Close icon

CEMENTOVÉ DLAŽDICE – VŠECHNY MOŽNOSTI RENOVACE!

pátek 30. srpna 2019

Není vždy snadné koupit podlahu, ve které hrají cementové dlaždice hlavní roli. Tento typ luxusních dlaždic je drahý a vyznačuje se šetrným pokládáním a údržbou. To ale neznamená, že se musíte připravovat o tento autentický retro styl! S ohledem na vás vyrábějí výrobci podlah něco pro tento vkus. Nyní můžete najít cementové dlaždice v jakémkoli typu podlahy. Objevte všechny možnosti renovace a užijte si cementové dlaždice!

VINYLOVÉ CEMENTOVÉ DLAŽDICE - EKONOMICKÉ ŘEŠENÍ

Imitace cementových podlahových dlaždic je ergonomický povlak, který je vhodný pro všechny rozpočty. Snadno se udržuje a rychle se instaluje, přičemž vinyl je také vodotěsný. To je obzvláště lákavé kvůli výjimečné hodnotě za peníze. Často můžete najít vysoce kvalitní výrobky za 400 Kč/m².

 

PVC CEMENTOVÉ OBKLADY - SKUTEČNĚ EFEKTIVNÍ

Podlaha, která kombinuje odolnost, snadnou instalaci a estetiku? PVC dlaždice splní všechny vaše potřeby. Vinyl přizpůsobený každému prostoru je ceněn pro jeho těsnící vlastnosti, které umožňují jeho bezpečnou instalaci v kuchyni a koupelně. Snadná instalace a čištění jsou samozřejmostí, najdete je s efektem cementových dlaždic v našem internetovém obchodě, a to v několika verzích.

Tarkett Starfloor Click 30

CEMENTOVÉ DLAŽDICE CLICK – EXPRESNÍ RENOVACE

Určitě znáte slavný PVC materiál. Ten je k dispozici i ve formě dlaždic (vypuštěných do tvaru čtverce), což představuje jednoduchou instalaci pro nadšence a kutily hledající expresní renovaci. PVC dlaždice se zaseknou díky intuitivnímu systému „kliknutí“ (bez lepidla). Objevte například kolekci Tarkett Starfloor Click 30 v našem internetovém obchodě a její originální návrhy, které již dobyly mnoho domů v ČR a ve světě!

 

LAMINÁTOVÉ PODLAHY - PRAKTICKÁ MOŽNOST PRO VAŠE PROSTORY

Nejen vinylové podlahy nabízejí velmi pěkné cementové dlaždice. Laminátové podlahy jsou také odborníkem na napodobování dalších struktur. Díky laminátové podlaze si můžete užívat teplého designu, praktické plovoucí instalace a dobré odolnosti vůči každodennímu použití za nízkou cenu.

Doporučujeme řadu BerryAlloc Ocean. Mezi různými vzory nabízí tato laminátová podlaha tři modely, ve kterých najdete cementové dlaždice v jasných a rafinovaných barvách (bílá, modrá nebo černá). Tento nepromokavý a odolný povlak (AC4), ideální pro renovaci obytných a komerčních prostor s mírným provozem, byl vytvořen, aby jeho vzhled byl ještě realističtější (nepravidelné povrchy, praskliny ...).

BerryAlloc Ocean

A NA STĚNÁCH? CEMENTOVÉ TAPETY

Cementové dlaždice upřednostňují nejen podlahy. Cementové tapety také přijímají tuto kultovní výzdobu v celé řadě různých modelů. Velmi barevná nebo černobílá verze, účinek malby na modré dlaždice indigo, cementové tapety, které dodají vaší místnosti charakter, ty jsou k dispozici v našem obchodě za dostupnou cenu. Kromě toho se nové designy stávají snadnějšími a mohou být často kombinovány.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR team!

Zpět k příspěvkům