Close icon

Fototapety do zimní zahrady

Zimní zahrada vás zve k odpočinku, relaxaci a snění - zde se můžete uklidnit a jednoduše zrela…

Přečtěte si více
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
NABÍDKY
origin-claim
1 - 20 z 218 Produkty

RŮZNÝ VÝBĚR PRO VŠECHNY POTŘEBY FOTOTAPETY DO ZIMNÍ ZAHRADY

Chcete si udělat zimní zahradu nebo hledáte vhodné řešení pro nástěnný design místnosti? Pak fototapeta dovede zázraky a přetvoří váš interiér k nepoznání. Kromě řady funkčních výhod nabízí 3D fototapety vysoce kvalitní a moderní vzhled v různých dekorech. Ať už harmonické květinové motivy, idylické krajiny nebo živé vzory ze dřeva a kamene, fototapety znamenají optickou rozmanitost.

INSPIRACE FOTOTAPETY S KVĚTINAMI

Fototapeta s květinovým motivem vás může inspirovat a díky zimní zahradě si vytvoříte skutečný květinový ráj. Můžete si vybrat zasněné fototapety s pampeliškami nebo romantickou růžicovou výzdobu. Vzrušující alternativou je design s třešňovými květy, které vytvářejí asijský vkus, zatímco palmy vypadají obzvláště exoticky.

Fototapety les

Cvrlikání ptáků, šustění větru a šustění listÍ - procházka v lese má obzvláště uklidňující účinek a přesně tento pocit můžete vytvořit fototapety s lesním motivem nebo stromy u vás doma. Husté vrcholky stromů vytvářejí druhou střechu, pod kterou se budete cítít chráněni a v bezpečí. Kromě toho se mohou vkusné fotografické tapety s přírodním motivem zdát velmi originální a mystické. Uklidňující fototapety les jsou ideální do čekáren nebo do terapeutických místností pro vytvoření harmonické a bezpečné atmosféry. Fototapeta les je vhodná do každé místnosti. Má uklidňující efekt.

Fototapety moře

Fototapety moře jsou vysoce uklidňující. Nechte zvonit zvuk moře a šplouchajících vln ve vašich uších, pociťte písek mezi prsty na nohou a nechte se unést úžasnou atmosférou. Námořní dekory jsou k dispozici v pozoruhodnějším a exotičtějším vzhledu s palmami a bílým pískem a jsou o něco jednodušší, například fototapeta v domáckém vzhledu Baltského moře. Pokud se chcete ponořit trochu hlouběji do námořního tématu, můžete prozkoumat podmořský svět oceánu.

Fototapety zvířata

Pokud se vám líbí trochu živější a neobvyklejší vkus, doporučujeme fototapety s oblíbeným zvířetem. Atmosféra dané země a kontinentu vždy rezonuje se zvířecími motivy, takže můžete vytvořit sofistikovanou atmosféru. Vyberte například fototapetu s tygrem nebo slonem a nechte váš interiér oživit těmito tapetami. Plameňáci, delfíni a dokonce jednorožci přinášejí do hry exotiku a malou představivost.

Fototapety květiny

Jste přítel květin? S fototapety květiny si můžete vychutnat květinové louky po celý rok a vytvořit svěží letní náladu. Máte na výběr různé druhy květin a rostlinných motivů a můžete tak splnit svůj sen o věčném létě. Fototapeta s levandulí poskytuje trochu francouzské kouzlo Provence, zatímco růže fototapeta vkus domů a pampelišky vás k tomu, abyste se cítili jako na jaře celý rok. Fototapeta s květinami je skvělá do každého prostoru.

Moderní fototapety

Pokud se vám líbí trochu modernější, přímočarejší nebo mladistvější vkus, existuje spousta tapet pro mladé a moderní interiéry. V našem internetovém obchodě najdete bohatý výběr fototapety s panorama a atmosférou města. Například si můžete užít vzrušující život ve velkém městě nebo ve vesnici. Moderní tapety triumfují především charakteristickými dominantami slavných měst, stejně jako fototapety New Yorku nebo s designem Londýna či Paříži.

