Close icon
Schatex Traffic "1714 Antracit"Image maximise icon
Schatex Traffic "1714 Antracit"Image maximise icon
Schatex Traffic "1714 Antracit"Image maximise icon
Fire sale icon

Tento produkt byl zakoupen 105 krát za poslední 4 týdny.

Brand claim
  • Mírně skvrnité zbarvení pro vytvoření elegantního prostředí
  • Vhodné použití pod kolečkové židle (EN 985) 
  • Inovativní podložení zesílené skelnými vlákny
  • Rychlá a snadná pokládka (samoležící čtverce)
180,00 Kč za kobercovou dlaždici
720,00 Kč za m²

Celkový součet(Vč. DPH)
0,00 Kč
Delivery icon
Doprava: 

390 Kč za objednávku

Delivery time icon
Čas doručení: 

5-7 pracovních dní

Bezpečná platba
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tento produkt byl zakoupen 105 krát za poslední 4 týdny.

Popis produktu
Arrow icon

Naše doporučení do místností

O tomto Schatex Traffic "1714 Antracit"

Pokud hledáte vysoce kvalitní a odolný koberec, na který se můžete za každých okolností spolehnout, rádi Vám představíme řadu Schatex Traffic. Jde o kolekci stvořenou pro neuvěřitelnou výdrž. A díky užitné třídě 33 opravdu odolá denní zátěži a opotřebení. Jde o ideální podlahu pro komerční prostory, ať už se jedná o kanceláře, hotely, obchody nebo výstavní plochy. Skvěle však funguje také v domě, kde je nutná zvýšená robustnot, například v chodbách, sklepech nebo prádelnách.

Kolekce obsahuje šest klasických barev, které se hodí ke každému interiéru a prostředí. Mezi odstíny si však nemusíte zvolit pouze jeden, můžete nakombinovat jejich libovolný počet a vytvořit si tak cool vzory na své vlastní podlaze. Neotřelé pruhy, značky nebo šachovnice Vám bude každý závidět. Pro usnadnění těchto mixů jsou všechny Schatex kobercové čtverce rozměrově stejné - 50x50 cm.

Kolekci Traffic však necharakterizuje jen nekonečné množství designů, ale také vybavení skvělými vlastnostmi, které mají pozitivní vliv na prostor, v němž se podlaha instalovala. Kobercové čtverce jsou ohnivzdorné a při požáru se díky nim šíří jen minimální množství průhledného netoxického kouře, to je skvělý bezpečnostní prvek každé místnosti. Dále jsou kompatibilní s podlahovým vytápěním a antistaticky ošetřené, což chrání Vaši elektroniku.

Pokládka kobercových čtverců je snadná díky unikátní loose-lay metodě. Samoležící moduly můžete položit na podlahu, aniž byste se museli strachovat o jejich nechtěný pohyb. To zajišťuje jejich vyšší hmotnost. Před startem upravte podloží (musí být rovné, čisté a suché), a pak od středu můžete začít pokládat. U okrajů a stěn můžete pro ještě vyšší robustnost použít obousrannou lepicí pásku. Celá podlaha se však žádným speciálním pojivem nelepí. Také díky tomu můžete dílce jednoduše vyjmout a použít znovu.

Technické informace
Arrow icon