Close icon

Nápady pro renovace vašeho domu: vinylové podlahy a tapety

pondělí 27. ledna 2020

Je příjemné renovovat prostředí, ve kterém žijeme a přinášet do něj čerstvý a inovativní vzduch. Změna vašeho okolí, dokáže ovlivnit vaši náladu, a to, jak se doma cítíte. Je ale ještě lepší, pokud dokážeme našeho požadovaného cíle dosáhnout snadněji.

TARKETT STARFLOOR CLICK 30 "SCANDINAVE WOOD WHITE"

Co je lepší pro renovaci než změnit vzhled podlah?

Podlaha je velice důležitá pro celkový vzhled prostorů a dokáže zcela proměnit jejich vzhled. Na začátku si musíte položit několik dotazů – jak má konečný vzhled podlah vypadat, jaký rozpočet máte k dispozici a v neposlední řadě, jaký druh podlah je ideální pro váš domov.

Vinylová podlaha je velice oblíbená díky následujícím kvalitám:

  • Všestranné použití jak v obytných, tak v komerčních oblastech
  • Různé způsoby instalace jako zámkový sytém, lepení, samolepící vinylové podlahy
  • Vynikající akustické a tepelné vlastnosti

TARKETT STARFLOOR CLICK 30 "SCANDINAVE WOOD WHITE"

Vinylová podlaha zcela změní vzhled jakéhokoli prostoru. Záleží samozřejmě na tom, jaký styl chcete vašemu domovo dát. Pokud je váš styl spíše klasický, minimalistický nebo moderní pravděpodobně se Vám bude líbit vinylová podlaha Gerflor. Pokud ale toužíte po spíše barevných podlahách a hledáte něco unikátního pak se při výběru zaměřte na podlahy od firmy Tarkett.

V případě že Vás nudí stále stejný vzhled oceníte moderní dřevěné podlahy s rustikální stránkou. Tyto podlahy jsou elegantní a odolné ale také pomohou přinést harmonii do vašeho domova.

Přineste módní, dekorativní trendy do vašeho domova. Díky BRICOFLOR.CZ získáte váš domov snů, bez toho, aniž byste utratili jmění.

GERFLOR TOPSILENCE DESIGN "0011 TAVIRA CLEAR"

Pěkně popořádku

Prvním krokem, který byste měli udělat je zvážit, zda je pro Vás možné změnit podlahu ve vašem bytě. Je možné že si byt pronajímáte ale ani to nebude problém, protože uvidíte, že pokládka podlahy bez odstranění původních podlah je možná, a dokonce snazší, než jste si mysleli.

Díky vinylovým deskám, které napodobují vzhled kamene nebo dřeva dokážete kompletně zrekonstruovat vaši podlahu bez nutnosti pomocí někoho jiného. Tento druh se nemusí zavrtávat, a proto původní podlahy nebudou porušeny. Z tohoto důvodu pro vás nebude problém se vrhnout do renovace i v případě že bydlíte v pronajatém bytě.

Důležitost skvělých tapet

Chcete-li zcela proměnit vzhled vašeho domova, nejjednodušším možným krokem je změnit vzhled stěn. Nejen to, že jsou základní součástí dekorace, ale také díky nim přeměníte vzhled vašeho domu až o 180 stupňů.

Na začátek můžeme třeba zmínit to, že v případě že se rozhodnete pro renovaci,  nalepení tapet ale i jejich případné odstranění je velice snadné. Nemusíte utrácet peníze za nástěnné nálepky nebo vybavení pokojů. Se správnou tapetou a dobrým vkusem budete schopni vytvořit tapety krásný a svěží prostor.

Klíčem k modernizaci a renovaci vašeho domova je najít moderní tapety, která vyhovují nejen vašemu vkusu ale i potřebám. Kreativitě se meze nekladou a můžete kombinovat jednotlivé textury, potisky, barvy, a dokonce i styly, které pokud budou dobře kombinovány dokážou vytvořit nádherné a stylové interiéry.

Pokud si myslíte že vaše původní stěny jsou nudné a postrádají barvu, je čas na změnu. Zatímco malování pokojů je náročné a nabízí jen omezené možnosti, s tapetou máte nepřeberné množství možností. A můžete tak proměnit vaše pokoje, a dokonce i koupelnu nebo kuchyň snadno.

Dětský pokoj

V případě že se rozhodněte renovovat i dětské pokoje a zaměnit starou tapetu za novou, doporučujeme například tapetu Rasch kids & Teens III wallpaper 813241, tato veselá tapeta umožní dětem cítit se pohodlně a rozvíjet svou kreativitu.

 Kuchyně

Je bezesporu velmi důležité, aby naše kuchyňská podlaha byla protiskluzová, snadno čistitelná a moderní. To vám zaručí, že bude praktická a bezpečná. Tyto vlastnosti můžete najít u podlah od značky BerryAlloc. Jejich podlahy jsou nejen odolné ale i ekonomické.

Obývací pokoje

Obývací pokoj je místo, kde trávíme čas s rodinou a s přáteli. Přetvořte váš obývací pokoj v dokonalé místnosti pomocí tapet od A. S. Creation. Díky jejich velké škále výrobků si zde vybere každý.

Koupelny

Koupelna není místo, kde většinu vidíme tapety, ale to neznamená, že to není možné. V krásné koupelně se budete cítit příjemně a budete zde moci relaxovat. Doporučujeme zvolit jemnější tapetu, která nebude vytvářet přílišně těžkou atmosféru. Prostor může být doplněn moderními koši, zrcadly, věšáky na ručníky atd.

Doufáme, že díky že jsme vám pomohli zjistit, co bude pro vaši renovaci nejlepší.

Zpět k příspěvkům