKUSTICKÉ VÝHODY KOBERCŮ

Kromě řady dalších výhod nabízí koberec do ložnice také vynikající akustické hodnoty, přičemž tyto výhody lze připsat také textilnímu vrchnímu materiálu koberce. To má za účinek pohlcování a izolaci zvuku, takže dochází ke snížení hluku v místnosti. Textilní podlahová krytina zajišťuje snížený objem hluku pozadí, což má za následek mimořádně příjemnou akustiku místnosti.

 

KOBEREC DO LOŽNICE PRO ZNATELNĚ LEPŠÍ KVALITU VNITŘNÍHO VZDUCHU

Balsan Feelings "180 Abyss"

Textilní koberce obvykle nemusí nutně souviset s nedostatečnou kvalitou vnitřního vzduchu a už vůbec ne s nevhodným prostředím pro alergiky. Již řadu let jsme slýchali, že koberce jsou považovány za obzvláště špatné pro životní prostředí. Ale je to ve skutečnosti pravda? Docela jednoduše: Ne, je tomu přesně naopak. Jemné částice a částice domácího prachu již nejsou ve vzduchu distribuovány. Místo toho se díky vláknům vázajícím jemný prach lepí na textilní povrch, což zase znatelně zvyšuje kvalitu vzduchu v místnosti. Tímto způsobem s kobercem dokonce najdete nejlepší podlahovou krytinu pro vysoce kvalitní a antialergický vzduch v místnosti.

 

ČIŠTĚNÍ A PÉČE O KOBERCE

Ve většině případů je třeba vynaložit málo času a úsilí na čištění a péči o koberec, ale zvláště odolné skvrny mohou také znamenat časově náročnější čištění. Koberec také vyžaduje pravidelné čištění pomocí vysavače, aby se zabránilo hromadění prachu na textilním povrchu.

 

KOBEREC DO LOŽNICE PRO VKUSNÝ A STYLOVÝ DESIGN PODLAHY

Metrážový koberec představuje neuvěřitelně všestranný design. Textilní podlahová krytina se dodává v nejrůznějších barvách a designech, takže zaručeně existuje něco pro každý vkus. Od výrazných barev, jako je červená a oranžová, které Vaši podlahu přitahují, až po klasické modré a šedé tóny, které díky svému jednoduchému vzhledu nechávají prostor pro harmonický design interiéru, až po jednoduché hnědé a béžové nuance, které Vám dodávají kus přírody do vlastních čtyř stěn - vše je v nabídce. Kromě toho si můžete vybrat mezi jednobarevným kobercem, vzrušujícími vzory a různými strukturami. Díky rozmanitému výběru barev a dekorů můžete nechat svou kreativitu plynout v designu místnosti a vytvořit tak ve své ložnici útulný a pohodlný ráj.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům