SALE: Až 70% sleva na mnoho kategorií!

Unfortunately, we are currently experiencing technical problems with our product pages. We are working on a fix, we estimate that it will be fixed by 17:00.

Close icon

GERFLOR SENSO CLICK 30 I VIRTUO 30 – PODLAHY ROKU 2019

pátek 31. května 2019

Blog Senso Clic 30 Jaro již přišlo a s ním i začátek období renovace. Které podlahy dokonale zapadají do nejnovějších trendů v designu interiérů v roce 2019? Vinylové podlahy od firmy Gerflor byly prezentovány na největším veletrhu podlahových krytin Domotex a vedly si přímo skvěle. Dva nejoblíbenější výrobky známého producenta z Francie, který dal nový život dřívější výrobě, Vám představíme tomto blogu.

GERFLOR SENSO CLICK 30 "0029 PECAN NATURE"

Velký počet našich zákazníků je již obeznámen s osvědčenou podlahovou řadou Gerflor Senso Click 30 a Virtuo Click 30, která je obzvláště ceněna pro svou všestrannost a životnost. Následovníci těchto kolekcí Gerflor Senso Click 30 a Virtuo Click 30 se neustále rozšiřují a stále dokazují, že vinyl Gerflor je vhodný pro současné podlahové trendy.

Za to vděčí zejména vynikajícím technickým vlastnostem Gerflor Senso Click 30 | Virtuo Click 30, které umožňují široké použití a odrážejí evropskou užitnou třídu 23/31. Proto mohou být vinylové panely použity jak v obytných, tak i v komerčních prostorách.

Gerflor Senso Clic 30 "0950 Pecan Nature"

Základem těchto výrobků je horní vrstva o tloušťce 30 mm na dvou konstrukčních vrstvách, které jsou dodatečně pokryty polyuretanovým povlakem. Tím je zajištěna velmi vysoká odolnost proti vnějším faktorům. Tyto vinylové podlahy jsou ohnivzdorné a odolné proti vlhkosti, a proto poskytují vysokou odolnost proti skluzu a udržují teplo lépe než jiné podlahy.

Kromě toho mají tyto dvě vinylové podlahy nízkou hmotnost pouze 7385 g / m2, což naznačuje větší rozměrovou stabilitu. Je chybou domnívat se, že větší hmotnost výrobku v případě vinylových podlah je spojena s vyšší kvalitou výrobku, protože těžší vinyly používají pouze větší počet plniv, což ztěžuje úpravu vinylové podlahy na substrát.

Kromě potenciálně škodlivých změkčovadel, které se používají jako výplně na těžších vinylových podkladech, je nízká konstrukční výška dvou podlah Senso Click 30 a Virtuo Click 30 naprosto vyhovující. Vzhledem k nízké konstrukční výšce nemusíte během renovace řezat dveře.

GERFLOR VIRTUO CLIC 55 "1000 LORCA BLUE"

Pokládka podlahových krytin, zejména se západkovým systémem, se osvědčila a většina lidí ji nyní považuje za standardní vybavení svých prostor. Nový patentovaný „systém kliknutí“ společnosti Gerflor jej však snadno překonává.

V tomto případě již nemusí být jednotlivé vinylové panely přehnuty pod úhlem 45 °, ale mohou být jednoduše spojeny pomocí takzvaného zasouvacího systému, takže pero a drážka jednotlivých modulů leží přímo nad sebou. Celek se pak znovu semkne jemným poklepáním pomocí gumového kladiva.

Gerflor Virtuo Clic 30 "1000 Lorca Blue"

Specifičnost tohoto systému spočívá v tom, že v systému kliknutí jsou malá měřítka, která se podobají doplňkovému systému háčků, a poskytují tak větší stabilitu. Kromě toho jsou podlahové krytiny snadněji odstranitelné, protože při montáži není nutné žádné lepidlo a během demontáže musí být odříznuta pouze část poškozené desky a vinylové panely mohou být jednoduše odstraněny. Kromě toho Gerflor nabízí záruku výrobce 12 let pro podlahy Gerflor Senso Click 30 a Virtuo Click 30.

GERFLOR SENSO CLIC 30 "0045 NOISETTE"

Gerflor je známý mnoha různými dekory každé kolekce podlah. To platí i pro kolekci nového Gerflor Senso Click 30 , která Vám umožní vybrat si dřevěné a kamenné dekory v jakékoli barvě. Díky jasným, klidným, skandinávským odstínům dřeva nebo šedým keramickým odstínům se můžete o své prostory postarat v plné kráse.

Gerflor Senso Clic 30 "0311 Noisette"

Vzhled podlahy však charakterizují nejen různé dekory, ale také různé vinylové formáty na kliknutí, které přispívají k efektu vašeho interiéru. Různé dřevěné dekory jsou k dispozici v autentické podobě desky o rozměrech 123,9 x 21,4 cm, a k dispozici jsou také různé kamenné dekory ve formátu dlaždic 72,9 x 39,1 cm.

GERFLOR SENSO CLICK 30 A VIRTUO CLICK 30 - NOVINKA K DISPOZICI V OBCHODĚ BRICOFLOR

Objevte nové trendy podlah v roce 2019 s novými vinylovými panely Gerflor Senso Click 30 a Virtuo Click 30. K dispozici od 1. dubna 2019 na stránkách BRICOFLOR, design, který vás přesvědčí svou estetikou a výkonem. Zveme Vás, abyste se seznámili s celým sortimentem a přečetli si náš blog, abyste byli neustále IN ve světě nástěnných a podlahových krytin.

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR team!

Zpět k příspěvkům