Close icon

Fortelock Invisible 2030 – vysoce odolná dlažba do garáže

NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
1 - 13 z 13 Produkty

Fortelock Invisible 2030 – vysoce odolná dlažba do garáže

Fortelock Invisible je jedna z novějších kolekcí českého výrobce Fortelock a nabízí průmyslovou podlahu z PVC se samoležící konstrukcí, kterou pomocí skrytých zámků můžete spojit na různých místech. To je umožněné díky vysokému zatížení materiálu, který můžete použít v průmyslových a skladových objektech, stejně jako v soukromém sektoru. Vzhledem k tomu, že tato podlaha vydrží i tíhu vysokozdvižných vozíků, dobře Vám podlaha poslouží i v garážích. Produkt je však ideální také pro použití v dílnách nebo v nejrůznějších obytných prostorech.

Všestranné vlastnosti kolekce Fortelock Invisible dlažba do garáže

Dlažba do garáže nebo jiných prostor, které jsou instalované v průmyslovém nebo obchodním sektoru, musejí vykazovat některé prvotřídní vlastnosti. Jednou z nejdůležitějších charakteristik je extrémní odolnost, k jejímu zaručení výrobce vyvinul dílce s celkovou tloušťkou 6,7 mm a hmotností 1,7 kg. Tahle čísla v kombinaci s odolným materiálem Vám umožní po této podlaze jezdit i s vysokozdvižným vozíkem. Jako vodítko pro maximální zatížení berte přítomnost vysokozdvižného vozíku se čtyřmi gumovými koly o váze až 1 500 kg nebo tříkolový vysokozdvižný vozík s gumovými pneumatikami a dvojitým zadním kolem až do 1 000 kg.

Pro další srovnání uvádí Fortelock paletový vozík, který nesmí překročit celkovou hmotnost (včetně nákladu) 1000 kg. Pokud očekáváte vyšší zatížení, doporučuje se podlahu lepit. Za tímto účelem zde uvádíme příkladná lepidla – Uzin KR 430, Bostic EPONAL PU 456, Murexin PU 330 nebo Dipur Polychem. Další otázkou je, zda plánujete vystavit podlahu přímému slunečnímu záření nebo jinému zdroji tepla, pakliže ano, měli byste se dalšímu lepení vyhnout. A konečně, pokud chcete produkt podrobovat vyššímu zatížení, předem byste si jej měli otestovat, jestli je schopný odolat Vaším požadavkům.

Kromě vysokého zatížení má PVC dlažba do garáže další výhody, které jsou v průmyslu nepostradatelné. Patří mezi ně například obtížné vznícení a pouze drobné šíření kouře v případě požáru. Dlažba do garáže navíc odolá i krátkodobému působení ropy nebo rozpouštědel, už kvůli vlastní bezpečnosti by však měly být podobné látky co nejrychleji odstraněné. Díky inovativnímu systému Air Flow, který je umístěný ve formě malých odvodných kanálků pod PVC dlaždicemi, je tato podlaha aktivní proti vlhkosti a brání tak vzniku plísní nebo hub na podlaze i na zdi. Dále jde o zvukový, tepelný a vibrační izolant, což pro Vás zajistí příjemné klima, které oceníte jak v práci, tak ve vlastní dílně nebo garáži.

Ochranná užitná plocha pro práci

Dosud nezmiňovaná, ale velmi důležitá vlastnost této PVC dlažba do garáže je její bezpečnost. Krytiny v kolekci Fortelock Invisible jsou protiskluzné (kategorie R10). Při profesionálním připojení slibuje podlaha až 0,75 dynamický koeficient tření, který doceníte také ve Vaší garáži. K dosažení této hodnoty je však nesmírně důležité umístit výrobek do úhlu 10-19°. Doporučuje se proto instalace na rovině.

Dlažba do garáže – osobité dekory

Do popředí důležitých atributů podlahy nelze stavět pouze výkon. Neméně zásadní je totiž atraktivita produktu, jedině ta může přispět k tomu, abyste se v jakémkoli prostředí cítili dobře. S kolekcí Fortelock Invisible máte na výběr ze sedmi různých barev, pomocí nichž si můžete prostor přizpůsobit dle Vaší chuti. Mezi klasické barvy patří černá a šedá, dále jsou k dispozici zářící modrá, červená, zelená, žlutá, anebo grafitová.

Povrch dlažby do garáže je hladký zrnitý, což z něj činí moderní dynamickou a přitažlivou krytinu. Jednotlivé barvy můžete použít k označení pracovních cest nebo určitých prostor. Dalším důležitým optickým faktorem je inovativní zámkový systém, který umožňuje vzájemné propojení jednotlivých modulů, charakteristická je pro řadu Invisible zejména absence spojů, díky čemuž je užitná plocha zvlášť hladká bez jakýchkoli nerovností. Na rozdíl od podobných výrobků totiž není zásuvný systém vyrovnaný s povrchem. Výsledkem tak je vysoce kvalitní povrch, vhodný taktéž jako podlaha do garáže.

Instalaci PVC dlažby do garáže zvládne i malé dítě

Jak už bylo naznačené, tato průmyslová dlažba do garáže Fortelock Invisible se za určitých okolností nemusí lepit. Tuto možnost dostáváte díky zámkovému systému, s nímž je možné kdykoli podlahu snadno položit. Pro úspěšnou montáž se doporučuje, abyste PVC garážovou podlahu nejprve nechali 24 hodin v místnosti, kde se bude pokládat, aby se přizpůsobila požadované teplotě. Poté už nic nebrání postupnému pokládání jednotlivých PVC dlaždic podle pokynů výrobce. Kromě jistě zřejmé rychlé instalace také tímto způsobem ušetříte za drahá lepidla. Obrovská výhoda pak je, že v případě potřeby je realizovatelná výměna pouze jedné dlaždice za druhou, aniž byste museli rozebrat celou krytinu.

