Close icon

ŠEDÉ TAPETY V OBÝVACÍM POKOJI – NÁPADY PRO KOMFORTNÍ DESIGN

pondělí 11. ledna 2021

Se správnou tapetou můžete svůj obývací pokoj proměnit v útulnou oázu pohody, která Vás zve k odpočinku a relaxaci a přesně to dokáží také šedé tapety v obývacím pokoji. V následujícím textu Vám představíme několik tapet se šedým barevným schématem, které Vašemu obývacímu pokoji dodají jednoduchou eleganci a správné pohodlí.

ŠEDÉ TAPETY PRO VÁŠ ÚTULNÝ OBÝVACÍ POKOJ

Tapeta 361332 Daniel Hechter 5

Obývací pokoj je ústředním prostorem každého bytu. Tam si můžete odpočinout po náročném dni, strávit útulný večer s přáteli nebo rodinou nebo si užít odpočinkový den doma. Z tohoto důvodu je velmi důležité vybavení v obývacím pokoji, jelikož s atraktivním interiérem můžete vytvořit obzvlášť útulné prostředí. Například šedá tapeta může Vašemu obýváku přidat styl a pohodlí. Jednoduché barevné téma také ponechává prostor pro barevné dekorativní prvky a poutavé interiéry. Můžete si vybrat mezi mnoha přitažlivými tapetami v šedé barvě - od jednoduchých tapet až po vzrušující tapety se širokým výběrem potisků až po přírodní dekory v optice dřeva nebo kamene. Díky tomuto rozmanitému výběru si každý jistě najde dokonalou šedou tapetu pro své individuální požadavky, aby proměnil obývací pokoj ve stylový ráj pohodlí.

 

ŠEDÉ TAPETY V OBÝVACÍM POKOJI - JEDNODUCHÁ ELEGANCE

Monochromatické tapety bodují svým jednoduchým vzhledem a mohou přidat styl a eleganci jakékoli oblasti, zejména v kombinaci se šedým barevným schématem. Obyčejné tapety jsou k dispozici v mnoha různých verzích. Můžete si vybrat mezi různými strukturami, barevnými odstíny a optikou, abyste našli dokonalou šedou obyčejnou tapetu pro svůj osobní vkus. Jednoduché obklady stěn lze navíc ideálně kombinovat se vzorovanými tapetami nebo obyčejnými tapetami v různých barvách, aby se vylepšil jednoduchý vzhled šedé tapety. K tomu je vhodná tapeta 372114 A.S. Création Greenery, ve které je šedé pozadí doplněno jednoduchou klikatou strukturou, která vytváří obzvláště elegantní vzhled. Tapeta 368798 A.S. Création Emotion Graphic je zase vhodná pro vizuální vylepšení Vašeho obývacího pokoje jednoduchou šedou tapetou.

VYTVOŘTE ZÁKLAD PRO SKVĚLÝ DESIGN POKOJE SE ŠEDÝMI VZOROVANÝMI TAPETY

Tapety s šedým vzorem mohou také přinést něco do Vašeho obývacího pokoje. Díky jednoduchému barevnému schématu šedé obklady stěn nevypadají příliš přeplněně a tvoří stylový doplněk k vybavení Vašeho obývacího pokoje. Máte také na výběr mezi různými vzory - co třeba například hravá květinová tapeta nebo tapeta s geometrickým vzorem? Alternativně můžete také použít tapetu 300942 A.S. Création Life 3, která vnáší kousek přírody do Vašich čtyř stěn. Nebo tapetu 368852 A.S. Création Emotion Graphic, která boduje expresivním vzorem, který vytváří základ stylového a vkusného vybavení.

 

ŠEDÉ TAPETY S KVĚTINAMI: KVĚTINOVÉ VZORY PRO HRAVÝ INTERIÉR

Tapeta 33604-1 A.S. Création Secret Garden

Zejména květinové tapety jsou vhodné pro útulný design obývacího pokoje. Hravý vzor vyzařuje styl a pohodlí a dodává Vašemu obytnému prostoru přirozené kouzlo. Z tohoto důvodu je květinová tapeta po celá léta jednou z klasik mezi obklady stěn. Obzvláště stylovou variantu tapety s květinovým vzorem najdete v tapetě 33604-1 A.S. Création Secret Garden, která je kombinací jednoduchého šedého barevného schématu a luxusního květinového vzoru. Tapeta 359543 Livingwalls také boduje hravým vzorem, který Vašemu obýváku dodává pohodlí.

 

GEOMETRICKÉ ŠEDÉ TAPETY V OBÝVACÍM POKOJI: STRUKTURA PRO VÁŠ ŽIVÝ POKOJ

Tapeta 341378 A.S. Création Scandinavia Style

S tapetami s geometrickým vzorem můžete vnést strukturu a pořádek do jakékoli oblasti, abyste vytvořili harmonický celkový obraz interiéru ve Vašem obývacím pokoji. I zde existuje řada dekorů, ze kterých si můžete vybrat, přičemž si můžete vybrat mezi různými vzory, tvary a barevnými kombinacemi - od kruhů přes čtverce až po lichoběžníky, abyste našli perfektní tapetu pro Vaše individuální požadavky. Například tapeta 341378 A.S. Création Scandinavian Style, díky přitažlivému vzoru a jednoduché barevné kombinaci světle šedého tónu a bílých detailů, dá Vašemu obývacímu pokoji moderní nádech.

 

ŠEDÉ DŘEVĚNÉ TAPETY PRO RUSTIKÁLNÍ VZHLED

Tapeta 300433 A.S. Création Best Of Wood`n Stone 2nd Edition

Není bezdůvodné, že dřevěné tapety jsou v trendu po mnoho let. Vyzařují pohodlí a zároveň zajišťují rustikální atmosféru. Tapeta se vzhledem dřeva je obzvláště vhodná pro vybavení v oblíbeném venkovském stylu, který působí obzvláště útulně, a proto je ideální pro design obývacího pokoje. Dřevěné tapety zároveň bodují svým mimořádně autentickým vzhledem. Díky svému jednoduchému vzhledu, zejména v kombinaci s jednoduchou šedou barvou, ponechávají tapety ve dřevě vzhled stylového a vkusného interiérového designu. Například tapetou 300433 A.S. Création Best of Wood'n Stone 2. Edition lze vylepšit pestrobarevný nábytek a poutavé dekorativní prvky, zatímco tapeta 30258-1 Lutèce Authentic Walls je obzvláště vhodná pro nábytek v Shabby Chic, který kombinuje hravé vzory s jemnými barvami a nostalgickými prvky. Tímto způsobem můžete svůj obývací pokoj proměnit ve stylovou oázu pohody.

 

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Jsme samozřejmě k dispozici také na telefonu nebo e-mailu. Rádi o Vás uslyšíme.

 

Těšíme se na Vás u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR Team!

Zpět k příspěvkům