Close icon
Project Floors floors@work/55 "PW 3615"
Project Floors floors@work/55 "PW 3615"Project Floors floors@work/55 "PW 3615"
Plánovače interiérů
Room planner icon
Plánovače interiérů
Room planner icon
text
882,00 Kčza m²
Minimální množství objednávky 5 balení
Minimální množství objednávky 5 balení

Celkový součet(Vč. DPH)
14 729,40 Kč
Delivery icon
Doprava: 

700 Kč za objednávku

Delivery time icon
Čas doručení: 

vinyllaminat_projectfloors

Bezpečná platba
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Popis produktu
Arrow icon

Naše doporučení do místností

O tomto Project Floors floors@work/55 "PW 3615"

Sbírka lepených vinylových podlah od Project Floors floors@work/55 překonává všechna očekávání. V neuvěřitelně velkém výběru více než 100 dekorů v optice dřeva a dlaždic by neměl být výběr obtížný. Máte zájem o odolnou designovou podlahu s dřevěným vzhledem nebo vkusnou vinylovou podlahu s dlaždicovým vzhledem, která odolá namáhání ve smluvních a komerčních prostorech? Pak vám kolekce floors@work/55 od Project Floors nabízí tu správnou lepenou vinylovou podlahu pro stylový design nejrůznějších oblastí.

V kolekci Project Floors floors@work/55 najdete vše, po čem vaše srdce po vizuální stránce touží. Vinylová podlaha v dřevěném vzhledu je k dispozici v 78 verzích jako formát prkna a simuluje zrno skutečného dřeva klamně realistickým způsobem. Naleznete zde lepený vinyl v dubovém designu, nápadité vinylové podlahy v ořechovém vzhledu, exotické druhy dřeva s načervenalým nádechem, vinylové podlahy s a jemným zrnem pro moderní koncepce bydlení. Pokud dáváte přednost modernizaci svého prostoru luxusními kamennými dekory, lepený vinyl od Project Floors vám nabízí výběr z 31 variant vzhledu dlaždic.

Kolekce Project Floors floors@work/55 také obsahuje jemné, krémově zbarvené lepené vinylové podlahy, které splývají do šedé barvy s přitažlivým mramorováním, a také hrubozrnné vinylové podlahy s hrubým povrchem s pískovcovým vzhledem. Ušlechtilé imitace mramoru vynikají z lepeného vinylu v kamenné optice s asymetrickým formátem dlaždic; šedohnědá designová podlaha s liniovými strukturami vytváří řád a pravidelnost. Kromě detailní rozmanitosti designu s hapticky vnímatelnými strukturami je třeba zdůraznit také technické vlastnosti lepené vinylové podlahy od Project Floors floors@work/55.

Společnost Project Floors vybavila prvotřídní vinylovou podlahu nášlapnou vrstvou o tloušťce 0,55 mm a dodatečným PU povlakem, který nejen chrání povrch tím nejlepším možným způsobem, ale také výrazně usnadňuje čištění a údržbu. Odolnost předurčuje tento vinyl k použití v silně frekventovaných oblastech - ať už v soukromých místnostech, kancelářích nebo průmyslových oblastech – užitné třídy 23, 33 a 42 umožňují použití až do lehkého průmyslu, jako jsou malé dílny a skladovací prostory.

Použití koleček židlí navíc neovlivňuje vinylové podlahové krytiny. Kromě antistatické povrchové úpravy, protiskluznosti podle R9, v závislosti na dekoru dokonce R10 a vhodnosti pro podlahové vytápění, má vinylová podlaha od Project Floors třídu požární ochrany Bfl-s1 a chemickou odolnost. Četná ocenění, jako je zlatá certifikace „Indoor Air Comfort“ nebo profesionální certifikát TÜV, potvrzují ekologickou a udržitelnou výrobu vinylových podlah ze sbírky floors@work/55. Objevte dnes odolnou vinylovou podlahu od Project Floors a zažijte trvanlivý lepený vinyl s vkusným dekorem v neuvěřitelném výběru designu.

Technické informace
Arrow icon