Dlažba do garáže Fortelock Invisible – PVC dlažba do garáže zaručuje vše kromě neviditelnosti, objednejte si ji v eshopu BRICOFLOR

Hledáte nyní rychle instalovatelnou, trvanlivou a odolnou PVC garážovou podlahu? Pak jste na správném místě, právě v online obchodě BRICOFLOR si můžete objednat Váš oblíbený vzor Fortelock Invisible 2030. Využijte navíc vynikajících podmínek nákupu, a to například prostřednictvím naší osvědčené garance nejlepší ceny. Pokud ještě nejste zcela rozhodnutí pro tento výrobek, objednejte si vzorky zdarma a přesvědčte se osobně, že jde o správnou volbu. Pokud plánujete větší projekt, kontaktujte nás ještě dnes a naše kompetentní oddělení Vám připraví nabídku na míru. Přizpůsobíme ji přímo Vašim požadavkům. Máte-li jakýkoli dotaz ohledně Vaší objednávky nebo našich produktů, obraťte se na náš zákaznický servis. Těšíme se na naši spolupráci.

Odolnost vůči různým druhům zatížení a vynikající vlastnosti – Fortelock dlažba do garáže je proto naprosto unikátní

Tato česká PVC dlažba do garáže a průmyslu Fortelock vyniká především tím, že může být použit v mnoha různých prostorách. Nezávisle na tom, pro jaký model se rozhodnete, Fortelock dlažba do garáže nebo jiných prostor Vám bude věrně sloužit i 25 let. Výrobce během vývoje vlastní kolekce usiloval také o to, aby mohl být produkt používán nejen v privátních, ale i v obchodních a veřejných prostorech. Když si člověk prohlédne všechny výrobcem doporučené oblasti využití Fortelock systému najednou, je mu ihned jasné, že dobrá podlaha do garáže dokáže mnohem více než jen nosit auto nebo vybavení dílny. Fortemix doporučuje dlaždicový systém (v závislosti na modelu) pro následující prostory: Výstavní a prodejní stánky, Autoservisy a pneuservisy, Nádraží a letiště, Kancelářské prostory, Nákupní centra, Továrny, Fitness studia, sportovní zařízení, tělocvičny, Garáže pro těžkou techniku, Garáže, dílny, sklepy, Hangáry, Školky a školy, Průmysl a sklady, Strojírenské závody, Provozy, Policejní a hasičské stanice, Prodejní místa a centra.

Další specifické přednosti Fortelock PVC dlažba do garáže spočívají v její nízké hořlavosti, absolutní protiskluznosti, zvukové izolaci a v neposlední řadě vyniká jeho volná pokládka (bez nutnosti lepení) – za 1 hodinu položí jeden člověk 30 m2 plochy (lepení je doporučováno při zatížení od 1,5 tuny). Fortelock PVC podlaha do garáže je navíc ihned připravena k používání a zatížení na rozdíl od ostatních materiálů, které musí po pokládce ještě dlouho vysychat. S Fortelock systémem je Vaše dlažba do garáže rychle hotová a Vy se můžete ihned vrátit ke svým každodenním (pracovním) činnostem. Tato unikátní PVC dlažba do garáže Vás tedy nebrzdí – podporuje Vaši produktivitu!

Krátké shrnutí toho, proč si vybrat PVC dlažbu Fortelock

Instalace dlažby je velmi jednoduchá. Nezávisí na tom, jaký podklad máte. Dlažba do garáže nebo jakéhokoliv jiného prostu se může položit bez toho, aniž byste museli řešit, jaký máte podklad. Dlažba Fortelock je vyrobena z velmi kvalitního a odolného materiálu. Dlažba do garáže Fortelock od společnosti Fortemix je velmi dobrý zvukový, tepelný a vibrační izolant. Dlažba do garáže je vysoce odolná a od Fortemix máte záruku až 12 let výdrže a stability.

Instalace dlažby je velmi jednoduchá a ušetří vám veškeré náklady! Dlažba do garáže se nemusí lepit, a proto časové a finanční náklady klesnou až o 10%.  Je to i ekonomicky velmi výhodné pro velké prostory!

OBJEDNÁVEJTE PVC dlažba do garáže NA BRICOFLORU!

Dlažba do garáže či jiných zátěžových prostor je velmi důležitá na kvalitu. Bez ohledu na účel nebo požadavky na design, které hledáte, jistě najdete to, co hledáte, s obrovským výběrem sbírek pro širokou škálu použití. Přesvědčte se sami a kombinujte dlažbu jednotlivých barev.. Pokud se však chcete osobně podívat na vybraný design, je vám kdykoliv k dispozici naše bezplatná vzorková služba, pomocí které můžete získat vzorek PVC dlažba do garáže přímo k vám domů! Chcete koupit větší množství, například proto, že chcete předělat celý kancelářský komplex? Pak kontaktujte náš přátelský personál a my vám vypracujeme individuální nabídku! Můžete nás kdykoli kontaktovat telefonicky, online pomocí kontaktního formuláře nebo jednoduše e-mailem. Kontaktujte nás s vaší žádostí! Už se na vás těšíme!

Plus icon Přečtěte si více