Close icon

Walls by Patel 1 – Fototapety

Kolekce fototapety Walls by Pate…

Přečtěte si více
NABÍDKY
origin-claim
1 - 1 z 1 Produkty

Walls by Patel 1 – Fototapety

V kolekci Walls by Patel 1 najdete řadu moderních fototapet, které z každé místnosti dělají něco zvláštního. Značka Walls by Patel jedinečně kombinují to nejlepší z textilního designu a grafického designu a vytváří zcela netradiční sbírku tapet pro smysluplné interiéry. Textilní designérka Kathrin Patel a grafický designér Mark Patel vytvářejí navzdory svým protichůdným postavám velmi neobvyklé vzory, které se dokonale integrují do místnosti, vytvářejí přestávky nebo zdůrazňují jednotlivé části interiéru. Fototapeta Walls by Papel 1 je jedinečná.

Walls by Patel 1 Fototapety – Jednotlivá estetika

Fototapeta v kolekci Walls by Patel 1 je však vhodná nejen do soukromých místností, ale je také ideální pro použití ve smluvním sektoru ke strukturování větších ploch nebo k tapetování jednotlivých částí zařízení. Například pomocí fototapety Walls by Patel můžete vytvořit smysluplnou atmosféru v hotelech, barech nebo kavárnách tím, že navrhnete jednotlivé části interiéru tak, aby vyhovovaly různým tématickým světům.

Další zvláštností kolekce Walls by Patel 1 je smyslný vzhled fototapety. Tímto způsobem je příslušný povrch přepracován do fototapety a je vytvořen téměř trojrozměrný dojem. Walls by Patel 1 obsahuje vysoce kvalitní digitální výtisky v barevné a materiálové variantě. Máte také na výběr ze čtyř různých materiálů, formátů a barev a můžete si setavit osobní fototapety.

EXOTICKÝ STYL A EXTRAVAGANCE – To jsou fototapety Patel 1

V kolekci Walls by Patel 1 najdete řadu exotických návrhů, někdy nápadných a barevných, někdy jemných a nenápadných. Zvláštní vlajkovou lodí je však barevná a smysluplná fototapeta s květinami, ptáky a motýly. Charakteristickým rysem moderních fototapet Walls by Patel 1 je vždy jedinečná symbióza grafického designu a inspirace z fauny a flóry.

Ve všech představitelných variacích vyvolává vkusná fototapeta v džungli vzhled exotické atmosféry s nádechem extravagance. Fototapeta džungle je někdy obohacena etnickými vzory nebo mandaly, někdy moderním vzhledem pixelů nebo barevnými ptáky.

Barevná paleta exotické nástěnné fototapety od Walls by Patel 1 sahá od nápadných neonových barev po pastelové a zemité přírodní tóny. Mezitím velmi tmavá fototapeta s květinovým a palmovým vzorem vytváří velmi smyslnou a výraznou náladu, která přichází do svého vlastního stylu Art Deco a v kombinaci se zlatými doplňky a sametovým nábytkem.

WALLS PATEL 1 – Historické fototapety

Kromě exotických návrhů obsahuje kolekce Walls by Patel 1 také trochu historicky interpretovanou fototapetu, která představuje velmi elegantní a téměř majestátní prostředí. I zde se potkávají protiklady, takže se vytvářejí zvláště poutavé kusy. Například v kolekci Walls by Patel 1 najdete nástěnné fototapety, které připomínají zátiší nizozemských umělců 17. a 18. století, jako je Rembrandt, a přesto jsou moderními barvy přivedeny do současného světla a tato fototapeta vás uchvátí.

 

Zejména fototapeta s bujnými květinovými kyticemi ve velmi tmavém a ušlechtilém barevném spektru černé, mechově zelené, bordové červené a smetany vytváří velmi smyslnou atmosféru, která je umocněna zlatými doplňky, palmami a tmavým dřevěným nábytkem. Díky modernímu vzhledu lze fototapety Walls by Patel 1 interpretovat také velmi moderním způsobem a současnými designovými předměty. Pokud se vám líbí trochu neobvyklé motivy jako gorily, koně, lvi nebo tygři, tak i to můžete najít v této kolekci. Kromě květinových prvků najdete také romantické fototapety nebo obrázky plachetnic pro trochu nostalgického kouzla.

