Close icon

Gerflor Creation 70 Clic systém: vinylová podlaha zámková

Gerflor je jedním z předních světových výrobců vysoce kvalitní a luxusn&iacut…

Přečtěte si více
1 - 20 z 34 Produkty

Technická vyspělost jí zajistila výhru v prestižní soutěži

Kolekce Creation 70 Clic System od firmy Gerflor i v konkurenci ovládla Red Dot Design Award, a to především díky vysoké míře inovace, kvalitnímu zpracování, ekologické kompatibilitě, odolnosti a funkčnosti. Ocenění je v podstatě nálepka dobrého designu a inovace, což znamená globální rozdíl v kvalitě. Tata vinylová podlaha zámková na Vás zapůsobí všestrannost, detailní implementací a úžasnými barevnými možnostmi. Celá řada obsahuje dvacet odstínů dřeva a osm kamenných designů, takřka tři desítky stylů pak zajistí to, že si určitě najdete ten pravý, který bude vyhovovat Vašim požadavkům na vzhled podlahy.

V kolekci vinylová podlaha zámková Creation 70 Clic system najdete spoustu realistických detailně upravených dekorů, a to od těch nejsvětlejších až po nejtmavší dekory dřeva i kamene, ze kterých si snadno vyberete. Například tmavé dřevo přinese do každého prostoru eleganci, kouzlo a útulnost. Rázem se s z místnosti stane teplý příjemý pokoj. Kamenné dekory s nápadnou povrchovou strukturou dodávají každému místu na městském šarmu. V kombinaci se světle šedou barvou to působí jako moderní betonová podlaha bez ztráty fyzického tepla. Objevte celou kolekce a vyberte si svůj oblíbený vzor.

Renovace rychle a jednoduše - vinylová podlaha zámková

V dnešní době existuje několik variant či systémů, jak instalovat podlahu. Firmy postupně vymýšlejí důmyslnější metody a přinášejí je na trh. Vinylová podlaha zámková Gerflor Creation 70 Clic System se vyznačuje zaklikávacím systémem, který představuje spoj pomocí pera a drážky. Díky tomuto akustickému signálu „kliknutí“ si jste jistí, kdy jste dva dílce spojily správně. Jednoduchou pokládku zaklikávacího vinylu tak zvládne úplně každý, ačkoli to třeba ještě nikdy nedělal. Není potřebné lepidlo ani jiné pojivo, žádné speciální vybavení, jde spíš o puzzle, které zvládne každý sám. Jakmile tedy máte poskládanou celou místnost, vinylová podlaha zámková je ihned pochozí (žádna doba schnutí ani nic podobného při této metodě není).

Gerflor je oddaný životnímu prostředí

Francouzský výrobce bere zdraví, bezpečnost a životní prostředí velmi vážně. Proto vinylová podlaha zámková Creation 70 Clic System dodržuje řadu pravidel a předpisů, které osvědčují jeho bezpečnost a šetrnost k prostředí okolo nás. Jedná se o certifikaci ISO a 100% recyklovatelnost, produkt je tvořený s péčí o životní prostředí. Navíc tato vinylová podlaha od Gerflor nepředstavují žádné riziko pro Vás ani zbytek rodiny, neobsahují formaldehyd, olovo ani jiné těžké kovy, rozpouštědla, lepidla nebo změkčovadla. Mají proto velmi nízké emise. Gerflor zároveň představil program Second Life, který umožňuje zákazníkům recyklovat své produkty a snižovat tím množství odpadu. V každé fázi životnosti podlahových krytin i při výrobním procesu tak Francouzi kladou důraz na ekologii.

Vinylová podlaha Gerflor Creation 70 Clic system nabízí spolehlivou a odolnou podlahu s click systémem

Vinylová podlaha z kolekce Creation 70 Clic System, díky několika excelentním vlastnostem jde o velmi odolné a dlouhodobé řešení podlahy. Instalace této krytiny je vhodná ve všech velmi intenzivně používaných komerčních prostorech a také průmyslových objektech s velkou zátěží. Užitná třída 34 a 43 umožňuje všestranné použití v nejrůznějších typech místností. Ideální můžou být showroomy, kanceláře, obchody, hotely, školy a další, všude se můžete spolehnout na velmi kvalitní výkon. Tato kolekce zkrátka „skóruje“ úplně všude, kde ji instalujete, k čemuž přispívá její odolnost a robustnost.

Celková tloušťka této podlahy je 6 mm, užitná vrstva měří 0,7 mm -  s těmito paramatery jsou pevnost a opora  poměrně jasnými přednostmi. Z celkové konstrukce je vrstva opotřebení větší než 10 %, což jí zajišťuje neuvěřitelnou odolnost i při každodenním náročném používání. Povrchová úprava PUR+ se pak stará o odolnost proti oděru a poškrábání. Dokonce ani chemikálie, které jsou zpravidla součástí běžně dostupných čistících prostředků, nemohou podlahu žádným způsobem poškodit.

Vinylová podlaha zámková je dále odolný vůči ohni, vodě i skluzu, což z něj dělá ještě bezpečnější a lepší produkt pro jakýkoli prostor. Kolekce Gerflor Creation 70 Clic System slibuje přírodní realistické dekory s ohromoujícími detaily. Její skvělé zpracování navíc bylo oceněné v roce 2016, kdy získala Red Dot Design Award, což ještě víc vyzdvihuje její výjimečnost.

Kupujte vinylové podlahy Gerflor v online obchodě Bricoflor

Pokud jste hledali vinylové podlahy po dlouhou dobu, zde jste na správném místě. Nechte se přesvědčit také našimi skvělými službami! Zakoupením v online obchodě BRICOFLOR dostanete zaručeně nejlepší ceny na trhu. Výběr se Vám snažíme co nejvíce usnadnit, a tak pro Vás máme připravenou službu zaslání vzorků zdarma, díky které dostanete až 8 miniaturních vzorků svých oblíbených produktů, takže můžete může rozhodovat s naprostým klidem mysli v klidu vašeho domova. Podobně, pokud zadáváte velkou objednávku, dejte nám prosím vědět! Naše oddělení nabídky rádi připravíme individuální nabídku s nejlepší možnou cenou. Můžete nás kontaktovat telefonicky, e-mailem nebo prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Těšíme se na setkání s Vámi!

 

Plus icon Přečtěte si více