Close icon

WINEO 1000 ekologické PODLAHY: PŘÍRODNÍ DESIGN PRO DOMÁCNOST I KOMERČNÍ OBJEKTY

Pokud hledáte podlahu s ekologickým designem, zamilujete si inovativní organickou podlahu Wineo. Nam&…

Přečtěte si více
MOJE FILTRY: 
Dlaždice
x
NABÍDKY
1 - 15 z 15 Produkty

MÉNĚ CHEMIE, VÍCE EKO - MADE IN GERMANY

Zatímco běžné designové podlahy jsou obvykle vyrobeny z polyvinylchloridu, nazývaného také vinyl nebo PVC, ekologické podlahy společnosti Wineo se zaměřují na další materiál: ecuran. Za ním je speciální druh materiálu polyuretan, z něhož se obvykle zhotovují jednotlivé vrstvy, přičemž materiál se vyznačuje vynikající odolností. Nová varianta ecuran se odlišuje od klasického polyuretanu pomocí speciálního výrobního procesu. Výroba probíhá z přírodních surovin, jako je ricinový a řepkový olej, jakož i křída. Tento materiál využívá společnost nejen pro povrch, ale i pro jádro své podlahy, což z něj činí ekologickou alternativu k vinylovým designovým krytinám. Současně při výrobě chybí chlor a škodlivé změkčovadla, takže se nemusíte starat o své zdraví. Na rozdíl od vinylu, ecuran nevyvíjí toxické plyny v případě požáru, takže evakuaci lze provést bez dalšího rizika.

VLASTNOSTI ekologické podlahy WINEO

Wineo rozděluje své vysoce kvalitní organické půdy do dvou velkých sbírek, které jsou vhodné pro různé oblasti. Některé vlastnosti však mají obě verze společné. Jsou minimálně citlivé na vlhkost, a proto mohou být čištěny čisticími prostředky pro domácnost. Elastický povrch se nejen příjemně zahřívá na nohou, ale také chrání vaše klouby. V souladu s klasifikací s třídou požární ochrany Cfl-s1 se panely také obtížně nafouknou a přispívají k vaší bezpečnosti i prostřednictvím protiskluzové horní vrstvy. Vysoká světlostálost zajišťuje, že ani pravidelné vystavení slunci nevede k vyblednutí barev. Pro které umístění je kolekce správná, bychom vám rádi představili níže:

WINEO 1000 - EKOLOGICKÉ PODLAHY PRO VSTUP

Pokud jste ještě neměli zkušenosti s udržitelným designem ekologické podlahy, Wineo 1000 vám nabízí vynikající příležitost. Jako ekologické podlahy užitné třídy 32 jsou vhodné pro silně používané obytné prostory, a dokonce i pro průměrně frekventovanou oblast objektu. Můžete je tedy nejen používat ve vašem obývacím pokoji nebo ložnici, ale také vybavit butiky nebo hotelové pokoje. Kolekce ekologické podlahy se skládá z různých kamenných a dřevěných dekorů, pod kterými je zaručena správná varianta pro váš další projekt. Výběr barev se pohybuje od světle šedých a béžových odstínů po nápadné černé, což dává každému pokoji luxusní vzhled.

WINEO 1500 - ekologické podlahy PRO REKLAMNÍ OBLASTI

Ekologické podlahy Wineo 1500 má ještě větší trvanlivost, proto byl pro průmyslové odvětví okamžitě oceněn třídami použití 41 a 43. Tato podlahová krytina snadno splňuje nejsilnější požadavky a představuje spolehlivého partnera v každodenním životě. Ať už se jedná o pokoje pro hosty, předsíně obchodních domů nebo průmyslové haly - rafinované ekologické podlahy pokrývají v každé oblasti jemnou postavu a přesvědčí svou trvanlivostí. Tady se zaměřujeme na nadčasové návrhy, které se bez jakýchkoliv problémů vejdou do různých místností. Kromě klasických povrchů ve vzhledu dřeva a kamene jsou k dispozici také některé varianty v expresivních barvách, s nimiž můžete nastavit akcenty nebo jednoduše vyjádřit svůj osobní styl vybavení.

Ekologické podlahy V RŮZNÝCH VELIKOSTECH PRO INDIVIDUÁLNÍ POTŘEBY

Nejen z hlediska vzhledu by Vám německý výrobce rád nabídl široký výběr. To je důvod, proč jsou ekologické podlahy v několika formátech, z nichž každý má své vlastní výhody. Pokud si přejete další stabilitu, doporučujeme použít novou podlahovou krytinu lepící. Zde si můžete vybrat mezi rolemi nebo praktickými panely, které můžete použít k nastavení tempa pokládání sami. Pokud jste jedním z ambiciózních hobby řemeslníků, kteří rádi provádějí renovace, pak jsou výrobky pro plovoucí instalaci pro Vás optimální volbou. Ty jsou vybaveny systémem cvakání, díky kterému je můžete položit bez použití lepidla. Upevnění je snadné, protože jednotlivá prkna a dlaždice musí být propojeny pomocí klikového spoje.

Také z hlediska komfortu vás prvotřídní organická podlaha nezklame, což dokazuje její vhodnost pro podlahové vytápění. Díky tomu se nemusíte obávat, pokud chcete kombinovat vaše stávající teplovodní podlahové vytápění s nově zakoupenou podlahou. Měkký povrch navíc zajišťuje příjemnou akustiku v místnosti, která slibuje větší relaxaci v každodenním životě.

OBJEDNÁVEJTE EKOLOGICKÉ PODLAHY NYNÍ NA WEBU BRICOFLOR

Ekologické podlahy Wineo s trvanlivou designovou podlahou, která technicky a vizuálně zvyšuje každou místnost. Kompletní výběr různých dekorů najdete v sortimentu populárního internetového obchodu pro stěnové a podlahové krytiny BRICOFLOR. Můžete také využít naší záruky nejlepší ceny. Díky tomu nemusíte trávit hodiny porovnáním nabídek, než si koupíte, ale můžete se těšit na atraktivní cenu. Pokud byste chtěli získat první dojem o kvalitě zboží, můžete využít bezplatnou ukázkovou službu. Stačí si vybrat až osm dekorů a zašleme vám odpovídající vzorky. Pokud plánujete používat podlahovou krytinu ve velkých objektech nebo průmyslových prostorách, můžete si od nás dokonce pořídit individuální nabídku. Jednoduše kontaktujte jednoho z našich zaměstnanců, kterého můžete kontaktovat telefonicky, mailem nebo prostřednictvím kontaktního formuláře. Pokud máte nějaké dotazy ohledně našich produktů nebo objednávky, můžete nás také kontaktovat. Těšíme se na Vás!

Plus icon Přečtěte si více