Close icon

Gerflor Creation 30: Lepený vinyl pro každý pokoj v domácnosti

Lepený vinyl z kolekce Gerflor Creation 30 je připravený na každodenní zatížení a …

Přečtěte si více
1 - 20 z 60 Produkty

Mezi 56 autentickými dřevěnými a kamennými dekory si každý najde to pravé - Lepený vinyl Gerflor

Může se zdát poměrně těžké prokousat se všemi dostupnými vinylové podlahy této kolekce značky Gerflor, jelikož nabízí úctyhodných 43 dřevěných a 13 kamenných imitací, které navíc mají stejné technické vlastnosti, ale jejich vzhled se natolik těší, že si určitě najdete svou preferovanější skupinu barev. Kromě toho řada poskytuje různé velikosti i tvary dílců, a tak i to bude vodítkem pro snadný výběr Vašeho favorita. Nicméně 56 designů je opravdu hodně, což si dobře uvědomujeme, a tak našim zákazníkům poskytujeme službu zasílání vzorků zdarma. Poté už se na vlastní oči snadněji rozhodnete, která barva je Vám nejsympatičtější ve Vašem interiéru a objednáte si celou novou podlahu z této řady lepený vinyl Gerflor Creation 30.

Prvotřídní minerální dekory jsou novým módním hitem - Lepený vinyl Gerflor

Tato vinylová podlaha z kolekce Gerflor Creation 30 obsahuje třináct minerálních dekorů, které dokonale napodobují autentické kamenné dlaždice. Multibarevné minerální imitace jsou dokonalé, od skutečných věcí se liší jen skoro nerozpoznatelnými nuancemi. Kromě klasické šedé barvy (např. Bolero) zde můžete najít béžové vzory (např. Soprano), a dokonce i moderní bílé (např. Carrare). Každá jednotlivá dlaždice v kolekci má zrnitý povrch, což ji znovu dodává na přirozené podobě.

Dřevěné dekory vytvoří příjemné domácí prostředí - Lepený vinyl Gerflor

Jedna hezčí, než druhá. Mezi třiačtyřiceti dřevěnými imitacemi si zamilujete určitě víc vzorů. Široká paleta barev pokrývá prakticky všechny barvy, od hnědé přes moderní šedou až po extravagantní bílou. Tato prémiová kolekce lepený vinyl Creation 30 přináší oblíbené designy (např. Rustic Oak) i pozoruhodné novinky (např. Bamba). Stejně jako dlaždice, tato prkna můžete mít v několika velikostech, vždy však s autentickým povrchem, který Vás přenese z Vašeho domu do přírody.

Gerflor Creation 30 je odolný lepený vinyl. Nabízí ideální řešení domácnostem

Tato prémiová kolekce je perfektní volba pro Váš domov, jde o velmi pevný, stabilní a snadno čistitelný vinylovou podlahu. Těchto skvělých předností dosahuje díky povrchové úpravě PUR+. Navíc v kombinaci s 0,3 mm širokou užitnou vrstvou chrání vinylové podlahy proti poškrábání a nečistotám, které se nijak nedostanou do materiálu. Pokud se Vám zda, že barvy krytiny blednou, jde pravděpodobně pouze o běžné „zaprášení“, k návratu zpět ji postačí utřít mopem. Pro zvýšení bezpečnosti ve Vašem domě je tato lepená vinylová podlaha rovněž odolná proti skluzu a také ohni. Tento lepený vinyl je navíc velmi vhodný pro podlahové vytápění, a tak si položením podlahy z řady Gerflor Creation 30 zajistíte nohy v teple. Především v zimě jde o nedocenitelnou vlastnost domácí krytiny. Všechny výše zmíněné technické vlastnosti jsou důvodem, proč jde o ideální volbu pro jakýkoli, včetně intenzivně používaných, domácí prostor. Užitná třída této vinylové podlahy je 23 a 31.

Gerflor – Ekologicky šetrná plovoucí vinylová podlaha

Tento francouzský výrobce vždy stanovil vysoký standard pro vynikající kvalitu a ekologicky odpovědnou variantu pro všechny své produkty. Žádná vinylová plovoucí podlaha z jeho výroby neobsahuje těžké kovy, formaldehyd, rozpouštědla ani plastifikátory. Všechny produkty zámkové vinylové podlahy jsou navržené tak, aby co nejvíc snižovaly svůj dopad na životní postředí. Gerflor se zavázal používat jen takové suroviny, díky nimž je jejich zámková vinylová podlaha 100% recyklovatelná, a zanechá tak co nejmenší ekologickou stopu.

Každá vinylová podlaha se pyšní klasifikací emisí A+ a během výrobního procesu jsou používány jen recyklovatelné a šetrné složky. Veškerá plovoucí vinylová podlaha je vyráběna za použití přírodních plastifikátorů, což zajišťuje Vašim domovům bezpečnost. Další snahou o snížení odpadu v našem životním prostředí je program Second Life, čímž Gerflor umožňuje zákazníkům, aby jejich stará vinylová plovoucí podlaha mohla být odevzdána a plně recyklována.

Objednejte si lepený vinyl Gerflor Creation 30 v online obchodě Bricoflor

Nabízíme Vám vynikající služby za bezkonkurenční ceny. Naši klienti oceňují především zaslání vzorků zdarma vinylové podlahy a rychlé doručení. To jsou hodnoty, které Vám pomohou při rozhodování, jaké řešení dané situace bude nejlepší. Pokud budete dělat větší projekt, kontaktujte nás a my Vám připravíme nabídku na míru. Při tom všem Vám navíc garantujeme nejlepší cenu, tak si o ni nebojte říct. Objevte celou kolekci Gerflor Creation 30 v našem eshopu. Pokud Vás napadne jakákoli otázka k našim produktům, těším se na slyšenou.

 

Plus icon Přečtěte si více