Close icon

Zámková vinylová podlaha pro koupelny

úterý 12. listopadu 2019

Jaké výhody přináší zámková vinylová podlaha pro koupelny, a proč si zvolit právě tuto možnost? Díky novým inovacím vinylové technologie je to nejen spolehlivější, ale i praktičtější řešení než jiné možnosti. V dnešním blogovém příspěvku si shrneme tři hlavní výhody které, zámková vinylová podlaha pro koupleny přináší. 

1. ČASOVĚ EFEKTIVNÍ A SNADNÁ INSTALACE I PRO AMATÉRY

Vinylová podlahová krytina je dokonalou možností pro kutily, kteří plánují položit podlahy svépomocí. Tyto vinylové podlahy, které jsou zkonstruovány se zámkovými spoji, vyžadují k pokládce vinylové podlahy pouze základní nástroje a zároveň pokládka jednotlivých dílců netrvá dlouho. K přizpůsobení vinylových dlaždic nebo prken rozměrům místnosti lze použít základní řemeslný nůž. Prkna jsou sestavena s blokovacími hranami, které „kliknou“, aby signalizovaly pevné spojení. Ještě působivější je nová pevná technologie vinylu. Navržena s pevnou deskou v jádru, se vyznačuje vynikající rozměrovou stabilitou. Pevné vinylové podlahy lze instalovat i na staré podlahové krytiny, aniž by se případně deformovaly do mezer v podkladu. Takže pokud máte v koupelně keramické podlahy a nechcete čelit náročnému úkolu jejich odstraňování, je tuhý vinyl řešením pro Vás!

2. CHYTRÁ NÁHRADA ZA KERAMICKÉ OBKLADY, SKUTEČNÉ DŘEVO A KÁMEN

Zámková vinylová podlahová se nejen snadněji instaluje než jiné druhy podlah, ale také se snadněji udržuje. Zámkové vinylové podlahy jsou levnější než skutečné dřevo a kámen a funkčnější než keramické obklady do koupelny. Například keramické dlaždice mohou být často nepříjemně chladné na nohou. Mnoho vinylových podlahových krytin, může poskytnout příjemnější a měkčí zážitek pod nohama než keramické dlaždice.

Ve srovnání se skutečným dřevem a kamenem je vinylová podlaha potažena povrchovou úpravou PUR, která poskytuje ochrannou vrstvu poskytující odolnost vůči otěru a chemikáliím, což z ní činí pohodlnou a snadnou možnost čištění. V neposlední řadě, díky odolnosti vůči vodě a vlhkosti je spolehlivá i v případě vlhkých prostor.

 3. Funkčnost bez kompromisu na stylu

TARKETT STARFLOOR CLICK 30 "PUZZLE GREY"

Je nezbytné, aby Vaše volba podlah do koupelny byla praktická pro náročné podmínky mokré místnosti. To zahrnuje odolnost ve vlhkých podmínkách a také bezpečnostní vlastnosti. To je přesně to, co zámková vinylová podlaha pro koupelny nabízí. Mnoho luxusních vinylových podlah má protiskluzový povrch. Vinyl v koupelně, tak zajišťuje menší riziko uklouznutí.

Navíc je navržena s vysokým tepelným odporem, proto můžete být vinylová podlaha zámková nainstalována na podlahové topení, čímž ještě zvýšíte luxus ve Vaší koupelně.

Všechny tyto funkce jsou samozřejmě důležité při navrhování nové koupelny, ale stejně důležitá je estetičnost podlahy ve Vaší koupelně. Díky nejnovějším technikám tisku a synchronizace s dekorací jsou k dispozici nekonečné možnosti designu. Můžete si vybrat z návrhů inspirovaných obrovským množstvím druhů kamene a dřeva. Kamenné dekory napodobující přírodní minerální sloučeniny i umělé dekory jako beton. Dřevěné vzory inspirované duby a trámy, které kopírují zrnitost a uzly pro zvýšení autentičnosti.

Zámková vinylová podlaha pro koupelny K DISPOZICI V BRICOFLORU

Prohlédněte si řadu kolekcí podlahových krytin z vinylu, které jsou k dispozici v BRICOFLOR, a nechte se inspirovat obrovským množstvím možností pro Vaší další renovaci koupelny! Pokud máte jakékoli dotazy týkající se některého z těchto sortimentu nebo hledáte radu, obraťte se na naše odborníky telefonicky, e-mailem nebo jednoduše vyplňte náš kontaktní formulář a náš tým Vám ochotně pomůže.

Zpět k příspěvkům