Neobvyklé fototapety jsou zvláště vhodné pro komerční oblasti, jako jsou kavárny nebo bary. S nimi můžete vytvářet příjemné světelné nálady po celý den, i když venku prší nebo bouří. Kamenné tapety, mramorová optika a 3D tapety s geometrickými vzory jsou vhodné pro průmyslová zařízení nebo ošuntělý elegantní vzhled.

Materiál fototapety

Protože většina fototapet jsou netkané tapety, instalace v kuchyni nebo koupelně není problém. Netkaná fototapeta má tu výhodu, že je voděodolná, propustná pro vlhkost a páru. To zabraňuje tvorbě plísní a fototapeta zachovává svůj tvar, i když je vlhkost vzduchu vysoká. Fototapeta by však neměla být připevňována do sprchového koutu.

Výběr fototapety

Pokud si vyberete fototapetu do kuchyni, budete čelit bohatému výběru motivů a obrázků. Zde najdete exotické vzory jako fototapeta pláže, ale také městské scenérie jako fototapety New Yorku, Paříže nebo Londýna. Kulturní vlivy jsou zde vítány a inspirují k pestré kuchyni. Orientální, středomořské nebo asijské motivy dávají celé místnosti jistý nádech té kukltury a proměňují kuchyni v místo, kde si můžete odpočinout a užívat si toho, co je prozatím jen funkční prostor.

FUNKČNOST A MATERIÁL FOTOTAPETY

Protože většina fototapet jsou netkané tapety, tapetování je zcela nekomplikované. Na začátku byste však měli zvážit, kam by měl být umístěn centrální motiv. Také byste si měli uvědomit, že tapety na fotografie mají různé velikosti a formáty. Kromě vodotěsných, vzduchotěsných a paropropustných a rozměrově stabilních netkaných tapet, které se také snadno nanášejí a lze je odstranit, najdete na fotografických tapetách také několik levných papírových tapet, u kterých je třeba dodržovat mírnou dobu namáčení asi pět až deset minut. Pokud tento čas dodržíte, fototapeta se pak bude snadno nanášet.

Jednoduché umístění fototapety v místnosti

Při výběru fototapety s velkým motivem byste měli nejprve určit polohu na zdi, kde by měl být střed fototapety. Odtud můžete pomocí vodováhy nakreslit pomocné linky doprava a doleva v šířce fototapety.

Smíchejte lepidlo podle příbalové informace a vyhněte se tvorbě hrudek. Měli byste se také ujistit, že vaše stěny jsou co nejhladší a suché a že zbarvení je jednotné, protože rozdíly se mohou později projevit na fototapě. Natřete lepidlo na zeď a nalepte tapetu na zeď pomocí válečku na tapety. Věnujte pozornost pokynům výrobce o tom, zda by se fototapeta měla lepit do tupého spoje nebo překrývat. Pokud je vaše zeď na tapetu příliš malá, můžete přebytek čistě odstranit kobercovým nožem. Měli byste rychle vytřít přebytečné lepidlo na tapetě a rýhy můžete vyhladit pomocí válečku. Fototapeta se snadno připevní na zeď.

KUPUJTE FOTOTAPETY V ONLINE OBCHODĚ BRICOFLOR

Pokud jste hledali tapet s imitací betonu po dlouhou dobu, zde jste na správném místě. Nechte se přesvědčit také našimi skvělými službami! Zakoupením v online obchodě BRICOFLOR dostanete zaručeně nejlepší ceny na trhu. Výběr se Vám snažíme co nejvíce usnadnit, a tak pro Vás máme připravenou službu zaslání vzorků zdarma, díky které dostanete až 8 miniaturních vzorků svých oblíbených produktů, takže můžete může rozhodovat s naprostým klidem mysli v klidu vašeho domova. Podobně, pokud zadáváte velkou objednávku, dejte nám prosím vědět! Naše oddělení nabídky rádi připravíme individuální nabídku s nejlepší možnou cenou. Můžete nás kontaktovat telefonicky, e-mailem nebo prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Těšíme se na setkání s Vámi

Plus icon Přečtěte si více