SALE: Až 70% sleva na mnoho kategorií!

Unfortunately, we are currently experiencing technical problems with our product pages. We are working on a fix, we estimate that it will be fixed by 17:00.

Close icon

NÁPADY NA DESIGN POKOJE PRO TEENAGERY

úterý 22. září 2020

Vlastní pokoj je pro většinu teenagerů nejdůležitějším místem v domě - je to útočiště, kde se mohou svobodně vyjádřit a vyvinout se v mladé sebevědomé dospělé. To znamená, že správné vybavení hraje důležitou roli. Mělo by to být osobní prohlášení, odrážející kdo jsou jako lidé, a také by měl pokoj sloužit jako rozšíření jejich osobnosti.

SPRÁVNÁ PODLAHA DO POKOJE PRO TEENAGERY

Podlahová krytina je základním kamenem interiérového designu. Vzhledem k široké škále podlah, z nichž si můžete vybrat tu pravou, může být obtížné rozhodnout. Následuje několik návrhů, které mohou pomoci při rozhodovacím procesu. Nadčasové klasiky, jako jsou dřevěné podlahy a koberce. Včetně moderních alternativ, jako je vinyl, který zaznamenává neustálý nárůst popularity.

 

VINYLOVÁ PODLAHA: AUTENTICKÁ A MODERNÍ

Zejména vinylová podlaha je díky své stabilitě a snadné údržbě vhodná pro instalaci do pokoje pro teenagery, ať už se jedná o chlapce nebo dívky. Udržuje totiž místnost čistší. Autentické reprodukce dřeva v jemných hnědých tónech rozvíjejí své přirozené kouzlo, zejména v kombinaci s oceánskou modří a mnoha pastelovými odstíny. Kromě toho má vinylová podlaha řadu tepelných a akustických výhod, které z ní činí praktického hrdinu každodenního života.

Můžete si vybrat mezi lepenou verzí, volně položeným vinylem, anebo použít neuvěřitelně praktický zámkový vinyl. Ten je rychle a snadno položitelný díky instalovanému „klikacímu“ spojení. Váš syn nebo dcera i tak mohou novou podlahu užívat během několika okamžiků a mají možnost vytvořit si svůj vlastní ráj.

 

DŘEVĚNÉ PODLAHY: ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ PŘÁTELSKÉ A PŘÍRODNÍ

Gerflor Creation Design 30 "0817 North Wood Mokaccino" (18,4 X 121,9 cm)

Přírodní podlahy ze skutečného dřeva ztělesňují především vysokou kvalitu a odolnost - ideální do pokoje pro teenagery. Přirozený vkus upravené dřevěné podlahy je podtržen ušlechtilým vzhledem, který Vám nabízí neomezené možnosti designu. Podlaha je k dispozici v mnoha barevných odstínech a nejrůznějších strukturách. Zatímco chladné šedé odstíny a designy ze světlého dřeva jsou zvláště účinné v kombinaci s jemnými růžovými a lila odstíny. Teplejší dekory dobře ladí s tmavšími odstíny, jako je bordeauxská červená nebo oceánská modrá. To vytváří ráj pohodlí, zejména v podobě měkkých textilií.

Řešení tvrdé podlahy navíc umožňuje udržitelné a zdravé bydlení, z čehož mají největší užitek alergici. Díky trvanlivosti vyrobených dřevěných podlah si můžete po mnoho let užívat autentické podlahové krytiny.

 

KOBEREC: UNIVERZÁLNÍ A KOMFORTNÍ

Téměř žádná jiná podlahová krytina není tak rozmanitá jako koberce. Řešení textilních podlah, které je k dispozici v široké škále barev, promění každou místnost v klidnou oázu pohody. Vaše dítě si může jednoduše vybrat správnou podlahu ve své oblíbené barvě a vytvořit si svůj vlastní osobní styl. Pomocí kobercových dlaždic nebo kobercových prken můžete také měnit tvar a barvu podlahy a vytvářet tak jednotlivé vzory. Co třeba populární šachovnicový vzor?

Kromě praktických akustických vlastností boduje koberec zejména svým měkkým povrchem, což vytváří příjemný pocit chůze a udržuje nohy v chladných měsících příjemně teplé.

Textilní podlahová krytina také poskytuje znatelné zlepšení kvality vzduchu v místnosti, což z ní činí ideální volbu pro alergiky.