Fototapeta – Materiál

Protože většina fototapet jsou netkané tapety, instalace v kuchyni nebo koupelně není problém. Netkaná fototapeta má tu výhodu, že je voděodolná, propustná pro vlhkost a páru. To zabraňuje tvorbě plísní a fototapeta zachovává svůj tvar, i když je vlhkost vzduchu vysoká. Fototapeta by však neměla být připevňována do sprchového koutu.

Fototapeta – Výběr motivů

Pokud si vyberete fototapetu do kuchyni, budete čelit bohatému výběru motivů a obrázků. Zde najdete exotické vzory jako fototapeta pláže, ale také městské scenérie jako fototapety New Yorku, Paříže nebo Londýna. Kulturní vlivy jsou zde vítány a inspirují k pestré kuchyni. Orientální, středomořské nebo asijské motivy dávají celé místnosti jistý nádech té kukltury a proměňují kuchyni v místo, kde si můžete odpočinout a užívat si toho, co je prozatím jen funkční prostor.

Fototapeta do všech prostorů

Pokud chcete pouze uspořádat jednotlivé části interiéru, fototapety jsou úžasným doplňkem. Například můžete navrhnout malé rohy v určitém stylu, pokud zvolíte fototapety s rohy. A dokonce i šikmé stropy lze individuálně navrhnout pomocí 3D tapet. Díky speciální robustnosti a vysoké odolnosti proti světli, můžete fototapety připevnit na zimní zahradu a na chodbu.

V komerčních prostorech, jako jsou hotely, kavárny, bary a restaurace, lze s fototapetou bez velkého úsilí vytvořit atraktivní prostředí. Obzvláště vhodné jsou zde moderní vzhledy nebo ilustrativní vzory. Například fotografická tapeta s designem okna v baru může poskytnout příjemnou světelnou náladu.

Fototapeta – Funkčnost a materiál

Protože většina fototapet jsou netkané tapety, tapetování je zcela nekomplikované. Na začátku byste však měli zvážit, kam by měl být umístěn centrální motiv. Také byste si měli uvědomit, že tapety na fotografie mají různé velikosti a formáty. Kromě vodotěsných, vzduchotěsných a paropropustných a rozměrově stabilních netkaných tapet, které se také snadno nanášejí a lze je odstranit, najdete na fotografických tapetách také několik levných papírových tapet, u kterých je třeba dodržovat mírnou dobu namáčení asi pět až deset minut. Fototapeta lze snadno odstranit.

Fototapeta – Jednoduché umístění v místnosti

Při výběru fototapety s velkým motivem byste měli nejprve určit polohu na zdi, kde by měl být střed fototapety. Odtud můžete pomocí vodováhy nakreslit pomocné linky doprava a doleva v šířce fototapety.

Smíchejte lepidlo podle příbalové informace a vyhněte se tvorbě hrudek. Měli byste se také ujistit, že vaše stěny jsou co nejhladší a suché a že zbarvení je jednotné, protože rozdíly se mohou později projevit na fototapě. Natřete lepidlo na zeď a nalepte tapetu na zeď pomocí válečku na tapety. Věnujte pozornost pokynům výrobce o tom, zda by se fototapeta měla lepit do tupého spoje nebo překrývat. Pokud je vaše zeď na tapetu příliš malá, můžete přebytek čistě odstranit kobercovým nožem. Měli byste rychle vytřít přebytečné lepidlo na tapetě a rýhy můžete vyhladit pomocí válečku. Fototapeta se snadno připevní na zeď.

KUPTE FOTOTAPETY V ONLINE OBCHODĚ BRICOFLOR

Pokud jste hledali tapet s imitací betonu po dlouhou dobu, zde jste na správném místě. Nechte se přesvědčit také našimi skvělými službami! Zakoupením v online obchodě BRICOFLOR dostanete zaručeně nejlepší ceny na trhu. Výběr se Vám snažíme co nejvíce usnadnit, a tak pro Vás máme připravenou službu zaslání vzorků zdarma, díky které dostanete až 8 miniaturních vzorků svých oblíbených produktů, takže můžete může rozhodovat s naprostým klidem mysli v klidu vašeho domova. Podobně, pokud zadáváte velkou objednávku, dejte nám prosím vědět! Naše oddělení nabídky rádi připravíme individuální nabídku s nejlepší možnou cenou. Můžete nás kontaktovat telefonicky, e-mailem nebo prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Těšíme se na setkání s Vámi!

 

 

Plus icon Přečtěte si více