Close icon

MLADISTVÉ POKOJE – INTERIÉR PRO TEENAGERY

úterý 24. března 2020

Pro mladé lidi je jejich vlastní pokoj obzvláště důležitý - je to místo odloučení, kde se mohou cítit v pohodě. Důležitou roli hraje také vhodné vybavení, které dá místnosti styl. V dnešním článku Vám poradíme, jak zařídit interiér pro teenagery, aby se v něm Vaše dcery a synové cítili dobře.

MLÁDEŽ – KTEROU PODLAHU VYBRAT?

Podlaha je základním kamenem interiéru. Široká škála dostupných řešení podlah činí výběr správného řešení obvykle velmi obtížným. Kromě nadčasových klasik, jako jsou parkety a koberce, jsou stále více populární moderní alternativy, včetně vinylových podlah. Ale co funguje nejlépe v pokoji pro mládež?

VINYL - MODERNÍ A EFEKTIVNÍ INTERIÉR PRO TEENAGERY

Jedním z hlavních argumentů, proč vinylové podlahy budou fungovat v pokoji pro teenagery, je stabilita a snadná údržba. Dekorace napodobující dřevo v jemných odstínech hnědé mají přirozené kouzlo, zejména v kombinaci s pastely. Vinylové dlaždice mají navíc řadu tepelných a zvukových výhod, díky nimž jsou nejen ozdobou, ale také praktickým doplňkem k dekoraci.

Na výběr jsou různé možnosti montáže, jako jsou například volně položené vinylové panely, tj. dlaždice nebo samolepicí vinyl. K dispozici jsou také velmi praktické vinylové dlaždice se zámkovým systémem, které umožňují rychlou a snadnou instalaci díky click systému. Díky tomu lze podlahu položit rychle, což vám umožní ihned pokračovat ve zdobení interiéru.

PARKETY: PŘÁTELSKÉ VŮČI ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ

Podlahy z přírodního dřeva se vyznačují především vysokou kvalitou a trvanlivostí - jsou ideální pro moderní pokoj pro teenagery. Přirozené kouzlo parketové podlahy je zdůrazněno jednoduchým a ušlechtilým vzhledem, který nabízí neomezené pohledy na design. Parkety jsou k dispozici v mnoha odstínech barev a různých struktur. Zatímco chladné odstíny šedé jsou zvláště účinné v kombinaci s jemnými odstíny růžové, teplejší dřevěné dekory interagují především s tmavšími barvami, jako je bordeaux červená, které vytvářejí atmosféru pohodlí. Tedy něco pro každý vkus, takže můžete vytvořit ideální interiér pro teenagery.

Technologie parketových podlah jde dokonale s dobou, protože jde o udržitelný rozvoj a zdravý životní styl. Z toho mají prospěch zejména lidé s alergiemi. Díky charakteristické trvanlivosti parket si můžete užívat podlahy s autentickým vzhledem dřeva po mnoho let.

KOBERCE: POHODLNÉ A DŮLEŽITÉ

Téměř žádný jiný povrch není tak rozmanitý jako koberec. Textilní podlahové řešení, které je k dispozici v široké škále barevných odstínů, přeměňuje každou místnost v oázu pohody. Vyberte si správné výrobky ve své oblíbené barvě a vytvořte si místnost snů. Kombinací kobercových dlaždic můžete také změnit tvar a barvu a vytvořit tak individuální návrhy. Nebo například módní vzor šachovnice?

Koberec nabízí nejen praktické akustické vlastnosti, ale především měkký povrch, který vytváří příjemný pocit při chůzi a chrání chodidla před chladem. Textilní podšívka také znatelně zlepšuje kvalitu vzduchu v místnosti, a je proto ideální volbou pro alergiky.

 

INTERIÉR PRO TEENAGERY – MODERNÍ STĚNY

Říkáme stop bílým zdem! V naší komplexní nabídce najdete moderní a vkusné obklady stěn pro každého, včetně klasických tapet a různých nástěnných maleb, které teenagerovi umožní ozdobit jeho/její pokoj v souladu se svými individuálními zájmy a vášněmi.

 

RŮZNÉ TAPETY PRO RŮZNÉ PŘÍLEŽITOSTI

Tapety nabízejí neuvěřitelnou rozmanitost: od jednoduchých jednobarevných tapet, které lze obohatit o jednotlivé akcenty, až po stylové a vzorované - vše je možné.

Na rozdíl od obecných očekávání vyžaduje tapetování malé úsilí - zejména u samolepících tapet. Praktický nástěnný potah umožňuje snadnou a příjemnou instalaci, díky které si Vaše děti mohou okamžitě užít novou stěnu snů.

Květinové dekorace na zdi vytvářejí útulnou atmosféru a kouzlo každého prostoru. Například Tapeta 32722-2 z kolekce Urban Flowers firmy A.S. Création bude skvěle fungovat v dívčích pokojích. Díky tomu získá interiér jarní kouzlo.

Geometrická tapeta poskytuje průhlednou strukturu. Geometrická tapeta ve skandinávském stylu je obzvláště moderní, což odráží minimalismus severského designu interiéru.

Mramorované předměty se stávají běžnějšími v současných domácích trendech - a to z dobrého důvodu. Kámen vyzařuje luxus a exkluzivitu. Mramorová tapeta je zvláště účinná v kombinaci s moderní vinylovou podlahou a jednoduchými stříbrnými dekoracemi.

FOTOTAPETY - ZNAČKA INDIVIDUALISMU

Fototapetami můžete na zeď promítnout své zájmy a vášně - ať už je to vaše oblíbené zvíře, město snů nebo podmanivá krajina, která podporuje cestování.

S podmanivou nástěnnou malbou s motivem Eiffelova věž lze vytvořit francouzskou eleganci. V kombinaci s ušlechtilými parketovými podlahami a čerstvými květinami bude dětský pokoj dýchat romantickou atmosférou města lásky.

 

Moderní alternativu lze nalézt na nástěnných malbách New Yorku - města, které nikdy nespí. Právě tato tapeta je jednou z nejoblíbenějších pro interiér pro teenagery. Zejména černá a bílá verze dokonale ladí s nábytkem a stylovou vinylovou podlahou v chladných odstínech šedé nebo hnědé.

Fototapeta je vhodná do interiérů v rustikálním stylu. To vytváří přirozené kouzlo a také ponechává prostor pro vzrušující dekorativní prvky, které doplňují rustikální vzhled dřeva a činí pohodlí ústředním tématem interiérového designu.

DEKORAČNÍ NÁPADY PRO INTERIÉR PRO TEENAGERY

Místnosti každého teenagera doplní ozdobné předměty a zábavné doplňky. Tímto způsobem můžete nastavit vzrušující akcenty a také doplnit interiér pro teenagery barevnějším designem.

Čerstvé květiny vytvářejí v dívčích pokojích podmanivou jarní náladu, a to zejména v případě, že zařízení pokoje má jemný pastelový motiv. Polštáře a jiné textilie vytvářejí velké pohodlí. Nabízejí také mimořádnou flexibilitu, protože je lze kdykoli přizpůsobit barevnému tématu místnosti.

 

 

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR team!

Zpět k příspěvkům