Close icon

Když se potká kreativita s elegancí: Kobercové čtverce

středa 29. srpna 2018


Kobercové čtverce
jsou mnohými považovány za užitečnou krytinu odvádějící svou práci. Ony však nejsou jen nehybnou čistě funkční záležitostí v domácích a komerčních prostorech. Umějí daleko víc. Průmysl kobercových dlaždic totiž znovu ožil, mnoho společností vytvořilo spoustu nových poutavých designů, které dokazují, že koberce nemusejí být nudné. Všechny místnosti se naopak díky podlaze složené z nejrůznějších kobercových čtverců transformují do kreativních prostředí.

Desso: Kobercové čtverce nejvyšší osvědčené kvality

Desso Essence "9301"

Desso je respektovaná značka na trhu kobercových čtverců, a to díky více než 80 letem zkušeností, díky nimž může tvrdit, že ví, co dělá. Neustále se rozšiřující nabídka různých stylů a designů, ale i technických specifikací je opravdu působivá.

Mezi nejvýznamnější kolekce výrobce Desso patří řady Essence a AirMaster. Jedná se o neuvěřitelně odolné kobercové dlaždice, které lze použít kdekoli v domácnosti, stejně jako v komerčních prostorech. Skvěle zapadnou do administrativních budov, knihoven, škol nebo kancelářské budovy. Denní nápor způsobený chůzí ani kolečkovými židlemi jim nečiní žádný problém.

 

Interface: Buďte noví. Vyzdobte si obývák či kancelář kobercovými prkny

Interface Net Effect Two

Společnost Interface je opravdový obr v průmyslu textilních krytin, sama sebe považuje za lídra trhu. Vznikla v 70. letech v Americe, a od této doby jen roste. Koberce jsou zpravidla moderní smyčkové a vhodné pro použití v obytném i komerčním prostoru. Právě v kancelářích, openspacech, ale i doma můžete díky prknům vytvářet originální vzhled podlahy, oddělit jednotlivé místnosti nebo složit na zemi nejrůznější tvary.

Produkty Interface se neztratí ani v hotelech, foyer či halách. Skvělými vlastnostmi všech kobercových prken pak je ohnivzdornost (třída Cfl-s1) a kompatibilita se systémem podlahového vytápění. Dopřejte tedy Vašemu pracovnímu prostředí nový facelift a vetší bezpečí.

 

Schatex: Kobercové čtverce jako odměna pro každý prostor

Jedna z firem, který pomohla obnovit svět kobercových čtverců je německá společnost Schatex. Přispěla k tomu mnoha rozmanitými návrhy dlaždic, přičemž všechny mají unikátní styl a technické přednosti. Také na základě požadavků zákazníků pak rozdělila svoje produkty do následujících kolekcí.

Jediná kolekce Schatex Simply Soft je speciálně navržená pro místnosti v domě, a to od ložnice až po kuchyně či prádelnu, všechny ostatní se hodí do určitých prostor v komerčním sektoru. Ani u jedné se však nespletete, pokud hledáte bezpečnou podlahu, mezi jejich prvky zajišťující ochranu uživatelů patří protiskluznost, rozměrová stálost, antistatické vlastnosti, tlumení nárazového hluku, odolnost proti vyblednutí, ohnivzdornost a vhodné použití s podlahovým vytápěním i kolečkovými židlemi. Kobercové čtverce se navíc vyznačují jednoduchou pokládkou. Nejen, že rozměry 50x50 cm snižují počet odpadu a celkově ulehčují pokládku v jakémkoli prostoru, jednotlivé moduly jsou samoležící, a tak díky vyšší váze drží na zemi. U stěn nebo přechodu je ještě možné jejich přichycení k podložení pomocí oboustranně lepicí pásky.

 

Kobercové čtverce nyní za nejlepší cenu v eshopu BRICOFLOR.cz

Věnujte čas prohlédnutí si naši pestré nabídky mnoha výrobců kobercových dlaždic. V našem online obchodě BRICOFLOR najdete desítky kolekcí, nespočet barev a designů, mezi nimiž si vyberete to nejlepší pro Vás. Jsme si jistí, že objevíte produkt, který přesně zapadne do jakékoli místnosti a který se bude hodit do vybraného interiéru. Pokud si nejste jistí, máme pro Vás připravenou bezplatnou službu zasílání vzorků zdarma. Řekněte si o ni!

Jakmile budete mít následně vybráno, prostřednictvím našeho webu si zboží jednoduše objednejte. Pokud preferujete možnost naší pomoc, obraťte se na nás prostřednictvím e-mailu nebo telefonu. Rádi Vám s celým procesem pomůžeme.

Vyberte si svůj oblíbený dekor a objednejte si Schatex kobercové čtverce ještě dnes. Jednu dlaždici seženete už za 85 Kč.

A pamatujte, kdo si kobercové čtverce vyzkouší, už nebude chtít nic jiného!

 

Máte-li jakékoli dotazy nebo připomínky, napište nám. My se na Vás těšíme u dalšího příspěvku, Váš BRICOFLOR team!

Zpět k příspěvkům