Gerflor Texline "1736 Timber Classic"

MODERNÍ OBKLADY NA STĚNY PRO VAŠE POKOJE PRO TEENAGERY

Bílé zdi patří minulosti! V našem pestrém výběru najdete moderní a vkusné obklady stěn vyhovující každému vkusu, včetně klasických tapet a různých nástěnných maleb, které Vašemu synovi nebo dceři umožní zařídit si pokoj podle jejich individuálních zájmů a vášní.

 

VŠESTRANNÝ STĚNOVÝ DESIGN PRO KOHOKOLI

Tapety nabízejí neuvěřitelnou rozmanitost: od jednoduchých jednobarevných obkladů stěn, které lze vylepšit individuálními akcenty a moderní podlahovou krytinou, až po stylové vzorované tapety, vše je v nabídce.

Navzdory obecným očekáváním vyžaduje tapetování relativně malé úsilí - zejména u samolepicích tapet. Praktické zakrytí stěny umožňuje velmi snadnou a uživatelsky přívětivou instalaci, aby si Vaše dítě mohlo svou novou vysněnou stěnu užít v každém okamžiku.

Tapeta 361674 A.S. Création Neue Bude 2.0

Pruhované tapety s jemnými barvami mohou vytvořit čisté pozadí pro ložnici Vašeho teenagera, aby si ji mohl navrhnout tak, jak chce. Tento vzor je unisex a může se perfektně hodit pro chlapce i dívku. Máme mnoho dalších možností, jako je tato, v různých barvách a stylech, aby vyhovovaly potřebám Vašeho dospívajícího. Můžeme Vás ujistit, že z našich více než 5 000 tapet najdete něco pro každého, kdo si přeje revoluci svých zdí.

Tapeta s geometrickým vzorem poskytuje jasnou strukturu a nabízí také různé možnosti vkusného a stylového vybavení. Obzvláště jde o geometrickou tapetu ve skandinávském stylu, která odráží minimalismus severského vybavení.

Mramorované prvky jsou v současných trendech života stále běžnější. Kámen vyzařuje luxus a exkluzivitu. Mramorová tapeta je zvláště účinná v kombinaci s moderní vinylovou podlahou a jednoduchými dekorativními předměty, díky čemuž se ideálně hodí do pokoje pro teenagery.

 

OSOBITÝ STYL S FOTOTAPETAMI

Pomocí tapet můžete na zeď umístit své individuální zájmy a vášně - své oblíbené zvíře, své osobní vysněné město nebo kouzelnou krajinu, která Vás tam okamžitě přenese.

Útěk na svůj vlastní soukromý ostrov, kde si můžete odpočinout v pohodlí svého domova a sledovat vlny narážející na pobřeží. Tato tropická krajina oceánu může přeměnit jakoukoli obyčejnou místnost na luxusní oázu pohody.

Fototapety TropicalSea DD115049 A.S. Création XXL 5

Autentická tapeta je ideální pro nábytek ve venkovském stylu. Vytváří přírodní kouzlo a také ponechává prostor pro vzrušující dekorativní prvky, které doplňují tropický vzhled písečných pláží a činí z pohodlí ústřední téma interiérového designu.

Můžete najít moderní alternativu s tématem New Yorku, které přináší snový vzhled města, které nikdy nespí, na zeď vašeho teenagera. Zejména černobílá verze skvěle ladí s červeným nábytkem a elegantní vinylovou podlahou v chladných odstínech šedé nebo hnědé.

 

DEKORAČNÍ NÁPADY DO POKOJE PRO TEENAGERY

Dekorativní předměty a hravé bytové doplňky jsou ideálním řešením pro oživení Vaší vlastní oázy pohody a dotvoření Vašeho vybavení. Tímto způsobem můžete nastavit vzrušující akcenty a vhodným způsobem také doplnit barevnější design.

Jasné hlavní světlo v ložnici, které osvětlí místnost, ji udělá také opticky prostornější. Dokonce i místo pro zavěšení klobouků na háčky je skvělý vzhled, který může vylepšit místnost. Polštáře a další textilie mohou také vytvořit prvek pohodlí, který by měl být v každé ložnici. Nabízejí také neuvěřitelnou flexibilitu, protože je lze kdykoli přizpůsobit barevnému motivu místnosti.

 

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům