Close icon

ROMANTICKÉ TAPETY V LOŽNICI – NAŠE NÁPADY PRO DESIGN INTERIÉRU

pondělí 31. srpna 2020

Se správnou tapetou vytvoříte v ložnici smyslnou a vášnivou náladu, abyste ze svého prostoru na spaní udělali romantickou oázu pohody. Můžete si tak užít klidný spánek s romantickými tapetami v ložnici, začít den uvolněně, odpočinout si a večer pohodlně ukončit.

OBSAH

  • Tapety v ložnici: Romantická nálada se správným designem stěny
  • Vytvořte jednoduchou romantickou atmosféru a harmonii s obyčejnou tapetou
  • Romantické prostředí s růžovou tapetou
  • Rustikální a romantický vzhled s tapetou z přírodního dřeva
  • Tapety v ložnici: Romantická atmosféra díky tapetě s mraky

 

TAPETY V LOŽNICI: ROMANTICKÁ NÁLADA SE SPRÁVNÝM DESIGNEM STĚNY

Romantická atmosféra v ložnici vytváří domácké prostředí, které Vás zve k relaxaci a odpočinku a zajišťuje sladké sny. Nejlepší způsob, jak vytvořit romantickou náladu v ložnici se stylovým interiérem, je tapeta v romantickém vzhledu. Ať už si vyberete jednoduchou prostou tapetu, která vytvoří romantiku zdrženlivě a harmonicky, dřevěnou tapetu pro venkovský styl nebo ošumělý elegantní dekor, který vytvoří romantiku nostalgickým způsobem, s klasickými růžovými vzory do ložnice určitě neuděláte chybu.

 

VYTVOŘTE JEDNODUCHOU ROMANTICKOU ATMOSFÉRU A HARMONII S OBYČEJNOU TAPETOU

Tapeta 358962 A.S. Création Four Seasons

Jednoduchá obyčejná tapeta má vyhrazený efekt a její jednoduchá elegance zajišťuje harmonický celkový obraz. Jednobarevná tapeta v červené barvě je obzvláště vhodná pro interiér, který vyzařuje romantiku a smyslnost. Červená je barva lásky a vášně. S červenou tapetou můžete svou ložnici proměnit v romantický a smyslný ráj pohody. Ať už zvolíte intenzivní červenou barvu nebo upřednostňujete elegantní dekor v bordové nebo tmavě červené barvě - jednobarevná červená tapeta dodá každé ložnici romantické kouzlo. Pokud je pro vás jasná barva příliš odvážná, můžete si také vybrat ztlumený, tmavý dekor nebo alternativně jednoduše ozdobit jednotlivé stěny červenou tapetou, abyste dovedně nastavili akcenty. Romantickou atmosféru může vytvořit také jednoduchá tapeta v jemných růžových tónech. Zatímco jasně červené tóny ztělesňují především vášeň, jemné růžové odstíny mají omezený účinek a mohou tak podtrhnout hravou stránku romantiky. Můžete se tedy vznášet na růžových mracích s tapetami v jednoduchém růžovém odstínu a dopřát si úplnou romantiku.

 

ROMANTICKÉ PROSTŘEDÍ S RŮŽOVOU TAPETOU

Růže představují romantiku - zejména červené růže symbolizují lásku a vášeň. Růžové růže naopak představují mladou a svěží lásku, která se právě rozvíjí, zatímco oranžové růže jsou symbolem šťastného a bezpečného partnerství. Sotva jakákoli jiná tapeta vytváří tak romantickou atmosféru jako tapeta s růžemi. V kombinaci se svíčkami, útulným textilem a rustikálním dřevěným nábytkem vytváří tapeta s růžovým motivem ráj pohodlí, který stojí za vášní, romantikou a smyslností. Ať už si vyberete klasickou tapetu s červenými růžemi nebo preferujete různé dekory v jiné barvě - klasická květinová tapeta dodá Vaší ložnici neuvěřitelně romantickou atmosféru.

RUSTIKÁLNÍ A ROMANTICKÝ VZHLED S TAPETOU Z PŘÍRODNÍHO DŘEVA

Tapeta 8550-39 A.S. Création New England 2

Tapeta ve dřevě vypadá jako základ nostalgického stylu venkovského domu, který se vyznačuje lehkostí, pohodlím a romantikou. Přírodní materiály jsou kombinovány s květinovými vzory, útulnými textiliemi a jednotlivými vintage prvky, které vytvářejí domácí a idylické prostředí pro dobrý pocit. Paleta barev se skládá převážně ze světlých, jemných barev s malými detaily v tmavších tónech dřeva, které dávají romantickému a přirozenému vkusu ve stylu venkovského domu vzrušující, rustikální nádech.

Zejména dřevěné tapety vintage jsou vhodné také do ošumělého elegantního interiéru. Tento oblíbený trend v interiéru se vyznačuje také romantickým a idylickým prostředím. Měkké barvy se setkávají s jedinečnými výhodami blešího trhu, rustikálními prvky z opotřebovaného dřeva a hravými vzory květin. Tímto způsobem je vytvořena kombinace starého a nového, takže shabby chic ztělesňuje alternativní stránku klasického romantického nábytku a okouzlí Vaši ložnici nostalgickým kouzlem.

 

TAPETY V LOŽNICI: ROMANTICKÁ ATMOSFÉRA DÍKY TAPETĚ S MRAKY

Fototapete clouds 1 DD113772 Livingwalls Walls by Patel

S tapetou s mraky se můžete cítit jako vznášející se peří, abyste si mohli vychutnat pocity lehkosti a svobody v ložnici, které ztělesňují jednoduchou stránku romantiky. Tapety v ložnici s mráčkovým motivem přeměňují každou místnost v svěží a stylový ráj pohodlí, ve kterém si můžete vychutnat sladké sny, relaxovat a odpočívat a začít další den svěží a plný nové energie a radosti ze života. Křehký, jednoduchý design lze vylepšit různými prvky, které zase zajišťují romantické prostředí, a také ponechávají prostor vkusnému a stylovému interiéru, takže můžete nechat svou kreativitu plynout volně v romantickém designu Vašich čtyř stěn.

 

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům