Close icon
Schatex Smartline Plus ''2016 Šedá''
Schatex Smartline Plus ''2016 Šedá''Schatex Smartline Plus ''2016 Šedá''
Fire sale icon

Tento produkt byl zakoupen 35 krát za poslední 4 týdny.

Brand claim
  • Příze vyrobená z vysoce kvalitního polypropylenu
  • Velmi trvanlivý a odolný produkt pro nejpoužívanější komerční prostory (NK 33)
  • Snadná pokládka (samoležící čtverce)
  • Spousta barev, které lze kombinovat
-25 %
198,75 Kč za kobercovou dlaždici
149,00 Kčza kobercovou dlaždici
596,00 Kč za m²
NABÍDKY

Celkový součet(Vč. DPH)
0,00 Kč
Delivery icon
Doprava: 

390 Kč za objednávku

Delivery time icon
Čas doručení: 

5-7 pracovních dní

Bezpečná platba
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tento produkt byl zakoupen 35 krát za poslední 4 týdny.

Popis produktu
Arrow icon

Naše doporučení do místností

O tomto Schatex Smartline Plus ''2016 Šedá''

Řada Schatex Smartline Plus obsahuje koberce, které spojují styl, prvotřídní úroveň, odolnost a bezpečnost do jednoho produktu. Dejte své kanceláři zcela nový vzhled s nejstylovější komerční krytinou na trhu. Kobercové dlaždice fungují skvěle také v showroomech, lobby nebo hotelových pokojích. Pokud zvláštní odolnost vyžadujete i po nějaké místnosti doma, pak určitě neváhejte využít rovněž tyto moduly. Vydrží i nápor garáže, dílny nebo prádelny.

Kolekce nabízí sedm klasických barev, které vyhoví každému prostoru. Také zde však platí, že není nutné použít pouze jednu barvu v celé místnosti. Všechny Schatex kobercové čtverce mají rozměry 50x50 cm, a tak je můžete snadno kombinovat k obrazu svému. Vytvořte si na podlaze takový vzor, aby oživil prostor a dělal Vám zároveň radost.

Kobercové čtverce z řady Smartline spadají do užitné třídy 32, a tak je můžete použít i v intenzivně používaných komerčních prostorech. Jejich povrch je žebrové struktury s texturou jehlové plsti, což zaručuje zvýšenou odolnost i při vysoké zátěži. Po technické stránce je nutné zmínit odolnost proti ohni (v případě požáru šíří pouze minimální množství průhledného a netoxického kouře) a kompatibilitu s podlahovým vytápěním, která zajist teplou podlahu v jakémkoli ročním období. Dále je tato krytina vhodná pro lidi trpící alergií na prach. Čtverce jsou vyrobené ze 100% polypropylenu, který na sebe váže malé částky prachu ze vduchu a zachytává je uvnitř v koberci. Prach poté standardně vysajete jednou až dvakrát týdně. Do kanceláří a dalších místností se dlaždice hodí také díky antistatickému ošetření, jež ochrání veškerou elektroniku.

Pokládka těchto samoležících kobercových čtverců je velmi jednoduchá. Díky své hmonotnosti leží jednotlivé kusy na svém místě, aniž byste je museli lepit, a zajišťují protiskluznost. Vyjmout je však můžete naprosto kdykoli, což oceníte zejména při stěhování nebo bourání stánku a stavění nového při veletrzích. Při pokládce vždy začínejte od středu směrem k okrajům a stěnám.

Technické informace
Arrow icon